Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 248 of 251 FirstFirst ... 148 198 238 246 247 248 249 250 ... LastLast
Results 4,941 to 4,960 of 5003

Thread: Ce ma enerveaza (acum)

  1. #4941 SP
    Senior Member Encman's Avatar
    Imediat plec si eu inapoi in piata. Sa vedem ce scenariu ni se preagateste azi.

  2. #4942 SP
    Member clovnusor's Avatar
    Quote Originally Posted by Espiritus View Post
    Primatele care au iesit la protest au batut o fata jandarm de zici ca ma uitam la bestgore, nu la stirile nationale. Nu stiu ce au vrut sa demonstreze, dar imi placea sa cred ca macar jumatatea populatiei care nu a votat PSD este relativ civilizata.
    LE: Cine plm merge la protest cu pruncul in brate? Senilii dracului.
    iarta-ma ca-ti zic dar esti inca verde si necopt. nasol ce i s-a intamplat jandarmeritei batuta dar de cei care au luat-o in mecla sau pe coaste fara motiv nu ai de gand sa zici nimic?
    sau ca slugoii astia care mananca din banii pe care eu si protestatarii ii platim la stat arunca cu gaze aleator in multime unde se afla batrani, copii, invalizi. de asta nu zici nimic?

    si ce legatura are faptul ca mergi la protest cu propriul copil cu faptul ca esti senil? n-are nici o legatura. protestul este un drept constitutional si democratic. intr-o tara civilizata nu s-ar fi intamplat asa si poti sa mergi si cu nevasta gravida. la noi unde suntem inca sub semnul tovarasilor intr-adevar, e mai periculos. nu e vina femeii ca a venit la protest cu copilul ci al animalelor din jandarmerie/celor care au dat ordinul sa disperseze multimea prin violenta. daca tu crezi ca violentele au fost provocate exclusiv de cei din diaspora sau galeriile de fotbal esti naiv.

  3. #4943 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    ^Nu cred ca trebuie sa interpretezi ce am scris asa radical. Stai calm, nu tin cu jandarmeria, doar spuneam ce ma enerveaza acum, conform topicului. La momentul postarii vazusem videoclipul despre fata batuta si parea ireal ca se intampla la noi asa ceva, nimic mai mult. Daca ar fi dupa mine s-ar desfiinta trei sferturi din joburile bugetarilor, dar nu prea se poate.


    Cat despre copil, daca il duci intr-un mediu care poate fi periculos doar pentru ca ai tu un drept constitutional, da-mi voie sa iti spun ca esti senil. Au mai fost probleme cu jandarmii si in trecut, desi nu la acest nivel, iar un parinte responsabil (decent) nu isi poate duce copilul printre ei, indiferent de ce drepturi are. E bine sa fii idealist pe spinarea ta, nu pe a copilului tau.

  4. #4944 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Ma enervează idiotii care urla noaptea la 3 dimineața in fața blocului.

    Sent from my LG-H870 using Tapatalk

  5. #4945 SP
    Senior Member Encman's Avatar
    Nu incurajez sub nicio forma astfel de lucruri, timp de aproape 2 ani, protestele au fost pasnice, si asa trebuie sa ramana!!
    Este regretabil, nu trebuia sa se intample asa ceva, si sper sa-si revina cat mai repede, dar "fata batuta" este un jandarm, nu tamplar.

    "Fata" nu avea ce sa caute acolo intre huligani aproape singura? pentru a fi batuta, la fel cum nu avea voie sa i se ia arma din dotare. Chiar de ce avea arma in dotare? De ce avem huligani inflitrati nesaltati de colegii "fetei" ? Sunt foarte multe intrebari, as prefera sa nu mai dezvolt. Astept ca organele abilitate sa-si faca treaba.
    Dar da, putem fi de acord, a fost ireal ce s-a intamplat.

    Si urmand retorica antenaca.. "domne, dar sa vedem si partea plina a paharului.. nu e chiar asa, dar si aia domne.." chiar, hai sa vedem. Tot cu "fete"





    Sper ca jandarmeria sa revina in simtiri, si sa dovedeasca ca nu asta este fata ei, ca serveste si protejeaza cetateanul, nu invers. Iar acele dosare penale, deschise de parchetul militar, sa aduca in fata justitiei pe toti cei vinovati.

    Tara asta inca nu si-a revenit dupa Revolutie, poporul asta a suferit cumplit din cauza faptului ca in principiu nimeni nu a platit pentru niste morti nevinovati. Acelasi lucru si la mineriade.. parca este un blestem al nostru asta. Si te mai intrebi de unde apetitul asta pentru Justitie si parnaie.. Sincer, si aseara, a fost groasa.. nu stiu cati isi dau seama, dar putea sa fie nenorocire.

    Si as prefera sa inchei, sper sa ramanem calmi, cerebrali, sa fim uniti, sa protestam (cine doreste) si sa ne cerem drepturile in continuare in mod democratic si pasnic, si sa trecem cu bine peste perioada asta dementa pesedista. Deja au trecut aproape 2 ani.

  6. #4946 SP
    Senior Member raduadelin's Avatar
    Oamenii neseriosi. Fac un drum de 35 de km de la tara, unde sunt retras in perioada asta, pana la Bucuresti sa vand un joc, dar baiatul nu a mai aparut la locul stabilit si nici nu a mai raspuns la telefon sau mesaje.

  7. #4947 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Pff ce nesimtit. Am patit si eu si m-am ofticat de drum de 3.5km cu bicicleta, dar tu pt 35km cu masina...

  8. #4948 SP
    Member clovnusor's Avatar
    Quote Originally Posted by raduadelin View Post
    Oamenii neseriosi. Fac un drum de 35 de km de la tara, unde sunt retras in perioada asta, pana la Bucuresti sa vand un joc, dar baiatul nu a mai aparut la locul stabilit si nici nu a mai raspuns la telefon sau mesaje.
    Dar ai vbit cu el inainte sa pleci de acasa? Ce marlan. Mi s-a intamplat si mie sa fac drumuri aiurea cu masina prin oras degeaba dar 35km.. cred ca fierbeam..

  9. #4949 SP
    Senior Member raduadelin's Avatar
    Da, am vorbit cu el inainte de a pleca, pentru a stabili ora si locul. Mai mult decat drumul facut ma enerveaza faptul ca nu mi-a mai raspuns la telefon.

  10. #4950 SP
    Senior Member Encman's Avatar
    Eu am patit de curand asa cu o masina.. si nu cu un ins, ci cu 2 lucru mare cuvantul..

    Ti-e greu sa suni omul sa nu-l mai pui pe drum/stresezi. Cum poti sa apreciezi si sa gandesti in felul asta.. n-am inteles.

  11. #4951 SP
    Member clovnusor's Avatar
    Ca sa-ti raspund la intrebare. E simplu, unora chiar nu le pasa.

  12. #4952 SP
    Senior Member Encman's Avatar
    Se invarte roata.. n-are cum, trebuie

  13. #4953 SP
    Banned Crbl2001's Avatar
    Ma enerveaza ca veo dancila candideaza la functia de presedinte
    'nuff said

  14. #4954 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Pe mine ma enerveaza ca unii chiar o voteaza

  15. #4955 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Fix acum mă enervează maxim nivelul la care a căzut Fan Courier. Dacă până în pandemie erau printre cei mai buni (după UPS, clar), în ultima vreme s-au tâmpit maxim. Vin coletele (deși scrie mare pe ele FRAGIL) de parcă au jucat fotbal cu ele. Mi-am luat daună de 8000 de lei pentru că mi-au adus un laptop făcut praf. Și au făcut în așa fel încât la final să fie tot vina mea, pentru că le-am acceptat coletul...

  16. #4956 SP
    Senior Member BizZare's Avatar

    Ce ma enerveaza (acum)

    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Mi-am luat daună de 8000 de lei pentru că mi-au adus un laptop făcut praf.
    Trebuie sa existe o solutie.

    Ma enerveaza cat de adevart e paragraful de mai jos

    https://twitter.com/gregoirejohnb/st...363628545?s=20


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  17. #4957 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    ^Stii care e cea mai tristă parte? Că nici măcar nu e vina corporațiilor. Ele vând doar ceea ce se cumpără și nimic mai mult. Exact gamerii nu știu să își urmărească interesul susținând numai jocuri sănătoase și de calitate, in loc să bage o căruță de bani in microtransazactii & friends. Practic ne-am făcut-o cu mana noastră.

  18. #4958 SP
    Senior Member BizZare's Avatar
    That’s true, cunosc prea multi detinatori de Ps4 care an de an joaca doar Call of duty/Fifa si baga bani in ele de zici ca joaca la pacanele....poate ocazional mai incearca cate un joc de la Ps+


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  19. #4959 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Eu cred ca cei care se plang ca nu se mai fac jocuri de calitate, joaca doar FIFA, CoD si alte jocuri de genu si nu pun mana pe experientele Single Player excelente pe care le-am avut de-a lungul anilor (Uncharted, The Last of Us, The Last Guardian, RDR, GTA, samd).

  20. #4960 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Si aia daca iei in considerare doar AAA-uri. Ca pe langa alea mai sunt experiente cel putin la fel de misto gen Return of the Obra Dinn, Hades, Dead Cells, Baba is You si multe multe altele. Si acolo vezi intr-adevar inovatie. Dar e usor sa cazi in capcana blockbusterelor obosite.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 248 of 251 FirstFirst ... 148 198 238 246 247 248 249 250 ... LastLast

Similar Threads

  1. Ce te joci -> Acum! By rodarkone in forum Console Club
    Replies: 10783 Last Post: 22-03-2024, 00:02
  2. Ce te joci acum - PC By RonanN1 in forum Jocuri PC
    Replies: 176 Last Post: 04-04-2023, 11:34
  3. Ce ma bucura (acum) By HoTSaucE in forum Offtopic
    Replies: 1190 Last Post: 08-02-2019, 15:58
  4. Ce te joci acum (iOS) By Trefla in forum Apple
    Replies: 8 Last Post: 13-12-2016, 20:44
  5. Ce iti place (acum) ! By mariuck in forum Offtopic
    Replies: 55 Last Post: 29-01-2010, 14:23

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts