Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 4 of 4

Thread: Pasi pt casat masina?

 1. #1 SP
  Junior Member alecu's Avatar

  Question Pasi pt casat masina?

  'na seara!
  Vreau sa casez o masina veche, se continua Rabla si in 2014? Stiti cumva formalitatile? Care sunt pasii de facut? Ma chinui sa estimez costurile per ansamblu si pt asta trebuie sa inteleg procedurile.

 2. #2 SP
  Cons. Mercedes-Benz djleo666's Avatar
  Pai daca nu intrebi la un Remat autorizat sau macar un dealer.....distractiv e pt. mine ca intrebi o comunitate de consolisti

  Anyway parere de consilier vanzari Skoda :
  - nu avem de unde sa stim daca programul Rabla se continua in 2014, cu actuala conducere USL care se inclina dupa cum bate vantul schimbarii ... prin buzunarele lor... e posibil sa nu se mai continue
  - daca se continua si oamenii vor ajunge ca anul acesta sa dea 100€ spaga pentru a le fi casata masina, dupa care sa vand voucherul pe 300 de lei sau mai rau sa le expire mai bine....lasa
  - formalitatile sunt foarte simple : duci masina la Remat, primesti un certificat de distrugere + bani pe fierul vechi (aprox. 500 lei ) - te duci la directia taxa si impozite de care apartii, scoti masina de la impozite, drum la politie pt. certificatul de radiere si ... GATA.

 3. #3 SP
  Admin MonkY's Avatar
  Quote Originally Posted by djleo666 View Post
  distractiv e pt. mine ca intrebi o comunitate de consolisti
  Dar ce are man daca intreaba pe forum de consolisti? Vorba aceea, avem discutii de la tigari electronice, acvaristica, pana la auto/moto... Ce, gamerii n-au si alte "vicii"?

 4. #4 SP
  vyo
  Junior Member vyo's Avatar
  Eu am vazut pe net reclame la Ford cu Prima Masina - e acelasi lucru cu Rabla? Nu mai stiu unde am citit ca s-ar putea ca Rabla sa mai tina doar pana 2014, 2015, probabil pe vreun blog. Nu m-am confruntat cu dilema ta, dar am dat un search pe google si am gasit asta: RABLA 2013: procedura predării în custodie şi a casării unei maşini vechi, pentru obţinerea tichetului | LegeStart
  In schimb eu m-am lovit de alta treaba: ce RCA sa iau, ca ai vazut ce scandal a fost cu Euroins. Tot prin Google am ajuns la Calculator RCA ieftin online, Asigurari rca ieftine 2013 si de pe el iau de cativa ani. Recunosc, nu sunt genul findel unui singur asigurator, dar imi place ca imi arata ca la prosti, bag datele masinii si imi da mai multe oferte, dintre care, logic, o aleg p'a mai ieftina.
  Pe primul site iti da detalii chiar si pentru radiere, cum a zis djleo666 - apropo, Skoda are programul asta cu Prima Masina, ne poti spune care-i treaba cu el?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

 1. O masina in fiecare zi By trickz in forum Auto & Moto
  Replies: 114 Last Post: 28-10-2020, 15:00
 2. Masina Consolistului! By DonAdryan in forum Auto & Moto
  Replies: 511 Last Post: 28-02-2017, 13:39
 3. Recomandare prima masina By eagle-eye in forum Auto & Moto
  Replies: 47 Last Post: 27-05-2015, 08:38
 4. Ce nebunie de masina e asta? By MonkY in forum Auto & Moto
  Replies: 10 Last Post: 03-04-2011, 11:55

Bookmarks

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts