![]() |
||||
![]() |
|
|
#301 (permalink) |
|
Soul Reaper
|
NU MAI STIU COMANDA CA SA DAI CLICK SA VEZI CE AM SCRIS. DECI ATENTIE SPOILER!!
|
| Thank You IlieRazvan from: | steauacroitoru (26-11-2009) |
|
|
#304 (permalink) |
|
Senior Member
|
ultimul.l am gasit pe leonardo,acuma sunt in roma
---------- Post added 26-11-2009 at 01:15 PM ---------- LE: L am terminat acuma
|
| Thank You steauacroitoru from: | IlieRazvan (26-11-2009) |
|
|
#305 (permalink) |
|
Soul Reaper
|
Asa-i ca sfarsitul jocului e "WTF?"
|
| Thank You IlieRazvan from: | steauacroitoru (26-11-2009) |
|
|
#306 (permalink) |
|
Pain
|
din cate am auzit sfarsitul jocului e OMFG
"We're both of the same breed, after all ... motives for war are of no concern. Religion, ideology, resources, land, spite, love, or just because ... no matter how pathetic the reason, it's enough to start war." - Pain - stegerean -
|
|
|
|
|
|
#308 (permalink) |
|
Master Chief
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Asa e ca o sa ajungenti la spoilere? Asa e.
|
|
| Thank You 2 from: | L0G1X (26-11-2009), MisterJuice (26-11-2009) |
|
|
#309 (permalink) |
|
Demonzu Souru
|
Eu cred ca sfarsitul jocului e NSFW
|
|
|
#310 (permalink) |
|
Alisa アリサ・ボスコノビッチ
...am fost azi la un prieten și-am văzut puțin gameplay (fără să vreau) din Assassin's Creed 2. Eu nu i-am zis nimic (să-l supăr sau ceva...el fiind un super fan Assassin's Creed) dar...mi-a lăsat o impresie cam proastă.
Eu nu-s genul de gamer care trage la grafică...dar...arată parcă....neterminat (parcă-i lipsește ultimul strat)...ceva îi lipsește în orice caz...Păcat... Eu oricum nu-l cumpăr (mă disperă - mi-a ajuns cu primul...) doar...mi-am spus părerea de outsider
[#] Deathsmiles (デススマイルズ) Video reVIEW [#] XBL GT (US/UK/JP): RonanN1 | XBL GT (JP): Sakura Carnaval [#] Reasons to Love! =^_^= anna.bot <3333 | Emo Emo! [+Jumpstyle remix] <3 [#] DoDonPachi Dai Ou Jou - Boss Rush++ | Ikaruga - [Rank S] - 2 Controllers Mode |
|
|
|
| Thank You 3 from: |
|
|
#312 (permalink) |
|
Senior Member
|
DevilBringer-Esti cumva avocat a celor de la Ubisoft?Poti lasa omul sa si de-a cu parerea despre joc?Este o lume libera,fiecare dupa cum ii place/displace jocul.Nu trebuie mereu sa dai tu reply dupa ce isi spune omul parerea!
|
| Thank You 6 from: | eXist (27-11-2009), ineedmoney93 (27-11-2009), ReNeGaDe124 (26-11-2009), RonanN1 (26-11-2009), trickz (27-11-2009), xLx (27-11-2009) |
|
|
#313 (permalink) |
|
地獄の戦士
|
grafica jocului este ok. cea a filmuletelor este jalnica in schimb... grotesc . neterminat e putin spus. puteau sa se straduiasca mai mult
|
|
|
#316 (permalink) |
|
地獄の戦士
|
jocul da e demential si intr-adevar are un iz de rpg
![]() razvanrazy: nu e vb de grafica jocului (mai ales ca nu omor dupa grafica) ci strict de filemele de dialog (care sincer nu am ce savura cand apare o gagica de zici ca are fata de porc...)
|
| Thank You BoDoPSX from: | razvanrazy (27-11-2009) |
|
|
#317 (permalink) |
|
Master Chief
Pai Bodo, stii tu vorba: " De la spate licean si din fata pensionar "
|
|
| Thank You 2 from: | ffocus (27-11-2009), ineedmoney93 (27-11-2009) |
|
|
#318 (permalink) |
|
Troll
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Destructoid - Review: Assassin's Creed 2
4,5 Buna nota...
|
|
|
#319 (permalink) |
|
Ghost of Sparta
|
@Uziwood: Assassin's Creed 2
PSN: ReNeGaDe124 - My Stats Cards: Uncharted 2: Among Thieves - Ratchet and Clank Future: A Crack in Time - Söldner-X: Himmelsstürmer "Death is my calling. Vengeance is my creed... Chaos will rise again!" - Kratos
|
|
|
|
| Thank You ReNeGaDe124 from: | Uziwood (30-11-2009) |
![]() |
| Tags |
| assassin, creed |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|