Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 7 FirstFirst 1 2 3 4 5 ... LastLast
Results 41 to 60 of 127

Thread: Gameri, ni se pregateste o revolutie?!?

  1. #41 SP
    Member Kratos's Avatar
    Quote Originally Posted by Christien View Post
    Va fi gratuit sau se va face plata prin carduri ?
    Eu unul nu cred ca va fi ceva gratuit legat de acest serviciu. De fapt, cuvantul gratuit nu are nici-o legatura cu OnLive. Nimeni nu face un astfel de streaming si nu baga atat de multi bani in servere gratis. Eu unul vad asa ceva foarte ok peste 1 an - doi, cand consolele next-gen vor incerca sa ofere acelasi lucru. Adica sa ai posibilitatea de a descarca jocul complet, sau de a-l inchiria online. Aproape asemanator cu OnLive doar ca va functiona si off-line

  2. #42 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    si eu impart scepticismul lui Dj Mo. in plus, producatorii 1st party nu au cum sa fie de acord cu asa ceva iar atit timp cit asta nu se intimpla, numarul titlurilor disponibile pe OnLive va fi limitat. anyway, am mai multe motive sa fiu sceptic insa trage nevasta-mea de mine sa iesim la o bere asa ca revin cu alte comentarii mai incolo.

  3. #43 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    huber no offence dar in mare parte ai spus doar aberatii.

    600 KBps x 8 inseamna aproximativ 4.8 Mbps deci ai conexiune destul de buna cat sa joci. Mica ta criza de paranoia legata de spartul serverelor iar nu-si are rostul. Steam de cate ori a fost "spart" pana acum? Asta ca sa-ti dau alte argumente decat cele date de Taw.

    Personal voi prefera in cazul jocurilor bune o varianta clasica de joc. De preferat un collectors cu ceva goodies. Downloadurlie omoara spiritul nostalgic de colectionar. N-as vrea ca peste 30-40 de ani sa ma laud la nepotii mei cu niste chitante de la serviciul OnLive.

  4. #44 SP
    Member collector's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Pot sa incerc eu ? Are nickname "collector" si custom title legat de "RROD" prin urmare:

    1. Nu mai poate colectiona, pentru ca sunt toate jocurile online
    2. Nu mai poate avea RROD, pentru ca nu e Xbox 360

    Logic, nu ?

    eu pana nu pun mana pe carcasa jocului si nu vad carticica jocului nu ma simt bine

  5. #45 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Nu cred ca o sa fie o reusita acest serviciu. Daca va putea fi jucat orice joc atunci singura platforma existenta va fi acest OnLive cea ce nu cred ca le convine celor de la Microsoft, Sony si Nintendo

  6. #46 SP
    Senior Member istrategie's Avatar

  7. #47 SP
    Member Sanjuro's Avatar
    E o idee atat de nebuneasca incat s-ar putea sa mearga. Bineinteles ca va exista o perioada de coabitare cu sistemele traditionale, dar daca sistemul asta nu ofera un crampei de viitor, nu stiu ce altceva ar putea. Console cu zece miezuri, placi video si ultra-super fast ram s-au tot facut de-a lungul anilor, iar dracia asta ar putea foarte bine sa prevesteasca inceputul de sfarsit pentru MS, Sony si Nintendo ca producatori de console. De ce nu se bucura niciunul? No more fanboys, no more console wars, no more format wars, just gaming. Cel mai frumos aspect e ca totul are ca poarta de plecare un calculator cu CPU de 1,2 ghz, 256 rami si 10GB hdd. We just got owned...

  8. #48 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    nu are cum sa mearga, cel putin nu in modul in care ne dorim noi sa mearga.

    SONY va avea in continuare exclusivitatile ei, Microsoft va plati firme-mercenari precum Take Two sa le ofere exclusivitati.
    Console wars se mentine, doar ca intra un alt sistem in hora.
    Si inca nu s-a facut nici un anunt legat de pretul acestui abonament OnLive. Sunt sigur ca intr-un an sau mai putin de utilizare a serviciului, platesc la fel de mult cat as plati si pentru o consola.
    Nu inteleg de ce toata lumea priveste actiunea asta dintr-un punct de vedere foarte hippie din care "gamerii au numai de castigat". La urma urmei vorbim de marketing si piata de desfacere. Totul se rezuma la bani si nu vad de ce realizatorii OnLive si-ar dori sa ne aduca noua un beneficiu mai mare decat castigurile lor.

  9. #49 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Se stie ca va fi o subscriptie lunara, ce ar costa cam cata costa un abonament lunar la Xbox Live. Momentan serviciul este in closed beta testing, urmand ca in vara sa fie in beta deschis, iar lansarea sa se faca undeva la finele anului. La lansare se asteapta sa fie disponibile cinci centre de servere ce vor hosta cele mai noi jocuri. Aceste centre vor fi in Santa Clara, Texas, Virginia si alte locatii din Statele Unite, cei ce ne ofera OnLive sperand ca abonatii din raza de 1000 de mile de fiecare centru sa beneficieze de experiente lipsite de lag. Deci sunt pusi pe treaba, in ce masura va impacta industria gaming-ului ramane de vazut. Un lucru e cert, viitorul este online.

  10. #50 SP
    Senior Member istrategie's Avatar
    Stai sa vezi ce hora o sa se incinga daca vine si OnLive cu niste exclusivitati tari!

  11. #51 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    No more fanboys, no more console wars, no more format wars, just gaming.
    Stai sa vezi ce hora o sa se incinga daca vine si OnLive cu niste exclusivitati tari!
    N-o sa mai fie console wars. O sa fie online vs offline. Produs palpabil vs produs virtual. Viitorul nu e chiar atat de online. Cel putin nu in urmatorii 5 ani.

  12. #52 SP
    Senior Member huber's Avatar
    experimentul asta seamna mult cu cel de la Geneva , si fac pariu ca o sa cada din primele luni , nu o luati in nume de rau dar sunt 100% impotriva acestui sistem, deoarece nu imi plac jocurile descarcate, care nu exista in stare solida ci doar alea care sa le simnti , sa le citesti carticele , sa te bucuri cand iti cumperi un collectors pack la vreun joc etc, vorba lui Khan ce o sa le arati la nepoti chitante , si in plus nu cred ca giganti precum Sony, M$, Nintendo o sa accepte acest proiect. proiectul mi se pare de secolul XXII.

  13. #53 SP
    Senior Member istrategie's Avatar
    Si ce crezi ca o sa faca Sony si Microsoft, o sa interzica OnLive? Oricum sunt curios cate jocuri originale ai (in afara de cele pentru PS3) pentru a mentine argumentul cu jocurile solide. Eu cred ca ideea este foarte buna, dar mai ramane sa vedem si lista de jocuri si pretul pe care il vom plati.

  14. #54 SP
    Member DraZziW's Avatar
    suna sf

  15. #55 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Nu e vorba ca vor interzice, ci ca vor fi ostili. Serii precum Gears of War sau God of War nu vor ajunge pe OnLive. Nu-si fura Sony si Microsoft singuri caciula, sa fim seriosi.
    Nu va fi o trecere atat de revolutionara. Hai sa invatam un pic din trecut si sa ne uitam la fenomenul Ebooks. Pe langa faptul ca e un fenomen care a prins in foarte mare parte in State (comercializarea in Europa tinde chiar spre 0), s-a observat de acolo natura "colectionara" a omului.
    Chiar daca fenomenul ebooks a avut o doza de succes, acesta n-a afectat in nici un fel piata de desfacere a cartilor in format traditional ci a pornit pe un drum separat.

  16. #56 SP
    Senior Member istrategie's Avatar

  17. #57 SP
    Member Witchalok's Avatar
    @Khan: majoritatea gamerilor chiar au de castigat. Daca eu unul as avea de ales intre a da o groaza de bani pe un calculator care sa-mi ruleze la setari bune toate jocurile noi, si ar trebui sa-l upgradez in fiecare an sau chiar la 6 luni si a plati o taxa astora... atunci pentru mine alegerea e clara.

    Iar in ceea ce priveste colectionatul, poate sunt eu mai ciudat, dar nu-mi place sa investesc bani in ceva care se devalorizeaza in timp. Sincer nu prea ii inteleg pe cei care vor neaparat sa aiba ei o copie a jocului. Tu cand il cumperi oricum doar platesti dreptul de a utiliza softul lor, nu cumperi drepturile asupra lui.
    Ce ma doare pe mine ca aceasta copie a softului e pe un suport optic la mine in biblioteca sau magnetic la ei pe server.
    Si inca ceva... credeti ca e imposibil sa-i aratati nepotului contul vostru de OnLive ca sa vada cate jocuri aveti? Sa-l lasati sa joace toate acele "oldies but goldies" de care a auzit si pe care voi le-ati adunat de-a lungul timpului?

  18. #58 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Si inca ceva... credeti ca e imposibil sa-i aratati nepotului contul vostru de OnLive ca sa vada cate jocuri aveti? Sa-l lasati sa joace toate acele "oldies but goldies" de care a auzit si pe care voi le-ati adunat de-a lungul timpului?
    Din cate am inteles nu vei "detine" nici un joc. Doar alegi ce joc sa joci, dai play si ai save-ul pe PC. Nu exista nici macar ideea de colectie virtuala cum sunt jocurile de pe PSN sau XBLA, sau de ce nu, Steam.
    Practic, nu detii nimic, nici o colectie. Iar jocurile care nu vor avea priza la public iti garantez ca vor fi retrase de pe server si la revedere, la fel cum se inchid serverele de la MMO-uri. La ce sa le consume lor resursele daca din punct de vedere profitabil nu iese nimic?
    O consola o "upgradezi" la 3-4 ani sau chiar mai bine, in functie de calitatea marketingului care e pompat in acea consola (vezi PS2). In 3-4 ani de abonament la serviciile OnLive as putea sa-mi cumpar patru astfel de console iar calitatea jocurilor va fi aceeasi.
    Ba chiar nu o sa-mi fac griji de conexiunea la internet.
    Va fi o alternativa clara pentru gaming-ul pe PC insa ramane de vazut in ce masura producatorii de hardware vor pregati contra-atacul.

  19. #59 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    eta 3 ore.

    GreyhounD, ce postezi tu e c/p din alta parte? ca prea e impersonala formularea....

    hai sa luam un exemplu (si nu, nu sunt contra unui astfel de sistem insa vreau sa inteleg modelu de business). sa zicem ca EA (damn, nu stiu de ce cind dau exemple imi vine numai EA pe limba) are un joc nou pe tzeava, produs de un studio intern. EA este poate cel mai mare sustinator al conceptului de multiplatform deci, pe linga PS3/X360, PC, Wii, NDS, PSP, PS2 mai avem si OnLive. buuuuuun, acuma jocul are de la bun inceput un anumit target iar gigeii de la marketing au date asupra pietei si pot sa aproximeze cite unitati va vinde jocul pe fiecare platforma, in functie de regiune, dar cu OnLive ce faci? jocul respectiv ajunge pe servere la OnLive insa OnLive citi bani da EA pentru asta? in functie de ce criterii? apoi, daca tu platesti un abonament lunar, sa zicem de 20-30-50USD iar de banii astia joci 5 jocuri pe luna, producatorii de fapt au pierdut pentru ca tu in loc sa platesti 5x60, ai platit de 10 ori mai putin. conceptul suna foarte frumos pe hirtie, insa ramane de vazut si in ce masura se vor scoate bani din toata treaba asta.

    due. retailul. se scot fffff multi bani din asta si afara conteaza enorm sa-ti vada gigicu jocu la raft. cine are impresia ca retailul dispare in curind, il poftesc sa sa-si traga doua palme, sa se ciupeasca de obraz si sa faca un dus rece deci, sa se trezeasca la realitate.

    tre. producatorii de hardware ce fac? dau faliment? spuneti-mi si mie ce ati fumat ca sa bag si eu ca imi place cum suna. sunt interese mult prea mari la mijloc ca sa se intimple asa ceva. voi credeti ca intel sau nvidia vor mai sponsoriza anumiti producatori daca jocurile lor vor sfirsi pe OnLive? OnLoL!

    SO, din punctul meu de vedere OnLive va acapara o parte din piata de jocuri PC, nu si cea de console. ce realizeaza OnLive cu adevarat este un mediu perfect anti-cheat si, de asemenea, visul oricarui producator de soft, DRM-ul perfect. atit timp cit nu ai ce sa copiezi, pe producator nu il mai doare capul. de fapt, acesta este marele avantaj pe care il ofera OnLive producatorilor de jocuri.

    anyway, stau treaz inca trei ore ca sa vad ce si cum. chiar sunt curios.

    later edit
    revin cu niste observatii. in articolul IGN se spune clar ca va fi un subscription service DECI accesul la OnLive nu va fi gratis. apoi, daca va uitati atenti la filmulet (dar se spune si in articol), la fiecare joc ai 2 optiuni Buy si Rent for 5 days. Buy va avea probabil pretul pe care il platiti si pe Steam/GamersGate/Download2Drive sau altele si veti avea jocul in lista personala de unde il veti putea juca indefinitely (asa deduc ca altfel nu are avea sens sa se numeasca buy daca peste 2 sau X ani jocul dispare de pe server) iar rent e acolo pentru cei care nu doresc sa plateasca jocul dar vor totusi sa il incerce si poate ca il si termina in citeva zile (daca vorbim de singleplayer). deci, acum imi e clar sistemul. platesti o taxa pentru acces (care implica si rularea jocului de catre serverele lor) si apoi platesti efectiv jocul sau o taxa mai mica ca sa il inchiriezi 5 zile. avantajul este ca nu ai nevoie de un super sistem ca sa joci cel mai nou Crysis, sorry, joc, insa in afara de asta nu mi se pare un mare fis pentru ca in cazul in care abonamentul e 100USD pe an, atunci in 3-4 ani platesc cit pentru o consola (iar jocurile oricum le platesc in ambele cazuri). deci, unde e afacerea pentru consolistul de rind? pentru cei care nu isi permit super sisteme si vor neaparat jocuri de PC, da, sa zicem, dar asta nu are absolut nici o legatura cu noi, posesorii de console. apoi vorba cuiva, nu vad jocuri de wii sau de ps3. in cel mai bun caz vor fi portari cu features in minus pentru ca nu vei putea folosi controllerul de wii sau sixaxisu ps3.

    cit despre exclusivitatile 1st party, nici sa nu va faceti iluzii. nu vezi vedea NICIODATA, ma repet, NICIODATA, gears sau god of war pe OnLive deci, concluzia e ca asa cum am bagat bani pina acum in console, accesorii si jocuri asa o sa bagam si de acum inainte si OnLive nu va schimba asta.

    ---------- Post added at 04:19 AM ---------- Previous post was at 01:39 AM ----------

    de ce am stat pina la ora asta? normal ca a picat...

    No server is available to handle this request.

    a mers intr-un final. m-am inscris in beta test. well, ptr detalii cititi FAQ cu toate ca multe din detaliile de acolo se stiu deja. ce mi s-a parut interesant a fost urmatoarea mentiune, de unde reiese clar ca titlurile disponibile pe OnLive vor fi cele care ies si pe PC, nu cele dezvoltate exclusiv pentru console.

    We have a few compliance requirements in place to move existing PC titles onto the platform, and a richer SDK available to take advantage of unique OnLive features. Additionally, there is no expensive development hardware to purchase, and you can use standard PC development tools you know and love.

  20. #60 SP
    Senior Member istrategie's Avatar
    In caz ca nu ati vazut in acel trailer, fiecare joc se cumpara. Ai acolo un buton de Demo si un buton de Buy/Rent!
    Acum am vazut ce a scris h0stile la LE. Are perfecta dreptate. Si eu la acelasi lucru ma gandeam!

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 7 FirstFirst 1 2 3 4 5 ... LastLast

Similar Threads

  1. Gameri targu-mureseni By verde in forum Console Club
    Replies: 43 Last Post: 02-05-2013, 16:09
  2. Gameri in Romania By DobaiSzilard in forum Console Club
    Replies: 8 Last Post: 29-12-2012, 14:10
  3. Cele 7 Tipuri De Gameri By Bobby in forum Stories & Other News
    Replies: 53 Last Post: 23-02-2011, 11:58
  4. Gameri din Oradea By Muthu Raoul in forum Sony PlayStation 3
    Replies: 13 Last Post: 25-05-2009, 21:41

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts