Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 5 of 5

Thread: User Preview: Fight Night - Champion

  1. #1 SP
    Member hibrid13's Avatar

    User Preview: Fight Night - Champion

    Cand Fight Night: Round 4 a fost lansat anul trecut, toti fanii boxului ce detin o consola s-au bucurat de imbunatatirile aduse fata de titlurile precedente, dar au criticat cariera si toleranta jucatorilor care in loc sa respecte regulile acestui sport, aruncau pumni in toate directiile fara sens. Din fericire, EA Sports este pe drumul cel bun in ceea ce priveste Fight Night: Champion, avand o poveste interesanta si primind o groaza de imbunatatiri, menite sa-l apropie din ce in ce mai mult de realitate.

    Atunci cand vei juca prima oara Fight Night: Champion vei observa imediat cat de bine arata. Fanii seriei sunt obisnuiti cu un astfel de impact, luand in considerare Fight Night: Round 3 care a impresionat foarte mult la vremea lui, dar si Round 4 care a urcat stacheta un nivel mai sus, aducand calitatea imaginilor in pragul a 60 de frame-uri pe secunda. In Champion, boxerii arata mai bine ca niciodata, ondularea materialului din care sunt confectionate sorturile lor pare foarte realista, iar background-ul este foarte bogat in detalii, lucru aproape absent in precedentul joc.

    O aditie in premiera o reprezinta Champion mode, facand referire la titlul jocului. Nu cunosc prea multe detalii despre acest feature, dar va pot spune ca se bazeaza pe un story foarte bine construit si interesant in acelasi timp, in care va trebui sa calauzesti un tanar boxer in ascensiunea sa de la un simplu amator, la un detinator al centurii. Sunt sigur ca va fi o poveste captivanta, ce presupune o cariera diferita de cea din Round 4 din multe puncte de vedere; totusi, trebuie sa asteptam pana ce jocul va fi lansat, sa vedem ce ne-a pregatit EA. Un singur lucru e cert: Fight Night: Champion nu va mai ridica in slavi lupta dintre Muhammad Ali si Mike Tyson, desi cele doua personaje vor fi prezente joc.

    Pentru cei deja obisnuiti, modul Legacy isi va face aparitia si in acest titlu, desi au fost facute cateva schimbari in acest sens. EA spune ca in momentul in care jucatorii incercau sa se antreneze in Round 4, daca erau foarte slabi, boxerii din joc deveneau si mai slabi, astfel incat situatia se inrautatea mai mult decat daca ai fi dat skip la respectivul meci. De data asta, Champion promite sa rasplateasca si sa ajute mai mult gamerii, conform spuselor echipei ce se ocupa de acest proiect.

    In privinta gameplay-ului, EA Sports a facut schimbari majore pentru a-i oferi jocului o tenta mult mai realista. O modificare notabila a fost facuta in privinta conceptului "stamina", care acum se aplica asupra fiecarei parti a corpului unui boxer: mana dreapta, mana stanga, piciorul drept, piciorul stang si abdomenul; asta inseamna ca va trebui sa folosesti lovituri variate pentru a evita surmenajul. Asta ar trebui sa evite situatiile in care, referindu-ne la titlul trecut, competitorii online puteau folosi aceleasi lovituri "over and over again". Am observat intr-un video recent ca boxerul ce folosea aceeasi lovitura era la inceput rapid, dar pe masura ce se instala oboseala, loviturile sale deveneau mult mai incete.

    Va mai aminti de momentul in care se incheia o runda si erati nevoiti sa folositi anumite puncte pentru a-i revigora sau "repara" fata boxerului? Acum toata treaba asta se intampla automat, asta insemnand ca nu mai e nevoie sa apasati diferite butoane pentru a va recupera boxerul intre runde. De asemenea, EA Sports a remodelat efectul de slowmotion, atunci cand primesti sau trimiti o lovitura puternica; din nou, pentru a adauga jocului un feeling si mai aproape de realitate. Un rezultat interesant al acestei incercari de a apropia cat mai mult Fight Night: Champion de realitate, il reprezinta strigatele si uralele celor din public. Uitandu-ma linistit la un video ce prezenta jocul, am auzit in background un fan tipand: "Knock that motherf***er out!"; am reusit sa exclam un "wow" si imediat m-am gandit ca este un lucru benefic pentru atmosfera nu tocmai civilizata dintr-o sala de box.

    Uppercut, jab, hook, short punch si K.O.! Ce ne-ar trebui mai mult? Avem si grafica si atmosfera specifica si asemanarea izbitoare cu realitatea, dar si un story care promite multe. In opinia mea va iesi un boxing game superb! Asa ca treceti-l pe lista de cumparaturi pe anul acesta, fiindca nu veti regreta nicio clipa alegerea facuta.

    Fight Night: Champion va fi disponibil pe data de 1 Martie 2011 in America de Nord si pe 4 in Europa. Este dezvoltat de EA Sports pentru Xbox360 si Playstation 3.

    --- Aveti aici cateva video-uri care prezinta imbunatatirile aduse de de Fight Night: Champion: http://www.consolegames.ro/forum/f60...ight-champion/ , http://www.consolegames.ro/forum/f8-...ampion-videos/ si http://www.consolegames.ro/forum/vid...ailer-280.html (Multumesc userilor care au postat video-urile respective!). Also, first video review: Fight Night Champion Video Review Video - Xbox 360 - IGN
    Attached Images Attached Images fight_night_champion.jpg fight-night-champion-manny_winky_july2010.jpg fight-night-champion-preview-1.jpg image_fight_night_champion-14112-2166_0005.jpg thumbnail_2_524d8dec_v5.jpg tysondodge01.jpg

  2. #2 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    Quote Originally Posted by hibrid13 View Post
    se bazeaza pe un story foarte bine construit si interesant in acelasi timp, in care va trebui sa calauzesti un tanar boxer in ascensiunea sa de la un simplu amator, la un detinator al centurii.
    Si in meciul pentru centura, va primi o lovitura ilegala dupa sunarea gongului si isi va fractura sira spinarii de scaunul impins de tine in ring. lol

  3. #3 SP
    Member hibrid13's Avatar
    Damn it! Stiam eu ca e ceva in neregula cu scaunul ala! Las' ca-i luam alta coloana vertebrala si ii trece .

  4. #4 SP
    Member hibrid13's Avatar
    "The fight is in your blood, get out there kid!" Fight Night Champion Video Review (Xbox 360) - GameSpot Video

  5. #5 SP
    Junior Member dealer.coca's Avatar
    Stie cineva cum poti da jos de pe magazinul online fara sa platesti?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

  1. Fight Night Champion By Nash in forum Console Club
    Replies: 47 Last Post: 12-09-2011, 14:43
  2. Replies: 0 Last Post: 08-07-2011, 18:19

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts