Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 20 of 25

Thread: Ghid: Demon's Souls - Tips, Tricks, Guides - spoilers !

  1. #1 SP
    Member Witchalok's Avatar

    Ghid: Demon's Souls - Tips, Tricks, Guides - spoilers !

    Intrucat jocul acesta este destul de greu, am zis sa fac acest thread unde cei care au avansat mai mult in joc sa le poata raspunde celor care intampina dificultati.

    Am rugamintea sa folositi totusi tag-ul de spoilers atunci cand va referiti la o zona anume, intrucat unii poate nu doresc sa citeasca despre zonele unde nu au ajuns inca, ci doar despre cele unde s-au blocat. Binenteles totusi ca nu putem evita sa nu apara spoilere. Asa ca cititi pe propria raspundere, eu v-am avertizat.

    Aici veti gasi un ghid al zonelor jocului. De notat ca 4-2 de exemplu inseamna zona 4, al doilea archstone (portal spre/dinspre Nexus). Pe acelasi site veti gasi o multi de informatii folositoare asa ca mai bine verificati daca exista acolo raspunsul la intrebarea voastra inainte sa o postati.

  2. #2 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Multumesc frumos pentru initiativa!
    Intrebarile vor curge, cel putin din partea mea!

  3. #3 SP
    Member adiandrei1's Avatar
    Voi cu ce clase jucati in joc?

  4. #4 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Quote Originally Posted by andrei1 View Post
    Voi cu ce clase jucati in joc?
    Eu sunt thief. Habar nu am daca e alegerea corecta....Dar am impresia ca sunt foarte bine balansate clasele in functie de modul de joc.

  5. #5 SP
    Member adiandrei1's Avatar
    Eu nu pot sa trec acolo,ajung in Nexus dupaia ma duc in boletarian palace si nu pot sa trec de dragonii aceia.cum se trece de acolo

  6. #6 SP
    Member Witchalok's Avatar
    In 1-1? Trebuie sa te duci inspre pod, si vei vedea cum dragonul rosu vine si ataca podul omorandu-i pe cei care se afla pe el. Apoi te intorci si o iei in drapta unde e dragonul albastru.
    Astepti acolo si cand vezi ca se intoarce cel rosu te intorci si o iei la fuga pe pod. Daca ai o clasa cu armura mai grea, incearca sa o dai jos inainte de asta ca sa alergi mai repede.

    De pe site-ul precizat anterior:
    The Dragon in 1-1 is a force to be reckoned with: he is big, fast, and invincible. Not to mention he sweeps down and chars the bridge you are trying to cross with fire. However, there is an easy way to sneak by him (easy being a relative term in Demon's Souls, of course). You come to a junction right before the bridge; the bridge is ahead of you, and to your left is a stairway that leads outside to the Dragons' Roost. Run ahead to the bridge to trigger the Dragon so that he flys out and chars the bridge. Next, run back to the stairway and watch over the Roost. As soon as you can see his wings flapping and him preparing to land, sprint back over to the bridge and run across at full speed. If you are a thief or a class with light armor you should be able to do this relatively easily. If you are a using plate or heavy armor, it is a good idea to unequip your armor so that you can sprint for longer.

  7. #7 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Am mutat threadul pe aria de Guides, prin urmare puteti sa scrieti fara sa mai fie nevoie de tagul de spoiler ! Have fun !

  8. #8 SP
    Member adiandrei1's Avatar
    Mersi,si mai am o intrebare se poate salva ca mereu ma omoara cand ajung mai departe si trebuie sa incep mereu de la capat...

  9. #9 SP
    Member Witchalok's Avatar
    Multumesc MonkY, insa ar fi o mica problema. Eu unul de exemplu am ratat aria asta a forumului, nu stiam ca exista si cred ca sunt multi in aceeasi situatie. Cred ca ar fi fost mai accesibil threadul daca ar fi ramas in aria de ps3.

    @andrei1: Se salveaza dar nu cum am vrea noi
    De exemplu daca ai progresat jumatate din nivel si vrei sa iesi, o poti face, atunci cand revii vei porni din acelasi loc; dar daca mori nu ai ce face decat sa o iei din nou de la inceputul nivelului.
    Din cate am citit e un miracle care te reinvie daca mori, cred ca o sa fie foarte folositor

    Mai poti face ceva daca ai murit dar ar cam insemna sa trisezi. Jocul salveaza starea lumii in care esti din cand in cand. daca ai murit, poti incerca sa iesi repede (apesi pe butonul de PS, exit game). Cand te intorci daca ai noroc vei relua jocul cu putin timp inainte sa mori. Nu am incercat, doar am citit despre asta. Insa recomand sa jucati fara astfel de tertipuri, jocul e mai misto asa.

    Si uite un pont de la mine descoperit azi. Dupa ce mai faceti niste nivele si invatati si veil of water eventual, reveniti in 1-1, acolo unde sunt cei 2 dragoni. Am reusit alergand repede si ferindu-ma de flacarile dragonului sa adun toate obiectele de pe jos. Printre ele un inel care ofera fire resistance, un inel care iti creste equip limit si un scut. Scutul e cel mai bun din cate am gasit pana acum, dar din pacate cere strength cam mare pt caracterul meu.

    Si sa ma laud un pic, am omorat azi si boss-ul din 2-1 Binenteles ca m-a ajutat destul de mult inelul cu fire resist gasit in 1-1. Asa ca nu strica sa incercati sa-l luati inainte de a incepe lumea 2. E enervant totusi ca nu gasesc healing herbs destul decat in 1-1. Deja m-am plictisit de zona asta

  10. #10 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    bossul din tutorial poate fi omorit?

  11. #11 SP
    Member Witchalok's Avatar
    nu stiu. Dar stiu ca e one hit, one kill
    Oricum trebuie sa mori ca sa ajungi in nexus asa ca....

    in alta ordine de idei, 2-2, 2-3, 5-1 terminate

    a ajuns careva prin 3-1? m-am blocat la inceput nu stiu pe unde sa o iau

  12. #12 SP
    Member Witchalok's Avatar
    Am terminat zona 2 si zona 5.
    Zona 5 mi s-a parut foarte usoara, probabil si din cauza ca am adunat ceva nivele si pentru ca am facut rost de un arc bun.

    Zona2 - 2-1 e destul de usoara, singura problema ar fi 2 monstrii care te ataca cu o vraja de flame. Primul ar fi mai greu de omorat, dar la al doilea o sa gasesti un loc de sniping bun. Nu intru mult in detalii dar sa aveti grija sa porniti liftul care o sa dea drumul la un shortcut. De asemenea liftul o sa te duca si la Blacksmith Ed. Mai mult despre el mai incolo. Ca sa nu aveti probleme recomand sa invatati Water Veil si sa luati inelul si scutul de flame resistance din 1-1. Mergeti unde sunt dragonii, si cu mare grija luati obiectele de pe jos, eu am reusit deci e posibil.
    La 2-2 se poate ajunge usor fara sa omorati vre-un monstru. La inceputul nivelului luati-o in dreapta, fugiti pe langa monstrii de acolo si apoi aveti grija cand sariti de pe platforma pe platforma. Bossul edestul de greu, dar cu un arc si daca te pricepi sa te feresti folosind rolling o sa moara pana la urma. La mine a murit cam din a 4-a incercare. Daca incercati melee, folositi sticky white stuff, face o diferenta enorma.
    Dupa 2-2 urmeaza imediat 2-3. Cel mai tare boss pe care l-am intalnit. Nu e greu, insa pentru ultima faza e bine sa aveti un arc la indemana sau o vraja.[/spoiler]

    Zona4 - In zona 4 am omorat doar primul boss. Recomand sa mergeti acolo cat mai repede si sa incercati sa omorati primul monstru. Daca reusiti sa o faceti fara probleme e un loc bun de fermat, insa incercati sa ajungeti totusi in 4-2 pentru ca acolo e si mai bine. Bossul e destul de greu daca nu aveti viata mare. Sunt mai multe niveluri pe care le distruge insa daca stai langa perete nu o sa cazi. Eu am coborat pana pe la doilea nivel, unde l-am omorat din cam 10-15 sageti trase in cap. Tragi 1-2, te feresti de atac, mai tragi 1-2, etc. In zona 4-2, daca ai un arc bun, poti omora de la distanta un monstru care iti da cam 5k souls, si e la inceputul nivelului. Chiar langa e si un vendor, care vinde sageti ieftin. Zona perfecta de fermat souls.[/spoiler]

    Zona5 - In 5-1 e mai greu sa ajungi la boss, pentru ca sunt multi zombie din aceia si daca te inconjoara te omoara, dar boss-ul in sine e penibil de usor. Initial am stat la inceputul zonei si trageam cu arcul in el. L-as fi omorat din 20-30 de sageti dar se tot regera asa ca m-am hotarat sa merg "up close and personal" Atacul lui e destul de incet si face si damage mic. Dupa 1 minut era mort si am trecut in zona 2.
    Asta e mai mult lunga decat grea, dar e aceeasi poveste. Complicat de ajuns la boss, dar moare imediat. Chiar la inceput e o "coloana/stalagmita/trunchi de copac", si daca te pozitionezi in spatele ei, poti sa tragi in demon, dar atacul lui se loveste de coloane si nu patesti nimic. A murit fara sa-mi faca pic de damage. Boss-ul cu nr 3 e chiar imediat dupa asta, am gasit un loc de sniping bun si a murit si ea la fel de repede. Mi-a parut rau ca am omorat-o, o sa vedeti voi de ce, dar asta e.
    Ea nu cred ca face pic de damage dar are un gardian imbracat din cap pana in picioare in plate mail si cu un mace cat mine de mare. Am luat sufletul ei si am fugit repede in nexus. Cand m-am intors el disparuse si lasase in spate echipamentul. Fiind greu insa nu am reusit sa-l iau pe tot si cand m-am intors a doua oara nu l-am mai gasit. Cred ca am luat tot mai putin plate leggins si mace-ul. Oricum nu folosesc armura si arme prea grele asa ca nu pierd prea mult sper[/spoiler]

    ED - Am zis ca o sa vb despre Blacksmith Ed. E la subsolul casei de la inceputul nivelului, unde se gaseste vendorul. Ca sa ajungi la el trebuie sa dai drumul la un lift pe la sfarsitul nivelulu. Cand ajungeti in zona unde in dreapta e camera cu lava, si in stanga e o usa cu fog, luati-o inainte si o sa gasiti lever-ul respectiv. Ce e special la Ed e ca daca ii dai sufletul lui 2-2 o sa iti faca upgrade-uri mai bune decat cel din Nexus. De exemplu din arcul meu +7 si cu sulfetul demonului din 2-1 mi-a facut Lava Bow. Incredibil de bun, iti adauga fire damage la sageti. Sunt o groaza de optiuni pentru fiecare arma, va las pe voi sa le descoperiti. Singura problema ar fi sa gasesti toate pietrele de care are nevoie. Pentru arc e usor ca le vinde vendorul de la inceputul nivelului[/spoiler]

    Cam atat pentru acum. Sper sa fie cuiva de folos ce am scris. Daca nu va descurcati pe undeva postati problema si sper sa va ajut cu un sfat.

    De asemenea ar fi bine daca ar fi mutat inapoi in aria de ps3 threadul. Aici nu cred ca o sa-l gaseasca multi.

  13. #13 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Foarte frumos progresul. Am sa iti iau in considerare sfaturile. Mor de ciuda ca nu am timpul necesar sa savurez acest joc cum ar trebui...

  14. #14 SP
    Member Witchalok's Avatar
    Am mai avansat in zona 1.

    1-3 A murit si 1-3. Sincer sa fiu a inceput sa mi se para cam "ieftin" cu arcul. Bossul de aici iar nu a reusit sa ma atinga. Roll shoot, roll shoot, repeat a couple of times, dead
    Imediat dupa asta in zona 1-4 dai de 3 black phantoms. Unul e un knight mai ofensiv, unul super defensiv si o arcasa. Poti sa-i atragi cu arcul unul cate unul. Mi s-au parut usori mai putin cel defensiv. Are un ditamai scutul de dupa care nu iese, si cand te apropii te loveste cu spear. Am gasit insa iar o metoda sa-l omor si pe asta cu arcul fara sa ma atinga. Cateodata ma simt aiurea sa ma folosesc de chestiile astea, dar la cat de greu e jocul cu alte ocazii....[/spoiler]

    In alta ordine de idei pot sa zic ca m-a cam mancat acolo unde soarele nu rasare
    Am citit despre un miracle, Rage of God. Am vazut ca aveam soul-ul necesar sa-l invat si am inceput sa bag puncte in faith, 6 mai exact, ca sa ajung la 16, incat ocupa 2 sloturi. Am zis ca sunt cam multe dar faith imi da si magic resist asa ca what the hell.. problema e ca imi cere si 100 mana, pe care nu o am. Mai baga 5 puncte in will. Mi-a parut rau dup-aia, astea 11 puncte puteau fi folosite mai cu cap in alte parti, insa la urma am mai multe slot-uri acuma, si 2 sloturi cere si one time revival
    Vraja in sine nu e rea, e un aoe care pare sa faca damage rezonabil, in retrospectiva ar fi fost folositoare in cateva ocazii, dar totusi nu prea ma pun singur in situatia sa ma apropii de un numar mare de inamici.

    Doamne cat timp mananca jocul asta. Numai asta fac acum in timpul liber. Saracul kz2, nu a mai prins deloc consola de cand l-am luat pe asta.
    Oricum dupa ce termini jocul te poti apuca de NewGame+, adica incepi un joc nou cu personajul asta in care monstrii sunt si mai grei decat pana acum

    Apropo, a avansat cineva in 3-1? Chiar m-am blocat, nu imi dau seama pe unde sa o iau. La un moment dat e rupta balustrada si poti sari de acolo, dar nu vad nici un loc pe unde sa aterizez, si de cate ori am incercat am murit. Help pls

    ---------- Post added at 11:06 PM ---------- Previous post was at 10:00 PM ----------

    Hmmm nevermind that... unde aveam eu impresia ca e dead end era de fapt o usa inchisa. Intre timp luasem cheile.

    Am gasit pe acolo fluted armor (plate) si un kite shield. Pot sa port body si head fara sa am penalitate la miscare

  15. #15 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Fara spoilere, pls. E totusi aria de Guides
    Si-asa sunt gelos... ca mi-era dor de un RPG bun...

  16. #16 SP
    Member Witchalok's Avatar
    Da Monky, dar cum am spus si in primul post, poate cineva cauta informatii doar despre o anumita zona in care s-a blocat, si nu vrea sa citeasca spoilere despre celelalte.
    In fine, cum consideri ca e mai bine, tu esti seful

    ---------- Post added at 01:50 PM ---------- Previous post was at 09:05 AM ----------

    @hostile

    boss-ul din tutorial face o reaparitie in 4-1, ti se ofera si un loc tocmai bun de sniping... revenge is sooo sweet
    de notat ca nu el e demonul principal din nivel, si ca e un tunel secret care te lasa sa-l ocolesti

  17. #17 SP
    Member Mazzaxx's Avatar
    Quote Originally Posted by h0stile View Post
    bossul din tutorial poate fi omorit?
    Da, poate fi omorat din prima, am vazut un filmulet pe ceva site, dar cred ca trebuie sa ai nervi de otel

  18. #18 SP
    Member Witchalok's Avatar
    Zona 3 terminata. Am reusit sa fac si 100% white tendency cu aceasta ocazie
    Si zona 4 terminata. Aici nu stiu de ce nu mi-a dat, pentru ca am omorat tot 2 bosi. Probabil ca nu au fost black fanthoms
    Cu soul-ul demonului din 4-2 mi-am upgradat din falchion +8 in Large Sword of Searching. It look WICKED
    Boss-ul din 4-3 e destul de usor, ca si 3-3 de altfel, insa spre deosebire de cel din zona 3 ;a asta e super tare batalia. Ca idee, vedeti ca este o sabie infipta un pamant, luati-o, echipati-o, si minunati-va de ea
    Din pacate atacul special este specific doar nivelului asta.

    A mai ramas doar zona 1. Acolo ar trebui sa urmeze dragonul albastru, iar dupa el e boss-ul final. Din cate am inteles daca il omori se termina jocul. Dar mai am o groaza de facut, mai ales world tendencies. Inainte sa il termin cred ca o sa bag niste sesiuni de multiplayer pt tendencies... asta daca reusesc sa-l fac sa mearga.

    A inca o chestie... aparent sufletul din 4-2 care e folosit la Large Sword of Searching e acelasi cu cel pentru One time Revival....
    Pt cine a facut co-op.... daca il omor iar ca blue fanthom, imi mai da sufletul lui odata?

  19. #19 SP
    Member Witchalok's Avatar
    L-am terminat
    nu cred ca o sa-l continui pe newgame+, o joc cu un mag, sa mai diversific

    40 de ore, lvl 83.
    Am reusit apropo sa joc si nitel co-op, era problema de la router.
    Cam aiurea in co-op.... ne ingramadim toti sa dam in monstrii... nu au nici o sansa saracii..

  20. #20 SP
    Senior Member BoDoPSX's Avatar
    mai joaca cineva? nu de alta dar as incerca un co-op

    ce nu am gasit si ma roade este de ce nu pot folosi miracle pe Royal? nu ca m-au costat mult dar Heal ar fi foarte bun tinand cont ca in Life nu am bagat pana acum. sincer nu as vrea sa reiau cu alt caracter pt ca as vrea sa avansez cu asta. nu am reusit decat 1-1 clear si 4-1 + Red Dragon (cel mai usor de omorat dragonul fiind de pe primul turn in 1-2 cu Composed Bow) costul pentru stats deja a crescut enorm pot zice in momentul de fata platind pt 1 point ~6000 souls si nu sunt decat lvl 30 parca.

    daca mai aveti ceva linkuri usefull pls share

    cheers

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 2 1 2 LastLast

Similar Threads

  1. GTA IV tips and tricks By Pisboy in forum Microsoft Xbox 360
    Replies: 89 Last Post: 16-05-2013, 20:51
  2. Mass Effect - Pareri Generale/Tips/Tricks By Bobby in forum Microsoft Xbox 360
    Replies: 17 Last Post: 25-09-2008, 14:02
  3. Tips/Tricks Geometry Wars 2 By Bobby in forum Console News
    Replies: 0 Last Post: 01-08-2008, 22:55
  4. Soul Calibur IV Tips and Tricks By Bobby in forum Console News
    Replies: 2 Last Post: 01-08-2008, 15:22

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts