Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 6 of 6

Thread: Ce ne jucam: Iunie 2014

 1. #1 SP
  Senior Member paunstefan's Avatar

  Ce ne jucam: Iunie 2014

  A trecut si luna mai, majoritatea jocurilor lansate nu s-au ridicat chiar la nivelul asteptarilor (conform celor care le-au jucat, eu n-am avut ocazia sa joc nimic lansat luna aceasta). Bound by Flame s-a dovedit a fi un esec, un RPG "de duzina" care poate merita jucat doar cand o sa ajunga la 40 lei, Wolfenstein: The New Order e un FPS bun, daca nu aveti asteptari foarte mari o sa va distrati cu el. Dupa o gramada de critici inainte de lansare, Watch Dogs se pare ca e un joc bun, dar nu se ridica la nivelul asteptarilor sugerate de cei de la Ubisoft prin acesti 2 ani de laude. Dar, Mario Kart 8, conform Metaritic este cel mai bun joc din luna mai, este exact ceea ce fanii Nintendo au asteptat.

  In iunie avem parte de mai putin jocuri (vine vara), dar cateva sunt interesante si e posibil sa impresioneze, ramane de vazut. Sa trecem la treaba:

  Murdered: Soul Suspect - 3 iunie (PS3, PS4, X360, XO, PC)
  Prima lansare importanta de luna aceasta (si cea mai importanta, dupa parerea mea) este Murdered: Soul Suspect. Acesta este un action-adventure in care jucam rolul unui detectiv mort numit Ronan O'Connor, care incearca sa il gaseasca pe cel care l-a omorat, folosindu-se de noile sale puteri, cum ar fi interactiunea cu lumea spiritelor. Gameplay-ul se aseamana cu cel din L.A. Noire, iar atmosfera orasului Salem, Massachusetts, pare sa fie unul din punctele tari ale jocului. Am urmarit jocul de cand a fost anuntat, si sper sa nu dezamageasca.


  Valiant Hearts: The Great War - 25 iunie (PS3, PS4, X360, XO, PC)
  Urmatorul joc de luna aceasta care merita atentia noastra vine de la Ubisoft Montpellier (producatorii lui Rayman Origins si Legends, dar si Beyond Good & Evil) Valiant Hearts: The Great War, un joc puzzle-adventure care ne prezinta povestea a 4 oameni in timpul Primului Razboi Mondial, intamplarile fiind inspirate din scrisori reale din acea perioada, cei de la Ubisoft il descriu ca fiind o “poveste despre supravietuire, sacrificiu si prietenie”. Jocul foloseste engine-ul UbiArt Framework, care a fost folosit de noile jocuri Rayman, dar si de Child of Light.


  Grid Autosport - 27 iunie (PS3, X360, PC)
  Cum nu am mai primit de mult un joc de racing, in iunie avem parte de urmatorul joc din seria Grid. Acesta vine ca un raspuns la criticile primite de Grid 2 si cei de la Codemasters spun ca acesta va fi o experienta mult superioara. Jocul se va apropia mai mult de simulare, vom avea parte de mai multe discipline, 22 de locatii si si cockpit view-ul caruia I s-a dus dorul in Grid 2, va reveni. Din pacate, versiunile next-gen (current-gen?) nu sunt inca anuntate.


  Sniper Elite III - 27 iunie (PS3, PS4, X360, XO, PC)
  Sniper Elite III este ultimul joc important de luna aceasta. La fel ca in celelalte 2 jocuri din serie, jucam rolul unui sniper in Cel de-al Doilea Razboi Mondial, dar de data aceasta vom “vizita” bataliile din Nordul Africii. Developerii se lauda cu nivele semi-open world, de 3 ori mai mari decat cele din Sniper Elite V2, un kill-cam imbunatatit, mult mai detaliat decat cel din jocul precedent, dar si un nou kill-cam pentru vehicule si un nou mod co-op, in care poti juca intreaga campanie impreuna cu un prieten. E bine venit, shooterele in WW2 fiind destul de rare in ziua de azi.


  Cam asta avem inainte de “seceta” din vara, in luna iulie si august nu o sa avem parte de lansari importante, deci probabil ca urmatorul articol de genul asta va veni la sfarsitul lui august. Partea buna e ca toata vara avem timp sa jucam jocurile de care nu am avut timp pana acum. Have fun !
  Attached Images Attached Images 1athread.jpg murderedss.jpg vhww.jpg gas.jpg snipere3.jpg

 2. #2 SP
  Cons. Mercedes-Benz djleo666's Avatar
  Thanks pt. info. Ca idee daca poti pe viitor sa pui in dreptul denumirii jocului si studioul de productie sau publishare-ul jocului. Sau un link catre pagina oficiala a jocului.

 3. #3 SP
  Member Popae36's Avatar
  SNIPER ELITE 3 arata bine

 4. #4 SP
  Member Viteza's Avatar
  Ai uitat de Last of us PS4 pe 28 iunie....tztztzttzt.

 5. #5 SP
  Senior Member paunstefan's Avatar
  Nu am gasit nimic oficial pentru The Last of Us PS4.

 6. #6 SP
  Member 077danyel's Avatar
  EA Sports UFC, cred ca apare pe 20 iunie , nu trebuie uitat

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

 1. Ce ne jucam: Noiembrie 2014 By paunstefan in forum Hot Story
  Replies: 7 Last Post: 01-11-2014, 11:35
 2. Ce ne jucam: Octombrie 2014 By ilie11 in forum Hot Story
  Replies: 12 Last Post: 21-10-2014, 10:46
 3. Ce ne jucam: Septembrie 2014 By paunstefan in forum Hot Story
  Replies: 10 Last Post: 10-09-2014, 10:09
 4. Ce ne jucam: Iulie-August 2014 By paunstefan in forum Hot Story
  Replies: 8 Last Post: 08-07-2014, 10:31
 5. Ce ne jucam: Mai 2014 By paunstefan in forum Hot Story
  Replies: 6 Last Post: 08-05-2014, 12:00

Bookmarks

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts