Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 1 of 1

Thread: User Review: The Lego Movie Videogame - PS4

  1. #1 SP
    naz
    Senior Member naz's Avatar

    User Review: The Lego Movie Videogame - PS4

    Intr-o lume suprasaturata de jocuri hardcore, The Lego Movie Videogame vine precum o gura de aer proaspat oferind o experienta mult mai accesibila si mai potrivita pentru orice varsta. Astfel, jocul va fi indragit atat de juniori, cat si de vetaranii ce cauta un mic moment de respiro. Recunosc, am inceput jocul cu anumite rezervari si temeri, aduse mai ales de faptul ca jocul s-a lansat impreuna cu filmul ce poarta acelasi titlu.

    Nu ca m-ar deranja in mod special, insa stim cu totii ce rezultate a avut aceasta reteta in trecut. Ne-am pricopsit cu filme de nota zece, dar cu jocuri de toata jena. Spre usurarea mea, The Lego Movie Videogame nu se incadreaza in acest tipar des intalnit, insa nici nu exceleaza intr-un mod deosebit.

    Jocul vine drept o completare a filmului, un mod de a-ti petrece mai multe ore in universul prezentat pe marile ecrane. O mare parte din cutscene-urile jocului sunt secvente preluate din film, acestea fiind imbinate in joc cu mare indemanare. Jocul ofera destule detalii incat sa aiba o legatura directa cu filmul si chiar te incurajeaza sa mergi sa-l vezi la cinema dupa terminarea sa.

    Exista si cateva cutscene-uri in plus, care nu sunt prezente in film, ce apar spre sfarsitul jocului. Acestea aduc un plus experientei si un gram de inedit pentru cei care de abia se intorc de la film si vor sa incerce si jocul.

    Per total, The Lego Movie Videogame este un joc tipic seriei din care face parte. Fie in singleplayer, fie in multiplayer local, jocul se bazeaza pe colaborarea personajelor jucabile. Fiecare astfel de personaj detine un set de skill-uri unice, ce pot fi utilizate doar in anumite situatii. Asadar, este imposibila terminarea jocului doar cu un singur personaj.

    Notabil este faptul ca pentru prima data in seria LEGO, lumea prezenta in joc este intru-totul formata din mici piese de LEGO. Daca pana acum peisajele incercau sa fie cat mai naturale, parca rupte din jocuri “serioase”, lucrurile s-au schimbat in Lego Movie VIdeoGame in totalitate. Pe scurt, nu exista niciun locas ascuns in joc care sa nu fie construit din piese LEGO.

    Faptul ca majoritatea gameplay-ului consta in schimbarea constanta a personajelor pentru a rezolva micile puzzle-urile devine obositor si de-a dreptul plictisitor pe la jumatatea jocului. Pentru un fan al seriei LEGO, care a jucat toate tilurile lansate pana acum si care a fost si a vazut filmul, nu prea mai raman motive care sa incurajeze cumpararea acestuia.

    Desigur, TT Games a adaugat si ceva nou in acest joc si anume posibilitatea de a construi diferite lucruri necesare avansarii in poveste cu ajutorul unor blueprints. Acestea pot fi gasite ascunse meticulos in obiecte sau atarnate in locuri greu accesibile. Adunarea a trei piese va forma un blueprint ce il va ajuta pe jucator sa construiasca un anumit obiect. Astlfel, un nou tip de puzzle este introdus, unul care poate fi rezolvat numai prin identificarea contra timp a pieselor lipsa din obiectul construit. Din pacate si aceasta noua mecanica isi va pierde farmecul dupa cateva puzzle-uri completate.

    Dupa terminarea jocului, modul free play va fi deblocat. In acesta vom putea alege alte caractere pentru a reparcurge nivelurile jocului si pentru a debloca anumite sectiuni ce nu sunt disponibile in primul playthrough.

    Faptul ca obliga jucatorul sa reinceapa jocul pentru a debloca anumite zone noi este un lucru ingenios din partea producatorului, dar in acelasi timp si enervant. Pe de-o parte incurajeaza rejucarea misiunilor, dar pe de alta parte ii costrange pe cei care isi doresc sa termine jocul in procentaj de 100% fara a fi nevoiti sa mai treaca inca o data prin poveste.

    Pentru parintii care s-au saturat sa urmareasca un desen animat de cel putin 20 de ori la rugamintile odraslelor, jocul ofera o alternativa incantatoare si mai putin enervanta.

    Jocul nu este prost, dar nici nu se incadreaza in categoria must-have. Este tocmai bun pentru cei care au doar 30 de minute libere si vor sa se elibereze de stres cu o sesiune scurta de gaming, fara a fi nevoiti sa se concentreze prea mult pe poveste/ puzzle-uri/ gameplay. Exista nenumarate moduri in care jocul poate fi imbunatatit, insa pentru fanbase-ul actual si pentru categoria de gameri pe care o tinteste… The Lego Movie Videogame este mai mult decat decent.

    Note:
    Story: 8
    Prezentare: 8
    Gameplay: 6
    Grafica & Sunet: 8
    Nota finala: 7.6
    Attached Images Attached Images 2.jpg 5-2-.jpg 1.jpg 3.jpg 5-1-.jpg

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

  1. User Review: Wolfenstein: The New Order (PS4) By paunstefan in forum Game Reviews & Previews
    Replies: 4 Last Post: 30-03-2015, 13:50

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts