Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 54 of 65 FirstFirst ... 4 44 52 53 54 55 56 64 ... LastLast
Results 1,061 to 1,080 of 1284

Thread: The Division

  1. #1061 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Cu diferenta ca la Diablo arata caracterul diferit in functie de gear-ul echipat, in The Division aratam cu totii la fel.

  2. #1062 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Și cu diferența ca Diablo e o capodoperă si simpla comparație făcută de mine este o blasfemie. Hai ca m-au enervat ăștia destul. Mă duc să beau o bere

  3. #1063 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Pff, pe 12, odată cu Dark Souls. Mdea, o să dureze ceva atunci până mă întorc la el.

  4. #1064 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Da mah. Oribil !!! Hai sa aruncam cu totii jocurile. Cine e cu mine ???

    Eu sunt super multumit de ce baga. Nu ma joc in mod normal asa ceva, asa ca pentru mine sunt noutati si ma multumesc cu ele. Ba chiar sunt entuziasmat de ele.

    Voi tot comparati cu Diablo (marea blasfemie) si Destiny, dar chiar nu inteleg de ce o faceti. Mie personal nu mi-a placut niciunu din ele, dar uite, dupa multe zeci de ore, inca sunt in Division si ma super distrez cu prietenii. Si la urma urmei, la asta se rezuma totul.

  5. #1065 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Mai citește o dată postarea mea de pe pagina cealaltă. Eu îl compar pt ca ei copiază Destiny, de fapt tu nici nu știi despre ce vorbesc, tu urăști Destiny, e o mizerie, știu. Ăștia de la Ubi au inventat apa caldă. Mi-a plăcut jocul, a fost frumos cât a durat. Să înțeleg că nu am voie sa fiu dezamăgit că te superi? Pai l-am lăudat la început, a fost bine atunci? Ok, e un joc foarte bun care pe mine dupa 60 de ore mă plictisește groaznic. Așa am voie? End game, zero barat. Bine că n-am scris review la început, mă făceam de râs cu nota pe care aveam de gând să i-o dau. Cred că entuziasmul mi-a întunecat mintea. Promit că după un an jumate dacă voi ajunge la 900 de ore o să-mi cer scuze ca m-a luat gura pe dinainte.

  6. #1066 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Da nu are man nicio treaba cu ce crezi tu despre joc acum, dupa 60 de ore ci cu glumele pe care le faceti cu totii acum, cand vor sa aduca content nou si gratis. In loc sa zicem mersi ca adauga lucruri noi in joc si vor sa-l faca mai bun, incepem cu totii cu "baaaa !! astia copiaza dupa Destiny!!". Pai foarte bine fac. Poa' sa copieze si din FIFA si NFS daca se intrepatrunde cu universu si iese treaba buna. Tot ce-mi pasa mie e sa continue sa aduca content nou unui joc bun si fun. Si daca asta inseamna sa bage elemente care sunt deja in alte jocuri, sa o faca. Poate in urmatorul update vor baga si un lasou, ca tot e la moda cu Uncharted 4. Sau arc cu sageti, ca era la moda in anii trecuti. Sau si mai tare... DRAGONI !!!!

    Ma mir cum de nu ati zis ca au copiat alergatu sau mai stiu yo ce alte chestii...
    Si oare cum de nu va luati de faptul ca "au copiat New York-u in loc sa faca o locatie originala, eventual sa se vada si o alta planeta pe cer".

  7. #1067 SP
    Junior Member Vader's Avatar
    Quote Originally Posted by Dant3 View Post
    Mai citește o dată postarea mea de pe pagina cealaltă. Eu îl compar pt ca ei copiază Destiny, de fapt tu nici nu știi despre ce vorbesc, tu urăști Destiny, e o mizerie, știu. Ăștia de la Ubi au inventat apa caldă. Mi-a plăcut jocul, a fost frumos cât a durat. Să înțeleg că nu am voie sa fiu dezamăgit că te superi? Pai l-am lăudat la început, a fost bine atunci? Ok, e un joc foarte bun care pe mine dupa 60 de ore mă plictisește groaznic. Așa am voie? End game, zero barat. Bine că n-am scris review la început, mă făceam de râs cu nota pe care aveam de gând să i-o dau. Cred că entuziasmul mi-a întunecat mintea. Promit că după un an jumate dacă voi ajunge la 900 de ore o să-mi cer scuze ca m-a luat gura pe dinainte.
    Cred ca ai vorbit in numele a 90% dintre jucatorii de Division. Well said. Mai au mult de munca pana sa scoata un joc ca Destiny, care sa te faca sa revii la el luni intregi. Si da, e perfect normala comparatia, trebuie sa fii tampit sa crezi ca Division nu a fost creat cu gandul de a fi urmatorul Destiny, de a-i face concurenta. La fel de normale sunt si comparatiile cu Diablo, Borderlands, Watch Dogs, si alte jocuri din care s-au inspirat masiv.

  8. #1068 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Chestia e ca acel content "nou" trebuia oricum sa fie in joc de la bun inceput. Si iti garantez ca e gata de mult, jocul s-a lansat acum 3 saptamani, asta e doar un marketing stunt asa cum au facut si CD Projekt Red cu dlc-urile lor gratis saptamanale, praf in ochi, alea erau oricum gata de pus in joc, dar le-au dat cu taraita si lumea i-a ridicat in slavi pentru ca dau dlc-uri gratis, nu ca altii. Nu zic ca ce baga ei acum nu e ok, dar in niciun caz nu merita felicitari sau batai pe umar.

  9. #1069 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Asta am spus și eu, dar poate nu a înțeles Răzvan, astia aduc acum ce alții au adus de la început, în jocul inițial.

  10. #1070 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Cu totii aveti dreptate. Eu sunt un dobitoc. Imi cer scuze ca apar mizeria asta de Destiny Division.

    Eu ma intorc in Dark Zone la distractie. Spor la blamat un joc care nu va place (cred ca trec si eu maine pe topic-ul Dark Souls 3 si Kingdon Hearts Final Fantasy XV).

    Pace!

  11. #1071 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Dant3, ziceai ca l-ai jucat cateva zeci de ore, 60? Pai nu iti ajunge cat l-ai jucat? Cate alte jocuri iti mai ofera 60h de gameplay? Le numeri pe degete. Pentru mine personal, daca scot 60h dintr-un joc e extraordinar. Eu m-as considera multumit daca dadeam 60EUR pe The Division si il jucam timp de 60h. Nu stiu de ce va doriti mereu mult mai mult si nu realizati ca la 1EUR pe ora e un deal excelent. Ma rog, fiecare cu gusturile lui. Eu ma bucur ca nu am dat niciun ban pe The Division, pentru ca mai mult de 7-8h nu am rezistat si nu l-am mai pornit de 5-6zile.

    Inteleg ce le place unora, chiar inteleg, daca aveam timpul necesar si tragerea de inima sa dau 100eur pe jocul complet, cred ca reuseam sa gasesc oameni cu care sa joc constant si sa strang un numar de ore similar cu al tau, iar atunci as fi fost mai mult decat multumit. Pe Far Cry 4 de exemplu, am dat 60eur si l-am jucat sub 2h pentru ca mi s-a parut foarte slab, aia sunt bani regretati, cand am platit 30EUR pe ora, nu 1EUR pe ora.

    Dar na, fiecare stie ce ii place

  12. #1072 SP
    Senior Member FishyBon3's Avatar
    Nu știu ce va tine asa în priza la joculețul asta, dar eu după maxim 50h petrecute în el, deja m-am plictisit. La modul ca aici nu am de ce sa farmez. Pentru ce? Nu ma determina absolut nimic sa ma duc sa farmez ca sa știu dom'le ca dacă am arma x omor bossu' y. Nu. Aici pur și simplu după ce ai jucat/luat ce era de luat, îl pui în raft. În Darkzone sa ma duc sa fac ce? A fi Rogue nu-ți conferă mai nimic decât puțină adrenalina. După care constați ca dacă mori, munca depusa în 2 ore ca sa faci 1 Lvl s-a dus pe apa sambetei.

    Ideea jocului e buna. Îmi place. Dar e făcut prost, neterminat, iar asta cu Incursiunea e vrăjeală. O sa dea un challenge mode mai lung de ochii lumii. După care grossul în content va veni paid.

  13. #1073 SP
    Junior Member Vader's Avatar
    Dark Zone si distractie nu ar trebui sa fie in aceeasi propozitie. Ever. Poate doar daca se mai adauga un "for a few hours". Ma rog, daca unii au un fetish pentru plimbari de zeci de minute catre chest-uri care nu se deschid (si cand se deschid ofera cac... bunatati), chest-uri de division tech care nu se deschid (si cand se deschid, mai bine nu se deschideau), si omorat minim 10 pseudo-bossi pentru un singur blueprint, atunci have fun with it. Si sa nu incepem cu "e misto end-game-ul, ca te faci rogue". In primul rand ala nu e PvP, cei care chiar cred asta sunt clientii preferati ai celor de la Ubi. In al doilea rand, e amuzant primele cateva ore, apoi poate am eu o problema, dar sa fiu al dracu daca inteleg ce e asa amuzant in a te alerga cu unii dintr-un colt in altul.

  14. #1074 SP
    Member seven1994's Avatar
    Eu sunt nou in acest joc,e momentul cand mi se pare fun.Ce nu inteleg,de ce nu au putut ca sa dea si ei fluiditate la story?Adica imi apar 10 misiuni pe care le am valabile,dar nu am lvl pentru niciuna

  15. #1075 SP
    Banned Pirvu_mb's Avatar
    si eu sunt de parere ca Diablo este o capodopera, dar nu poti sa spui ca "la Diablo arata caracterul diferit in functie de gear-ul echipat, in The Division aratam cu totii la fel." ))

    pana mea, ai mai iesit din casa, sa vezi ca toti suntem imbracati aproape identic?
    "blugi, giaca, fes... si shas la mana"
    ))

    e un joc cu garderoba contemporana, e normal sa fie asa... sau vrei un frac care straluceste si trei asteroizi pe langa personaj? )
    ma feresc de cuvantul "caracter" wtf )

    vezi pagina lui razvanrazy... are o poza in "specials" care zici ca e din joc (sau GTA)... Bravo pt compozitie
    lasou, dragoni, tzatze de lara croft?
    am studiat foarte foarte mult jocul... este facut dupa realitate... sau o posibila realitate

    un savant spunea: toate lucrurile mari, marete, au fost inventate
    acum trebuie sa gasim legatura intre ele pt dezvoltarea altor lucruri marete

    deci, mai exista originalitate?

    verificati asta in viata reala si veti vedea cate "originalitati" aveti pe langa voi
    deci, niciun joc/soft nu este unic... au fost candva, cand s-au inventat


    spor la joc!

  16. #1076 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Nu blamează nimeni jocul, e chiar foarte bun și m-a ținut activ vreo 2 săptămâni bune. Nu regret deloc cumpărarea lui, spre deosebire de alt joc cu care este comparat. Dar nu ai ce face în el odată ce ai tot gear la lvl 31. Părerea mea este că a greșit cu două chestii: lipsa pvp mode (Dark Zone nu se pune) și lipsa "raidului" care trebuia să vină la o săptămână, maxim două de la lansare, nu la o lună și.

    Eu sper să vină cu cât mai mult content cât mai des. Grind fără sens nu ajută, de asta am renunțat și la Diablo și la Destiny.

  17. #1077 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
    Dant3, ziceai ca l-ai jucat cateva zeci de ore, 60? Pai nu iti ajunge cat l-ai jucat? Cate alte jocuri iti mai ofera 60h de gameplay? Le numeri pe degete. Pentru mine personal, daca scot 60h dintr-un joc e extraordinar. Eu m-as considera multumit daca dadeam 60EUR pe The Division si il jucam timp de 60h. Nu stiu de ce va doriti mereu mult mai mult si nu realizati ca la 1EUR pe ora e un deal excelent. Ma rog, fiecare cu gusturile lui. Eu ma bucur ca nu am dat niciun ban pe The Division, pentru ca mai mult de 7-8h nu am rezistat si nu l-am mai pornit de 5-6zile.

    Inteleg ce le place unora, chiar inteleg, daca aveam timpul necesar si tragerea de inima sa dau 100eur pe jocul complet, cred ca reuseam sa gasesc oameni cu care sa joc constant si sa strang un numar de ore similar cu al tau, iar atunci as fi fost mai mult decat multumit. Pe Far Cry 4 de exemplu, am dat 60eur si l-am jucat sub 2h pentru ca mi s-a parut foarte slab, aia sunt bani regretati, cand am platit 30EUR pe ora, nu 1EUR pe ora.

    Dar na, fiecare stie ce ii place
    Nu îmi ajunge, vreau mai mult, vreau să fie mai bun decât este acum. Unii văd că înțeleg în gură. Nu am zis ca jocul e o porcărie, am spus că ne aduc ceva ce...lasă, îmi răcesc gura de pomană, citesc iar băieții printre rânduri.
    Nu am spus că regret banii aruncați, am dat pe el 120 de lei, sper din tot sufletul să mă forțeze în viitor să le cumpăr si Season Pass-ul. M-am distrat cu prietenii dar uite că ne-am întors la Diablo 3, un joc care primește patch-uri care aduc conținut, nu optimizare.

  18. #1078 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    Mai bun decat BF4 nu o sa mai fie nici un joc pt mine am 2000 de ore si 500ron cheltuiti pe joc , cred ca-mi poate spune Tudy / pardon , mentorica cat face pe ora

  19. #1079 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Aia e o mizerie ordinara... doar Black Ops si GTA4 se merita jucate in multiplaier ... hai sictir cu petardele voastre....

  20. #1080 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    Ce s-a zis în stream, pe scurt. Sau pe lung.

    1 - when at max level gear no longer has levels and is replaced with gear scores.

    2 - there are 4 sets that are going to be introduced which are going to be attainable by doing challenges, the actual incursions, dark zone, and buying blueprints.

    3 - all 4 are specific builds for either marksman, support, etc. if you obtain some of the gear you also get a special talent. the four gear sets are called: -sentry's call (marksmen/precision) -striker's battle gear (assault) -path of the nomad (dz) -technician's authority (electronics/support)

    4 - trading in dark zone can be done in the safe zone with your group due to the craziness it might cause if done in actual dark zone. also if another member of your team you traded with dies in the dz their items will be able to be taken by other players within a 2 hour window.

    5 - daily assignments and weekly assignments will give pxc, some division tech, and good rewards in general. there are themes as well which can be dark zone based or even crafting based. plus you can do assignments and dailies(current) together as essentially kill two birds with 1 stone.

    6 - supply drops are dropped every hour with good loot but random drop locations in the dz it will be first come first serve. there will be hard enemies(ai) protecting the supply drop. they are also added to your inventory immediately as they are not contaminated.

    7 - confirmed while "dead" that the camera is boring. so they will hover over teammates with different angles while waiting for a revive.

    8 - april 12th is the update release date and it should be including all of the things listed on this post.

    9 - when doing incursions (i'm also going to assume in groups in general aka matchmaking) the gear scores show next to your teammates names.

    10 - there is a new "leader" of the lmb that we are sent to surgically remove. named perez, also a lot of explosions confirmed.

    11 - incursions has two modes, hard mode is very tough and they recommend you have level 31(current) to play hard mode. for challenging there will be a required gear set(the dev's said that it's recommended that you use the new gears sets for challenging)and will be very difficult. there will also be no checkpoints so if your entire team dies you have to start back from the beginning. match making is available for incursions.

    12 - not really an update but the incursions are extremely team oriented. it would be beyond difficult(the developers said) to run whatever you want and think you can beat the incursion.

    13 - incursions rewards can give new high weapons and gear sets(all they said so far).

    14 - every single time you do incursions you will get a good reward but you will get a better reward when completed the first time every week.

    15 - there are more incursions in the future and they will have different mechanics and the developers have played them so stay tuned for that in the later future.

    16 - some of the new gears pieces are activity locked as in some gear pieces can only be attained by doing certain things like dark zone or challenging mode or incursions.

    17 - the new gear is not going to make the current gear obsolete they will all depend on your preference.

    18 - the 500 slot backpack is a dev build lol it will not be available.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 54 of 65 FirstFirst ... 4 44 52 53 54 55 56 64 ... LastLast

Similar Threads

  1. The Division intarzie pana in 2015 By MonkY in forum Console News
    Replies: 18 Last Post: 22-06-2014, 08:18
  2. Replies: 0 Last Post: 20-08-2013, 16:34
  3. Replies: 0 Last Post: 20-08-2013, 16:23
  4. Replies: 0 Last Post: 11-06-2013, 02:26

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts