![]() |
||||
![]() |
|
|
#1 (permalink) |
|
Reach
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Assassin's Creed 2
Altair se īntoarce
Ubisoft susţine cu māndrie că Assassin's Creed a fost unul din cele mai bine vāndute jocuri ale companiei. Şi dacă tot a prins la public şi s-a vāndut īn milioane de exemplare, se cerea şi o continuare. Şi o vom avea. La o conferinţă de presă la care a prezentat raportul financiar pe ultimele şase luni, Ubisoft a anunţat prin intermediul lui Yves Guillemot (CEO Ubisoft) că jocul Assasin's Creed 2 se află īn plină dezvoltare, echipa muncind din greu pentru a atinge performanţele primului joc şi de ce nu să le şi depăşească. Tot ce se mai cunoaşte la momentul acesta este faptul că acţiunea jocului se va desfăşura cam pe la 1700. Din cate am inţeles eu de pe Internet jocul va avea la bază revoluţia franceză si Altair va invăţa să īnoate. SURSA:Assassin\'s Creed - Altair se īntoarce - Stiri, Jocuri
|
| Thank You 4 from: |
|
|
#6 (permalink) |
|
Pain
|
well sper sa fie ceva story epic
,si sper sa nu mai fie chiar asa de repetitiv
"We're both of the same breed, after all ... motives for war are of no concern. Religion, ideology, resources, land, spite, love, or just because ... no matter how pathetic the reason, it's enough to start war." - Pain - stegerean -
|
|
|
|
|
|
#8 (permalink) | |
|
Pain
|
Quote:
"We're both of the same breed, after all ... motives for war are of no concern. Religion, ideology, resources, land, spite, love, or just because ... no matter how pathetic the reason, it's enough to start war." - Pain - stegerean -
|
|
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
RealitySynthesizer
|
daca iese anul acesta si are succes 2009 va fi anul jocurilor fara precedent. 98 si 07 , incomparabil!
PSN ID: G-XtremE Sony PlayStation3 @ Panasonic Viera 32"Games: Killzone 2, Call of Duty World at War, Call of Duty Modern Warfare, Call of Duty Modern Warfare 2, MAG, Battlefield Bad Company, Battlefield Bad Company 2, Borderlands, Bioshock 2, Dead Space, Uncharted 2 Among Thieves, Little Big Planet, GTA IV, Burnout Paradise, Need for Speed Shift, Madden NFL 09 |
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Assassin's League
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Eu stiam ca jocul e programat pentru luna martie 2010.
Deci va rog, nu visat erotic ![]() Trailer-ul de pe site e chiar interesant. Cel putin ne ofera detalii despre locul unde se va petrece actiunea(Franta/Italia) si un crampei din story (ceva legat de Codu' lui Da Vinci banuiesc). Sper sa nu se dezvaluie totul prea devreme in presa cum s-a intamplat in cazul Bioshock 2... |
|
|
|
|
|
#11 (permalink) |
|
Jack Bauer's 2nd Son
|
La sfarsit ramane logo-ul acela. Dati click pe el, scoateti la imprimanta si aratai la webcam. Rezultatul?
Si asta-i doar o imagine din cinci. Le astept cu nerabdare pe urmatoarele.
|
|
|
#13 (permalink) |
|
Jack Bauer's 2nd Son
|
Totul e de pe stie.
|
|
|
#14 (permalink) | |
|
Justice of the Peace
![]() ![]() |
Quote:
de 6 luni de zile se tot vorbea daca oare va mai apare si AC2 stirea de o posta mai sus cu anuntarea este adevarata si sa facut acum 3 luni si data de lansare in jur de 31 martie 2010 |
|
|
|
|
|
|
#17 (permalink) |
|
Jack Bauer's 2nd Son
|
|
| Thank You Mika from: | GeOKeR (06-04-2009) |
|
|
#18 (permalink) |
|
Assassin's League
Deci e foarte tare frate !!!
Se vede clar stilul francez/italian de imbracaminte dupa dantela de la mana ![]() Si descifrarea e scrisului e interesanta, in mirror. Probabil ca acea data reprezinta urmatorul indiciu din cele 5. Bv Ubisoft for teasing! Asa da!
|
|
|
|
|
|
#19 (permalink) |
|
Jack Bauer's 2nd Son
|
Apropo, nu trebuia sa aiba un deget taiat? Ca in poza are 5.
|
|
|
#20 (permalink) |
|
Assassin's League
Good point!
Ma gandesc ca ar putea fi alt personaj sau poate expre nu mai are acel deget taiat deoarece era specific doar regiunii din primul joc(Ierusalim). Cel putin asa stiu eu din dev diary-ul domnitei Jade Raymond... Abea astept sa vad tot setu care va fi pe el! Pfuai, hai ca am innebunit deja, nu mai am stare!
|
|
|
|
![]() |
| Tags |
| assassin, creed |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|