Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 21 to 31 of 31

Thread: Tom Clancy�s H.A.W.X. 2

1. #21 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    ce bine ca mi-am pastrat thrustmaster hotas-x, in sfarsit am ce invarti cu el

2. #22 SP
    Senior Member muggs's Avatar
    Banuiesc ca iarasi nu o sa-l gasim de cumparat in Romania...

3. #23 SP
    Senior Member Diesel's Avatar
    Mi s-a parut tare slab demoul, mult sub nivelul demoului la HAWX 1. Nu am idee cat de grabiti or fi fost, dar nu mai dau bani si pe HAWX 2.

4. #24 SP
    Member adin33's Avatar
    Quote Originally Posted by Diesel View Post
    Mi s-a parut tare slab demoul, mult sub nivelul demoului la HAWX 1. Nu am idee cat de grabiti or fi fost, dar nu mai dau bani si pe HAWX 2.
    In demo au bagat doar noutatile care le-au adaugat in joc : alimentarea in aer si decolarea/aterizarea pe portavion.

5. #25 SP
    Senior Member CrysMM's Avatar
    Da, sunt destule noutati fata de primul. Mai iese jocul un pic din tiparele arcade, nu mult, dar se ridica cateva procente.

---------- Post added 01-09-2010 at 08:37 PM ----------

Si ca o completare: este lansat vreun joc de Xbox 360 oficial inaintea celui "neoficial"? Nu am urmarit asta pas cu pas, dar as fi curios. Mai ales ca unele "neoficiale" am observat ca apar cu mult timp inainte.

6. #26 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar

7. #27 SP
    Daca il mai are cineva pe 360 si vrea sa il joace coop, eu o sa il incep in seara asta.

8. #28 SP
    UberDude Honord's Avatar
    Pacat ca nu a are lansare in Romania de catre Ubisoft, asa se anuntase la Splinter Cell Conviction

9. #29 SP
    Member xLiTe's Avatar
    Quote Originally Posted by Honord View Post
    Pacat ca nu a are lansare in Romania de catre Ubisoft, asa se anuntase la Splinter Cell Conviction
    Am vorbit eu la telefon cu una de la Ubisoft si a zis ca o sa se faca o lansare in curand, dar deocamdata nu are nici o informatie exacta. Din pacate mai asteptam.

10. #30 SP
    naz
    Senior Member naz's Avatar
    Daca o sa fie vreo lansare in Romania a H.A.W.X 2 o sa apara pe sectiunea de News in ziua in care va aparea si comunicatul de presa (desi ma indoiesc ca o sa se faca o lansare inainte sa apara toate versiunile jocului). Eu nu o sa cumpar jocul pt. ca nu sunt fan, dar si asa se vede ca a lucrat Ubisoft Bucuresti la el, cu 3 zile inainte de aparitie angajatii vindeau pe forumuri copii originale & sigilate.

11. #31 SP
    Lasati lansarea si cumparati jocul E mult peste primul, povestea e mult mai lucrata, se interfereaza mai bine cu Ghost Recon si Splinter Cell in premiera...cred ca e putin cam scurt pe partea de single, dar multiplayer-ul e excelent.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2