Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 3 of 3

Thread: User Preview: Assassin's Creed Brotherhood - The DaVinci Disappearance

  1. #1 SP
    Member hibrid13's Avatar

    User Preview: Assassin's Creed Brotherhood - The DaVinci Disappearance

    Adresandu-ma in special celor care au parcurs intreg jocul Assassin's Creed Brotherhood, ma intreb daca vi s-a facut putin dor de Ezio si povestea superba la care ati fost martori? In caz ca raspunsul este unul afirmativ, tin sa va anunt ca Ubisoft Montreal s-a gandit inca o data la fanii seriei de succes si printre alte mini-contenturi si update-uri, au planuit sa lanseze un DLC mai consistent, intitulat The DaVinci Disappearance.

    Despre ce este vorba si cu ce ne vom delecta in urmatoarea perioada, am sa detaliez mai jos.
    Noul DLC, The DaVinci Disappearance, se concentreaza evident pe geniul epocii renascentiste, Leonardo DaVinci, care de-a lungul vietii sale a fost unul dintre geniile care au uimit intreaga planeta, prin descoperirile facute, prin inventiile extraordinare, prin studiile sale in domeniul anatomiei si fizicii, care mai tarziu au folosit drept manuale novicilor.

    Bineinteles ca personajul in pielea caruia veti experimenta aceasta misiune este Ezio Auditore da Firenze, care, in pofida dorintelor sale, este nevoit sa-l salveze pe bunul sau prieten DaVinci, cazut prada unor datorii mai vechi catre unii nobili ai acelor vremuri cu care facea afaceri.

    Inceputul acestei aventuri surprinde o discutie infocata intre Ezio si Leonardo, ce are ca subiect principal noile inventii ale acestuia din urma (legate de Apple of Eden). Dupa ce discutia deviaza spre o afacere neterminata a lui DaVinci cu privire la capitanul unei corabii cu care Ezio trebuie neaparat sa negocieze, protagonistul actiunii se vede nevoit sa afle singur locatia exacta si numele acestui capitan de vas.

    In evenimentele ce urmeaza, te intalnesti cu ucenicul lui Leonardo, pe numele sau Salai, un pusti rebel, impatimit al jocurilor de noroc, dar iscuit in ale tehnologiei acelor vremuri, deservind in acelasi timp ca un bun ajutor in finalizarea planurilor stapanului sau. Dupa ce Salai te informeaza despre comportamentul ciudat al lui DaVinci din ultima vreme, realizezi imediat ca prin prisma celor intamplate in trecut si prin secretosenia cu care isi ascunde proiectele, Leonardo ar putea fi intr-un mare pericol.

    Intoarcerea in atelierul sau nu este una tocmai fericita, deoarece vei constata cu stupoare ca acesta lipseste, lucrurile fiindu-i ravasite, singurul lucru ramas constand intr-un mesaj codificat scrijelit pe podea (de parca te-ai fi putut astepta la altceva de la el), menit sa te indrume spre posibila locatie in care a fost dus amicul tau. Mica aventura cuprinde elemente deja cunoscute, precum batalii corp la corp, portiuni de stealth attacking sau asasinari specifice.

    Developerii de la Ubisoft ne surprind placut, prin faptul ca au introdus cateva elemente atat pe partea de singleplayer cat si pe partea de multiplayer: in ceea ce priveste continuarea povestii au fost adaugate 8 noi misiuni, 2 locatii speciale, 10 noi achievement-uri si un nou mod de distractie in joc, ce implica dexteritatea folosirii zarurilor pentru a castiga bani in plus; pe partea de online gaming au fost adaugate 2 moduri de joc pe langa cele deja existente, o harta, 4 cactere noi noute si alte lucruri, nepublicate inca de oficiali, dar cu care speram sa le primim cum se cuvine la momentul aparitiei DLC-ului.

    Ubisoft a dorit sa-i dea mai multa importanta ilustrului personaj Leonardo DaVinci, asemenea unei mici incoronari pentru tot ce a facut acesta in sprijinul domeniilor abordate. Vom avea ocazia sa savuram acest extra-content undeva in prima parte a lunii Martie (a fost anuntata in trailer data de 8 Martie, insa nu stim cu exactitate daca se vor tine de cuvant), ce va fi disponibil prin intermediul PSN si Xbox Live (in cazul acestuia din urma la pretul de 800 :mspoints:).

    "We live by the CREED. Nothing is true. Everything is permitted. And all shall stay like that..."




    Assassin's Creed: Brotherhood - The Da Vinci Disappearance Launch Trailer (PlayStation 3) - GameSpot Video
    Attached Images Attached Images davinci.jpg acbdvd2.jpg davincidissapearance.jpg assassin_s_creed__brotherhood___the_da_vinci_disappearance_12980161877509.jpg assassin_s_creed__brotherhood___the_da_vinci_disappearance_12980161874729.jpg assassin_s_creed__brotherhood___the_da_vinci_disappearance_12980161885677.jpg ac_bro_dama_rosa.png

  2. #2 SP
    Member hibrid13's Avatar
    Am aflat intre timp si pretul DLC-ului pentru PSN, 10$.
    Aveti mai jos si un screenshot panoramic al noii harti, plus alte patru in-game. Enjoy!
    Attached Images Attached Images acb_dlc4_mp_10_alhambra.jpg brotherhood-da-vinci-pythagoriantemple.jpg brotherhood-da-vinci-pariah.jpg brotherhood-da-vinci-dlc-screen.jpg brotherhood-da-vinci-wallpaper.jpg

  3. #3 SP
    Junior Member rosiani's Avatar
    Mai joca cineva multiplayer?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

  1. User Review: Assassin's Creed Brotherhood By hibrid13 in forum Game Reviews & Previews
    Replies: 1 Last Post: 15-05-2011, 20:47
  2. User Review: AC: Brotherhood - The Da Vinci Disappearance DLC By Mika in forum Game Reviews & Previews
    Replies: 0 Last Post: 18-04-2011, 19:38

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts