Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 21 to 31 of 31

Thread: Despre valoarea reala a jocurilor

1. #21 SP
    Member flightcrank's Avatar
    Pt mine e simplu cand vreau sa cumpar un joc.Ma uit prima oara pe Zawi/Hut cat costa si pe urma ma uit pe aria d publicitate,daca gasesc jocul mai ieftin cu 30-40 ron il cumpar SH dupa forum,daca diferenta intre bazar/zawi este de 10-20 ron ,nu ma complic,il iau dupa Zawi(am siguranta ca este sigilat etc) + ca d multe ori jocurile comandate dupa Zawi ajung mai repede decat cele trimise din tara

2. #22 SP
    Banned nurv's Avatar
    Mai exista si fenomenul numit specula la care romanu e expert. Daca e "Criza" hai sa "profitam" si sa facem specula pe forumuri, si sa fortam vanzatorii sa vanda jocuri bune la pret de nimic. S-a vandut MW2, si NU platinum, la 60 ron... let's get real.

3. #23 SP
    Senior Member RaverX's Avatar
    Quote Originally Posted by pustiulica View Post
    sa fortam vanzatorii sa vanda jocuri bune la pret de nimic. S-a vandut MW2, si NU platinum, la 60 ron... let's get real.
    Hai sa fim seriosi. Cum fortezi vanzatorul sa vanda la pret de nimic ? Si cum definesti pret de nimic ?

Daca VREA sa-l dea si nu se gaseste nimeni sa-i ofere pretul cerut initial o sa scada din pret pana il ia cineva. Nu cred ca vine nimeni si-i pune pistolul la cap daca nu-l da cu un pret.

4. #24 SP
    Banned nurv's Avatar
    Pur si simplu oferi pret ridicol de mic, am vazut live fenomenul, sew asociaza baietii si fac oferte de rahat pe forumuri, iar vanzatorii efectiv nu mai vand. Ceilalti, savureaza peisajul si asteapta "caderea preturilor". Cum multi au nevoie de bani urgent, coboara din pret, uneori destul de mult.

5. #25 SP
    Senior Member RaverX's Avatar
    Quote Originally Posted by pustiulica View Post
    Cum multi au nevoie de bani urgent, coboara din pret, uneori destul de mult.
    Asta-i partea a doua, insa tot nu vad cum ii "obliga" cineva sa vanda. Asa cum unii au nevoie de bani urgent si vand la pret mic, asa sunt destui care incearca sa vanda la pret de magazin, pentru ca nu-s deloc fortati sa vanda. Pe mine astia ma calca pe nervi, sunt undeva la "limita" regulamentului - sa zicem ca in magazin e un joc cu 260 lei - nou nout, ei il vand cu 250 (desigilat, folosit, de multe ori usor zgariat, etc) si nu scad din pret deloc, dau luni intregi up-uri, chiar daca "pretul real" al jocului pe piata SH e sub 100 lei. Si n-ai ce sa le faci, daca iei strict regulamentul - pretul e mai mic ca-n magazin. Problema e aroganta lor - daca e cineva interesat de joc si ii face o oferta reala sau il intreaba de ultimul pret incepe vanzatorul - ala e ultimul pret, mergi la biserica daca vrei pomeni, nu-ti convine, cumpara din alta parte, etc. Specimenele astea le consider niste jeguri, pentru ca multi nici nu vor sa vanda de fapt, doar ocupa aiurea anunturile la publicitate si au un tupeu incredibil.

6. #26 SP
    Junior Member mamutu's Avatar
    foarte bine patiti ,sa vindeti si pe 2 lei ...eu stiu asa daca te dai rotund ca tu ai posibilitati de jocuri originale de ce mai le vinzi ?

7. #27 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Quote Originally Posted by mamutu View Post
    foarte bine patiti ,sa vindeti si pe 2 lei ...eu stiu asa daca te dai rotund ca tu ai posibilitati de jocuri originale de ce mai le vinzi ?
    felicitari, cel mai inteligent post de pe tot threadul . respectele mele

8. #28 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Si care e problema in a face vanzatorul sa scada pretul? Atata timp cat reusesti sa iei acel joc la un pret cat mai mic, nu se numeste neaparat nesimtire. Preferi sa fi prost si sa dai un pret mai mare pe un joc SH? Sau sa fi baiat destept, sa negociezi sau sa astepti sa scada din pret si sa-l iei atunci? Vei avea mult de pierdut in viata daca tu consideri ca cei care asteapta momentul oportun sa cumpere sunt niste jegosi. Asa ca daca vezi un joc bun ca se vinde pe 2 lei, cumpara-l nene! It's one hell of a deal!

9. #29 SP
    Senior Member Bobby's Avatar
    Singura idee care mi se pare plauzibila este cea de pe prima pagina cu un thread de "Cat valoareaza? Sau merita?" . Uneori e folositor. De exemplu, acum cat sunt in State cand gasesc o oferta ceva la un joc pe eBay, verific apoi pretul pe Amazon sa vad care este si a treia etapa verific pretul aici pe Bazar sa vad daca il gasesc si in tara mai usor.

Ar fi folositor un thread de genul acesta cred.

10. #30 SP
    Senior Member divayo's Avatar
    Nimic mai adevarat de cum spune SirAndrew de mai sus,fara alte comentarii,ca exact asa e!!!

11. #31 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Da iti place sa dezgropi threaduri, asta e al 3-lea lol

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2