Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 4 of 4

Thread: User Review: Afro Samurai Xbox 360

  1. #1 SP
    Senior Member Pisboy's Avatar

    User Review: Afro Samurai Xbox 360

    Daca va plac jocurile cu samurai si ninja, iar totodata v-ati plictisit de clasicele personaje principal, atunci va propun sa incercati o poveste cu mult umor si cu un samurai afro american ca personaj principal. Afro Samurai, jocul in cauza, a fost creat de Namco Bandai Games, acelas producator a mai multor titluri cunoscute ca Tekken, Ace Combat, Soul calibur, Dragon Ball Z si multe alte titluri.

    Lansat de publisherul Surge pe 27 ianuarie 2009 in America de Nord si pe 27 martie 2009 in Europa, atat pe Xbox 360 cat si pe Playstation 3 , Afro Samurai a fost creat si inspirat dupa seria de desene animate cu acelas nume difuzat in Japonia, de unde s-a dorit pastrarea stilui grafic asemeni desenelor animate. Pot spune ca, grafica acestui joc este nemaipomenita, avand acelas stil care a fost folosit si la Prince Of Persia.

    Storyline-ul este bine definit, personajul principal urmarind rezbunarea tatalui sau ucis si detronat de la titlul de Number One de un nelegiuit pe nume Justice inca de pe vremea cand Afro era inca copil si asistase la moartea tatalui sau prin duel. In lumea lui Afro cel care il invinge pe Number One va prelua acest titlu si va avea puteri dumnezeiesti, boss-ul final fiind Justice detinand titlul. Doar Numbet Two il poate duela pe Number One , de aceea Afro cutreiera lumea pentru a deveni Number Two si de a-l gasi pe Justice. Singurul companion de drum in toata aventura lui Afro este Ninja Ninja, care de fapt e doar mintea lui, fiind un personaj plin de umor sub vocea binecunoscutului actor Samuel L. Jackson.

    Gameplay-ul este unul violent si sangeros, cu slice-uri asupra inamicilor de toate felurile si la tot pasul. Cu siguranta jucatorul nu se va putea destinde prea mult pe durata jocului, provocarile fiind aproape permanente. Avem la dispozitie un sistem de upgrade a personajului de 50 de nivele in care ni se declocheaza noi combo-uri. Jocul pune la dispozitie sisteme de aparare si de atac prin combourile disponibile, strategii si tactici pentru a invinge hoardele de inamici.

    Avem un sistem de focus attack , un slow motion care ne permite sa taiem dinr-o lovitura inamicul si sa ne alegem ce parte a inamicului vrem sa taiem, iti poti felia inamicul cum doresti sau poti respinge gloante. Cateodata Ninja Ninja ne provoaca la un Slash Flush, un minigame fun gen carti de joc in care ti se cere sa feliezi 3 membre diferite la anumiti inamici.

    Soundul este bine ales, rapperul RZA fiind responzabil de coloana sonora a jocului, marile batalii fiind insotite de ritmuri Hip-Hop ce se imbina perfect cu situatiile tensionate.

    Camera in-gameului nu provoaca prea multe neplaceri, doar ca trebuie ajustata in unele locuri cu ajutorul analogului. Avem la dispozitie in unele momente cheie ale gameplayului o camera secundara ce afiseaza pe jumatate de ecran aparitia inamicilor gen filmulet.

    Sistemul de achievementuri contine 48 de provocari , aproximativ usor de luat si necesita de doua ori jucat jocul pentru 1000 G. Eu va propun si va recomand sa incercati acest joc. Ve-ti gasi altceva pentru jocurile cu gen Ninja, desi jocul nu este deloc lung, fiind necesare aproximativ 9-10 ore de gameplay pentru a-l finaliza. Deci ideea de a-l achizitiona second hand si a-l revinde nu ar suna atat de rau in acest caz.

    Story 8. 5
    Gameplay 8
    Grafica 8. 5
    Sunet 9

    Nota finala 8. 5
    Attached Images Attached Images afro_samurai_1.jpg afro_samurai_2.jpg afro_samurai_3.jpg afro_samurai_4.jpg afro_samurai_5.jpg afro_samurai_6.jpg

  2. #2 SP
    Member I condoe I's Avatar
    Cat ti-a luat sa faci 1000 din 1000? Mie mi se pare foarte dificil pe HARD. Sunt la No.6 Flamethrower si deja mi se pare enervant. Pe Normal mi s-a parut challanging si fun fara sa fie prea usor sau prea greu. Iar ca sa reiei o faza nu poti da skip peste intro (o mare prostie la genul asta de joc).

  3. #3 SP
    Senior Member Pisboy's Avatar
    asa e
    dar nu e atat de lung iar daca la al 2 lea run esti pe Hard atunci nu iti ramane decat sa treci de inamici stiind deja drumu si presupunand ca ai colectat Mementou-rile din primul run.Pe Hard faceam un nivel fara sa exagerez cam in 20-25 minute.

  4. #4 SP
    Junior Member amharets's Avatar
    stie cineva de unde pot gasi editia de colectie de la afro samurai? a fost una chair cand s-a lansat jocul

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

  1. Afro Samurai 2 By MonkY in forum Console Club
    Replies: 14 Last Post: 21-11-2015, 12:47
  2. Afro Samurai By Solozaur in forum Sony PlayStation 3
    Replies: 18 Last Post: 05-07-2009, 21:08
  3. Afro Samurai Videos By RonanN1 in forum Videos
    Replies: 9 Last Post: 05-02-2009, 22:28
  4. Afro Samurai - Aggro Samurai By h0stile in forum Console News
    Replies: 5 Last Post: 14-10-2008, 20:47

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts