Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 2 of 149 FirstFirst 1 2 3 4 12 52 102 ... LastLast
Results 21 to 40 of 2977

Thread: Battlefield: Bad Company 2

1. #21 SP
    Member oBL1O's Avatar
    Quote Originally Posted by inFamous View Post
    Dupa succesul urias cu Bad Company 1 pe console nu inteleg de ce 2-ul o sa il scoata si pe PC.

Esti extraordinar. Chiar nu inteleg ce ai cu PC-ul.
    Mai termina odata omule ...

2. #22 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Dupa succesul urias cu Bad Company 1 pe console nu inteleg de ce 2-ul o sa il scoata si pe PC.
    A reinviat Heaton sau e doar o confuzie?
    Acum joc Bad Company si-mi place. Astept cu nerabdare 2ul

3. #23 SP
    Senior Member eXist's Avatar
    Si daca o sa-l scoata si pe PC ? ... Nu ne deranjeaza. Modern Warfare a fost lansat pe majoritatea platformelor, x360, PC si PS3 , s-a bucurat de acelasi succes peste tot. Eu nu vad nici o problema in asta.

Jocul este un must-buy ... Isi va face loc pe raftul meu cu desavarsire.

4. #24 SP
    Senior Member nops66's Avatar
    Daca prin succes urias intelegi un multiplayer care promitea extrem de multe, dar care a sfarsit prin a fi obosit si plin de lag...poti sa nu mai postezi Daca iese pe PC care e problema? de ce sa nu se bucure si cei care nu au/nu isi premit o consola de un titlu precum Bad Company?

5. #25 SP
    Banned inFamous's Avatar
    Uni sunt chiar nesimiti care au bani si nici macar nu-si cumpara o consola sau sa-si cumpere jocurile originale pt PC..stau toata ziua si trag de pe torente.....si cei care nu-si permit o astfel de console poate daca nu s-ar duce toata ziua sa joace bani la aparate si sa-si cumpere cate 2-3 pachete de tigari pe zi si bautura poate ar avea...

6. #26 SP
    esbhrwvnjfkajhd SeikQ's Avatar
    Nu judec pe nimeni, fiecare isi cheltuie banii cum vrea, dar sa lasam pirateria de-o parte pt ca stim unde o sa ajungem cu discutia. PC-ul inca este o platforma profitabila, iar producatorii stiu asta deja . Asadar, de ce sa nu profite si de pe urma PC-ului? Asa strang mai multe fonduri pt. urmatorul proiect s.a.m.d Plus, ca un joc precum Bad Company nu-i vad rostul de a fi piratat, e un joc bazat pe multiplayer.

7. #27 SP
    Banned inFamous's Avatar
    Pai si atuncia lui Cod4 ii vezi rostul de a fi piratat? Eu nu am vazut ca,Cod4 sa fie cumparat pe PC

8. #28 SP
    esbhrwvnjfkajhd SeikQ's Avatar
    Nici COD 4 nu mi-a placut in modul campanie. Si da, s-a vandut in draci si pe PC.

ps: cut the crap. frustratii nu au viata lunga pe aici.

9. #29 SP
    Senior Member ffocus's Avatar
    multiplayer gameplay. looks fantastic!

BAD COMPANY 2 Multi *leaked video* by 2reee

10. #30 SP
    sweet ... cred ca trebuie deja sa facem un squad ... Who's in ?

11. #31 SP
    Member ciypriyan's Avatar
    nice

12. #32 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar

13. #33 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar

14. #34 SP
    Senior Member Razvan's Avatar

15. #35 SP
    Member L0G1X's Avatar
    Iar se ţin EA de prostii:

Aşadar cei cu preorder vor avea deblocate din start 5 AVANTAJE MAJORE faţă de ceilalţi fraieri �n multiplayer:
    1. Senzor de mişcare pt. vehicule (vezi tancurile prin pereţi)
    2. Blindaj ranforsat la tanc
    3. Mitralieră de mare calibru l�ngă ţeava de la tanc (alternate fire)
    4. Acces din start la M1A1 assault rifle şi la pistolul M1911 (calibru .45)
    5. Tracer dart pistol pentru marcarea ţintei

16. #36 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    E vorba de cei care pun pana pe editia limitata, nu de cei care fac pre-order din cate am inteles. Dar de asemenea am inteles ca e stoc limitat, deci practic se rezuma la ce ai zis tu, din pacate.

17. #37 SP
    Member bartonn's Avatar

18. #38 SP
    Senior Member Mihail's Avatar
    Daca e ca GOW3, cine face rost de cod poate il pune si la dispozitia noastra. Multumesc.

19. #39 SP
    Senior Member Diesel's Avatar
    Tinand cont de faptul ca au imbunatatit Frostbyte Engine si acuma distrugi casele (printre altele) pana la ultima caramida, it's a must buy

20. #40 SP

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 149 FirstFirst 1 2 3 4 12 52 102 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks