Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 7 of 7 FirstFirst ... 5 6 7
Results 121 to 139 of 139

Thread: Need For Speed: The Run

  1. #121 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    Am jucat si eu demo, ideea e interesanta dar putea sa iasa ceva mai bun. Cel putin nivelul din munti e ceva ce nu prea am mai vazut intr-un racing game.

  2. #122 SP
    Member kkkotto07's Avatar
    inseamna ca n-ai vazut/jucat motorstorm apocalypse

  3. #123 SP
    Prophet of the Void IlieRazvan's Avatar

  4. #124 SP
    Senior Member GoodFella10's Avatar


    ---------- Post added 02-11-2011 at 10:17 PM ----------

    Another one...


  5. #125 SP
    Prophet of the Void IlieRazvan's Avatar


  6. #126 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar



  7. #127 SP
    Prophet of the Void IlieRazvan's Avatar

  8. #128 SP
    Banned cryyo's Avatar

  9. #129 SP
    Prophet of the Void IlieRazvan's Avatar

  10. #130 SP
    Member Dasani's Avatar
    L-am terminat in 2 ore si 15 minute.Mi-a lasat o impresie foarte seaca,pe toata durata story-ul ai la dispozite vreo 10 masini si ca sa le schimbi trebuie sa intri la benzinarie in timpul cursei.Foarte slabut,controlul e aiurea,parca ai conduce tancuri.

  11. #131 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Singurul lucru bun la jocul asta e multiplayer-ul, asta doar din cauza autolog-ului: creatia celor de la Criterion. Concluzia: Black Box nu a invatat nimic, tot praf ramane.

  12. #132 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Nu inteleg de ce sunteti asa nemultumiti de el. Poate pentru ca l-ati jucat pe easy. Eu l-am jucat direct pe Hard. L-am terminat in 2:10 de playtime efectiv.

    Dar pot sa spun ca mi-a mancat toti nervii in unele curse. Este un joc bun, iar spre sfarsit devine incredibil de greu.

    Mi-a placut povestea, mi se pare cea mai reusita dintr-un joc cu masini, de pana acum. Te face sa mergi mai departe si te motiveaza intr-un fel sau altul.

    Grafic arata chiar bine, unele peisaje sunt pur si simplu superbe. Am repetat multe curse pentru ca am pierdut timpu, uitandu-ma la peisaje. Imi place, dar imi si displace, faptul ca nu mai sunt peretii aia invizibili in jurul drumului. Acum chiar iesi peste tot in decor, rupi garduri, copacei, poti merge printre copacii mai mari (daca sunt mai aproape de drum). Cea mai idioata faza mi se pare faptul ca daca iesi, in unele locuri, in decor mai mult de 2-3m, te "deruleaza" automat.

    Imi place ca au "bagat" multe decoruri, diversificate si multe efecte (de praf, de zapada zburata de vand, furtuna, fulgere) si oponenti capabili. Nu inteleg cum naiba, ca in fiecare joc NFS, te depaseste politia, desi tu ai 300km/h si dupa aia se opreste si te asteapta si tot asa. Si totul, cu niste masini patetice, de nu ar trebui sa prinda nici macar 200km/h.

    Iar functia de rewind...OMFG !!! oribil !!! Cum sa stai sa pierzi cate 10-20-30 de secunde in timpul unei curse, uitandu-te la un ecran negru cu semnul de rewind pe el. Ce-o fi fost in capul producatorilor cand au implementat chestia asta ?

    Controlul mi se pare foarte bun si foarte asemanator cu NFS HP de anu trecut si daca inveti sa-ti controlezi o anumita masina, e chiar perfect. Ca fapt divers, evitat masinile cu handling prea greu, ca va fug in curbe instant.

    Cel mai greu mi s-a parut in Chicago. Am stat app 4h sa fac si sa refac o cursa simpla. Trebuia sa ma feresc de aia cu arme, de trafic si de decoruri si sa incerc sa si depasesc oponentii. Foarte greu.

    Coloana sonora mi se pare foarte bine aleasa. E printre singurele jocuri cu masini, la care nu am pornit muzica de pe calculator ci am ascultat muzica jocului. Foarte buna si antrenanta, aleasa perfect.

  13. #133 SP
    Member Pancu's Avatar
    pai si pana la urma merita cumparat?? ca am jucat demo si mia placut .. adica controller era ok .. pacat ca toti se plang ca e foarte scurt jocu .. macar se merita pt mp sal cumpar?

  14. #134 SP
    Member LeicaBogdan's Avatar
    eu unu zic ca se merita sa-l cumperi. cu toate ca are unele bug-uri. per total eu am fost multumit de joc. si te tine strans legat de consola pana il termini

  15. #135 SP
    Senior Member Mask's Avatar
    Poti cumpara linistit jocul. Autolog-ul este foarte addictive si cred ca vrei petrece ceva timp in MP.

  16. #136 SP
    Senior Member GS0Ls's Avatar
    A fost cineva de aici la lansare ? A fost bine organizata, pacat de intarzierea cu vreo ora a inceperii concursului. Am iesit pe locul 2. Totusi, sunt putin dezamagit de joc... in primul rand ma enerveaza ca masina revina prea repede pe traseu dupa ce iesi de pe el + ca te da destul de in spate. Coliziunile sunt si ele destul de prost facute... daca lovesti o masina in lateral venind din fata, sari ba in stanga, ba in dreapta... cam haotic. O sa mai incerc jocul, ca tot l-am primit gratis si revin cu o parere, poate ceva mai detaliata, dupa ce termin si story mode-ul.

  17. #137 SP
    One Man Army Cristy's Avatar
    Eu nu mai cumpar nici un Need For Speed pana nu vad story Most Wanted , tuning Underground 1 + 2 , grafica hot pursuit sau chiar the run...

    Pana atunci ma lipsesc

  18. #138 SP
    Junior Member inhumanDisease's Avatar
    Cei care vor sa dea add la inhuman-rise (psn) poate jucati careva MP.

  19. #139 SP
    Member Madutzzu14's Avatar
    EA has for next week a new DLC pack for Need for Speed: The Run announced that will take you several new vehicles.

    This includes the Alfa Romeo 8C Competizione, Pagani Zonda R, Maserati MC12, Lamborghini Diablo SV, Lamborghini Gallardo LP570-4 Superleggera, Maserati Gran Turismo MC Stradale, Lancia Delta HF Integrale Evoluzione.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 7 of 7 FirstFirst ... 5 6 7

Similar Threads

  1. Need For Speed: The Run Videos By Nash in forum Videos
    Replies: 10 Last Post: 20-08-2011, 10:36
  2. Replies: 0 Last Post: 26-07-2011, 23:14

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts