Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 27 of 116 FirstFirst ... 17 25 26 27 28 29 37 77 ... LastLast
Results 521 to 540 of 2303

Thread: Fifa 13

  1. #521 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar
    Chiar aseara ma uitam in threadul de FIFA12 si am trecut si peste postul asta:
    http://www.consolegames.ro/forum/f60...tml#post774715
    Te duci in meniul "Club", apesi si cauti echipamentele. Te duci pe cel care il vrei activ, apesi si selectezi "Make Active". Vezi ca pe card iti zice daca este echipament de "Home" sau "Away".
    Valabil si pentru schimbarea emblemei, mingei sau a stadionului.
    Este valabil si la FIFA13, cu mici modificari vizuale.

  2. #522 SP
    Ω Pira's Avatar
    versiunea de pc este mai buna din punct de vedere grafic, cel putin gazonul e mult mai detaliat, apoi vin detaliile de pe echipamente si luminile putin. bineinteles, vorbim de 1080p si max out.

  3. #523 SP
    Member sollo's Avatar
    care doreste

    FIFA 13 la cel mai mic pret | FIFA Store fifa13 pc la 30 euro=aproximativ 135-140 lei, la cel mai mic pret din Romania... prin transfer bancar si paypal

    100% de incredere...mi-am luat fifa12 si maine imi iau fifa13...cel care ofera este de la jocuri-sms.net, doar ca pentru fifaclub da cu discount

  4. #524 SP
    x2z
    Senior Member x2z's Avatar
    Fifa 13 este cea mai mare mizerie de joc. Realism? In tot meciul Angel Di Maria, recunoscut ca unul dintre cei mai fini tehnicieni in realitate, nu a reusit nici macar o preluare corecta. (cu l2 apasat, fara l2 apasat, whatever)

    Pace-rii se simt ca la ei acasa, ping pong passing-ul desi ineficient distruge orice urma de cursivitate a jocului si chiar si asa e folosit in dementa. Mingea sare ca la balamuc si lista poate continua. Am pierdut 200 lei.

  5. #525 SP
    Senior Member OlBlueEyes's Avatar
    La mai multe concursuri din astea buna initiativa celor de la emag

  6. #526 SP
    Member thedeadman14's Avatar
    competitiile astea numa in cluj nu se fac

  7. #527 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    lasa sa mai castigam si noi...

  8. #528 SP
    Senior Member adibose's Avatar
    se pare ca dupa mentenanta serverului, aceleasi rezultate, freeze si stuck in arena...
    pana nu vedem un update al jocului nu cred ca scapam de mizerie

  9. #529 SP
    Senior Member Spike's Avatar
    Quote Originally Posted by x2z View Post
    Fifa 13 este cea mai mare mizerie de joc. Realism? In tot meciul Angel Di Maria, recunoscut ca unul dintre cei mai fini tehnicieni in realitate, nu a reusit nici macar o preluare corecta. (cu l2 apasat, fara l2 apasat, whatever)

    Pace-rii se simt ca la ei acasa, ping pong passing-ul desi ineficient distruge orice urma de cursivitate a jocului si chiar si asa e folosit in dementa. Mingea sare ca la balamuc si lista poate continua. Am pierdut 200 lei.
    pe mine ma bucura ca asu scos macar rahatul ala de sut la vinclu su finess de la marginea careului. in rest FT e prostie, fundasii mereu le preiau mingea adversarilor. efectiv trebuie sa bubui fiecare minge ca sa fii sigur ca nu iti fac o nefacuta. si nu spun astea cu oftica pe joc pentru ca am castigat cam 80% din meciuri.

  10. #530 SP
    Senior Member adibose's Avatar
    cu parere de rau insa FIFA12 este peste 13, nu degeaba are note sub fifa12, atat de la critici cat si de la useri. trecand peste bug-uri, gameplay-ul nu mi se pare ca a evoluat deloc, acel 1st touch control sigur nu este pe placul tuturor, aglomerarile din careu si faptul ca ti se fura mingea subit...greseli stupide ale portarilor...etc etc

  11. #531 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    da..am observat si eu astea..unde e mingea si gramada..

  12. #532 SP
    Ω Pira's Avatar
    Quote Originally Posted by x2z View Post
    Realism? In tot meciul Angel Di Maria, recunoscut ca unul dintre cei mai fini tehnicieni in realitate, nu a reusit nici macar o preluare corecta.
    L-am dominat pe unu online cu Real din min. 1 pana in 90 si vreau sa spun ca am avut vreo 10 suturi minim cu Di Maria din toate unghiurile si tot pe langa mi-a tras. Si in alte meciuri cand am jucat cu Real tot asa mi-a ratat la greu... suturi care trebuiau sa mearga macar pe centrul portii, zburau deasupra de poarta ca la rugby, jur! Tre' sa ma uit la statisticile lui ca e ceva dubios.

  13. #533 SP
    Senior Member adibose's Avatar
    eu pe seara asta am avut 3 freez-uri si 2 bucati stuck in arena. ma gandesc foarte serios daca sa-l mai bag in consola sau nu, mi-e sa n-o bulesc de al atatea blocari si Checking and Restoring the File System..
    Ca sa nu mai zic ca nici macar acum n-au fost in stare sa elimine acel bug cu jucatorul dupa ce inscrie cade mort pe jos retarzi..EA
    Ca sa dai gol, ori tragi de pe unde apuci si din orice pozitie..aici nu trebuie sa-ti mai asezi mingea, rupi de oriunde si aia e, intra sau nu, fiindca daca incerci sa-ti asezi mingea esti mancat de defensiva sunt 3-4 insi pe tine fara sa clipesti.
    Au fost momente in care portarul nu reactiona la suturi sau aparatorii mei nu sareau la cap.
    Am avut cateva surprize ca dupa ce am tinut de balon cu L1 (ca la fifa street, ca vezi doamne au implementat modulul ala de acrobatii) ramaneam blocat pe L1 si inainta fara ca eu sa-i mai pot face ceva, ori ma deposeda ori ieseam cu mingea in out.

    nu le mai enumar ca iar imi pare rau de banii cheltuiti...
    gvingi tu ai si Ultimate Edition, adica daca tot e prost sa fie si scump...

    Testerii aia de la EA chiar dorm pe ei? daca este testat numai in Romania se explica
    Cred ca Fifa13 este cel mai FAIL produs lansat in ultimii 5 ani.[COLOR="Silver"]

    ---------- Post added 03-10-2012 at 02:27 AM ----------

  14. #534 SP
    Member stefipsy's Avatar
    + luka modric ... omu nu poate marca

  15. #535 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    Eu joc pe PS3 la Ultimate Team si am 2 echipe de silver.
    Am jucat online la divizii si am ajuns pana in divizia 3. 90% din meciuri am picat cu adversari care aveau numai echipe de gold.
    Cu aceste 2 echipe de silver, cu jucatori luati cu 200 coins fiecare, am batut echipe de gold, am facut preluari cu L2 ca lumea si normal ca daca toti dati sprint sare mingea ca din tun cand faceti preluarea. Ca sa nu va mai sara mingea la preluari nu mai tineti apasat pe butonul de dash (speed) cand vine mingea spre un anumit jucator. De asemenea, la FIFA 13 mi se pare ca jucatorul se misca mai bine cand porneste de pe loc decat la FIFA 12.

    Am vazut ca zice lumea ca e arcade FIFA si probabil e simulator PES-ul.
    Hai sa facem o analiza a FIFA: ping-pong passing-ul nu mai e valabil la online ranked, deoarece eu personal am gresit o gramada de pase. In realitate, se intampla ca un portar sa greseasca sa nu faca bine o preluare, sa-i sara mingea in fata lui sau sa dea pe langa minge. La fel si un jucator, poate sa nu faca bine o preluare s.a.m.d.

    Daca tot spuneti ca FIFA 13 e mai slab ca FIFA 12 atunci de ce acum sunt la PS3 online seara in jur de 400.000 de useri, iar la FIFA 12 erau in jur de 250.000 de useri? Atat la FIFA 12 cat si la FIFA 13 lumea a avut la indemana demo-ul inainte de a cumpara jocul.

    Eu personal am vazut un meci anul trecut in barclays premier league, parca manchester united cu arsenal, cand MU a dat vreo 6 goluri din toate pozitiile, sut tare, sut plasat etc.


    In FIFA exista un singur jucator, adica user-ul, pe cand in realitate sunt 11 jucatori pe teren si un antrenor care le zice ce sa faca. In realitate un jucator poate e constipat, il doare burta, sa tras pe nas inainte de meci, a fost la gagici cu o seara inainte de meci s.a.m.d si da rachete in tribune, da pase la adversari, nu sare bine la cap, mai tipa colegul din aparare la el, mai tipa si antrenorul la el si se enerveaza s.a.m.d. Concluzie: niciun joc de fotbal nu va putea fi simulator vreodata.

    In FIFA fiecare jucator are niste atributii, cum ar fi long shot si power shot. Cand trage de la 30 metrii normal ca poate da gol, depinde cat timp tineti fiecare butonul de sut.

    Si in incheiere va amintesc un caz real: Ronald Koeman. Poate multi dintre voi nu l-ati prins in activitatea de jucator, dar omul dadea goluri din lovituri libere de la 35-40 m. Nu numai ca dadea goluri cam in 80% din cazuri de la aceasta distanta, dar cam 98% din toate suturile lui din lovituri libere erau pe spatiul portii.

    O posibila concluzie: Ronald Koeman a fost un jucator arcade.

  16. #536 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar
    Vezi tu, adibose, mie nu-mi pare rau de banii cheltuiti. Si nu il consider prost. Consider ca cei 35 de lei pe care i-am dat in plus pe 24 de packuri gold au meritat. Eu oricum joc mai mult Ultimate Team si imi place partea asta din joc.

    Are multe hibe inradevar. Dupa cum spuneam intr-un post mai sus, ma uitam zilele trecute pe threadul de FIFA 12 si ma intrebam de ce este plin si threadul de FIFA 13 cu oameni care au cumparat jocul.
    Demo-ul a aparut in 11 septembrie parca. Nu difera mult de jocul final. Destul de mult timp pentru a renunta la achizitie...

    Marea mea dezamagire o reprezinta modificarea survenita la nivel de Virtual Pro. Pentru cariera offline trebuie sa-ti creezi separat jucator de VP-ul din Pro Club. Nu au nici o legatura intre ei.

    Freezuri am avut si la FIFA12. Intradevar, nu atat de dese. Dar am speranta ca se va rezolva problema cu un update ulterior.
    Disconeturi am avut si la FIFA12. Am convingerea ca se va rezolva problema cu timpul, cand se va duce entuziasmul inceputului si vor intra mai putini useri in acelasi timp.
    Probleme cu adaptarea la noul gameplay am avut si la FIFA12 (inca mai este injurat TACTICAL DEFENDING). Am convingerea ca se va rezolva problema cu timpul. Ca asa e omul, adaptabil.

    Consider ca in anul cand jocul nu va fi criticat cei de la EA vor avea o mare problema, deoarece nu va mai avea rost sa scoata anul urmator FIFA.

  17. #537 SP
    Senior Member adibose's Avatar
    Quote Originally Posted by catalineatza08 View Post
    Daca tot spuneti ca FIFA 13 e mai slab ca FIFA 12 atunci de ce acum sunt la PS3 online seara in jur de 400.000 de useri, iar la FIFA 12 erau in jur de 250.000 de useri? Atat la FIFA 12 cat si la FIFA 13 lumea a avut la indemana demo-ul inainte de a cumpara jocul.
    Stai un pic...DEMO a fost aruncat in piata destul de tarziu pe 12 septembrie, iar preorders s-au facut cu 2 luni inainte asa ca nu as face astfel de comparative.
    eu nu l-am luat la preorder ci pe 28 la lansare, insa in Demo nu am intampinat dificultati de genul Stuck in Arena si Freez-urile. Doi la mana, la demo anunta mereu ca varianta demo nu reprezinta versiunea finala de gameplay...etc deci te astepti sau nu la modificari atunci cand ai in mana versiunea finala.


    Trecand peste aspectul asta, poate eram si foarte obosit aseara cand tot o incercam in seasons si nu prea imi ieseau treburile, posibil sa nu am rabdare sa inteleg noul gameplay. Dintre amicii mei care joaca fifa13 feedback-urile sunt cam asa:
    "Nu reusesc sa dau gol, ma deposedeaza aia imediat"
    "Habar nu am, nu imi dau seama de diferente"
    "E greu, n-am control, nu stiu daca ma pot acomoda"
    "Sunt multumit, am niste ghiulele de la distanta...placerea mea"

    Deci...."it's complicated"

    Totusi sper ca sunt eu de vina vis a vis de gameplay si nu jocul in sine, am sa incerc sa fiu mai rabdator si sa evit jocurile de noapte cand sunt foarte obosit si joc mult prea mecanic.
    Ne mai acordam o sansa...

    @gvingi76 acum reconsider afirmatia cu banii in plus aruncati degeaba, tu joci F.Ult.Team si intradevar te ajuta, eu sunt doar sezonist, tac pac 3-4 meciuri si imi trece
    Dar cum spuneam...voi incerca o abordare diferita a jocului si o data cu viitorul update/patch cu privire la freez-uri si loading arena...cu siguranta o sa fiu mai putin nervos. In 3 ore de joc sa ai 3 freeze si 3 stucks...o iei cu caputzul...

  18. #538 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    Quote Originally Posted by gvingi76 View Post
    Vezi tu, adibose, mie nu-mi pare rau de banii cheltuiti. Si nu il consider prost. Consider ca cei 35 de lei pe care i-am dat in plus pe 24 de packuri gold au meritat. Eu oricum joc mai mult Ultimate Team si imi place partea asta din joc.

    Are multe hibe inradevar. Dupa cum spuneam intr-un post mai sus, ma uitam zilele trecute pe threadul de FIFA 12 si ma intrebam de ce este plin si threadul de FIFA 13 cu oameni care au cumparat jocul.
    Demo-ul a aparut in 11 septembrie parca. Nu difera mult de jocul final. Destul de mult timp pentru a renunta la achizitie...

    Marea mea dezamagire o reprezinta modificarea survenita la nivel de Virtual Pro. Pentru cariera offline trebuie sa-ti creezi separat jucator de VP-ul din Pro Club. Nu au nici o legatura intre ei.

    Freezuri am avut si la FIFA12. Intradevar, nu atat de dese. Dar am speranta ca se va rezolva problema cu un update ulterior.
    Disconeturi am avut si la FIFA12. Am convingerea ca se va rezolva problema cu timpul, cand se va duce entuziasmul inceputului si vor intra mai putini useri in acelasi timp.
    Probleme cu adaptarea la noul gameplay am avut si la FIFA12 (inca mai este injurat TACTICAL DEFENDING). Am convingerea ca se va rezolva problema cu timpul. Ca asa e omul, adaptabil.

    Consider ca in anul cand jocul nu va fi criticat cei de la EA vor avea o mare problema, deoarece nu va mai avea rost sa scoata anul urmator FIFA.
    Tactical defending e prost din urmatorul motiv: poti deposeda cu aceasta schema atat de bine cu un fundas cat si cu un atacant. Mai bun este legacy defending, deoarece simuleaza mai bine realitatea, unde cu un atacand nu prea deposedezi un adversar.

  19. #539 SP
    Member Harilip's Avatar
    cum e posibil ca o echipa cu chemistry sub 60 sa joace mai bine, jucatorii sa incerce sa se demarce de 10 ori mai bine decat o echipa cu chemistry 90+ ? stiu ca trebuie sa mai faci si tu o schema, sa dai o pasa dar sa stea aia doar pe pozitiile lor ? fara forward run sau ceva?
    mi se pare absolut frustrant

  20. #540 SP
    Junior Member CooL's Avatar
    Pentru cei interesati de ONLINE PRO CLUB .

    Clubul se numeste ( ROU13 ) si suntem baieti doar din ROMANIA.!!!

    Asteptam cat mai multi jucatori de ( Virtual Pro CLUB ) care sunt seriosi...

    pentru mai multe... PSN : Maraboss sau coolosal

    VA MULTUMESC.!!!

    VP coolosal = 80 /81
    VP maraboss = 78 / 79

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 27 of 116 FirstFirst ... 17 25 26 27 28 29 37 77 ... LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts