Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 16 of 21 FirstFirst ... 6 14 15 16 17 18 ... LastLast
Results 301 to 320 of 402

Thread: No Man's Sky

  1. #301 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    Jur ca Ponta a mintit mai putin decat Murray asta!

  2. #302 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by PoisonRemedy View Post
    In sfarsit a terminat si AJ review-ul.

    Cel mai bun review, argumentat frumos, practic nu mai ai ce spune. Au vândut gogoașa înfuriată, pe băț. Nu înțeleg de ce au mințit în acest hal, nu mai suntem la începutul anilor '90... Murray e conducătorul ala nebun din Coreea de Nord

  3. #303 SP
    Senior Member BizZare's Avatar
    Quote Originally Posted by Dant3 View Post
    Cel mai bun review, argumentat frumos, practic nu mai ai ce spune.
    Degeaba, multi inca sunt in faza de negare.

  4. #304 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Eu nu stiu cum aveti rabdare sa vizionati un review de 36min. Nu stiu cum aveti rabdare, si nu stiu nici cum aveti timp de asta. Eu nu o sa ma uit la el, insa as zice ca e un joc greu de explicat si definit, iar daca unora nu le place dupa ce l-au jucat, e de inteles. Am vazut si reviews favorabile. Tine de fiecare pana la urma, e clar ca n-au livrat ce au promis, dar nu e un joc atat de rau cum vad ca aveti multi care nu l-ati jucat impresia.

    Nu merita cumparat la pret full, dar asta nu inseamna ca trebuia lansat la 30$. Atunci sa lanseze si FIFA la 30$ ca doar e acelasi lucru anual, munca e minima. Sau Watch Dogs care abia rula la lansare, si era un downgrade fata de ce vazusem initial, si el trebuia sa fie la juma de pret pastrand aceasi logica. Sunt zeci de exemple de jocuri care n-au livrat ce au promis sau care au avut probleme tehnice la lansare.

    Repet, am mai zis asta cu ceva pagini in urma: La cum e jocul acum, merita cumparat si incercat, dar cand ajunge sub 100ron. E o diferenta intre a spune ca un joc trebuie sa se lanseze la 30$ si a spune ca merita cumparat doar cand ajunge la 30$. Va rog sa intelegeti diferenta pe care incerc sa o subliniez.

    Eu am vreo 9 ore in el si m-am cam plictisit. Daca nu erau atatea probleme de fps si crash, cred ca atingeam 15h. Iar daca plateam 100RON pe el nu ma consideram nemultumit. Noroc insa cu shared accounts

  5. #305 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Pai simplu tudy, l-am vazut in timp ce mancam si chiar e foarte interesant rw si spune lucruri foarte corecte si pertinente si pentru cei care nu stiu nimic despre joc si ce fel de marketing a avut inainte. Intr-adevar merita incercat, cateva ore dar nu la 60 de dolari si mai mult ca sigur va scadea pretul ca la the order, poate nu atat de mult, dar va scadea soon

    Sent from my SM-G920F using Tapatalk

  6. #306 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
    Eu nu stiu cum aveti rabdare sa vizionati un review de 36min. Nu stiu cum aveti rabdare, si nu stiu nici cum aveti timp de asta.
    Nici eu nu stiu cum aveți timp si răbdare pentru jocul ăsta. După ce îl vezi o sa iti dai seama de ce am avut răbdare.

  7. #307 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Man, nu am ce sa imi dau seama, eu l-am jucat si imi cam place. Daca omul ala peste 30min nu face decat sa spuna cate lipsesc, cate nu s-au facut, cum s-a promis ceva si s-a livrat altceva, sau ce alte chestii apar in articole inca de la lansarea jocului, sunt convins ca le-am mai auzit. Astia oricum asta fac, aduna info din toate partile si prezinta toate informatiile deodata. Nu degeaba are jum de ora recenzia. Daca mie imi place jucand deja aproape 10ore, crezi ca 30min ascultandu-l pe ala ma vor convinge ca de fapt nu imi place? E irelevant pentru mine, experienta mea cu jocul a fost una reusita si mi-am format singur o parere, nu am nevoie de Angry Joe, Easy Allies sau oricine altcineva pentru a imi spune mie ce sa cred despre joc.

  8. #308 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Ala e mai mult un rant decat un review. AJ nu face review-uri, face rant-uri. Ca ce zice e adevarat in cele mai multe cazuri, aia e altceva.

  9. #309 SP
    Banned asperas's Avatar
    Wind of change aka gamer!

  10. #310 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    img_20160824_230305.jpg

  11. #311 SP
    Member televizor's Avatar
    Io l-am vandut pe al meu
    "misterul" de la sfarsit si gameplay-ul care devenea cam repetitiv m-au determinat sa-l mai las sa dospeasca un an si dup-aia sa-l joc pe PC

  12. #312 SP
    Member blondutzu's Avatar
    am incercat si eu jocul pentru cateva ore, din fericire l-am imprumutat. Cand gameplay-ul principal este sa cauti gameplay-ul as zice ca e o problema pe undeva

  13. #313 SP
    CG Editor Dant3's Avatar

  14. #314 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Mda...yo cred ca mi-am distrus jocu... Am gasit o nava abandonata si am dat sa o schimb dar nu stiam ca dispare nava veche daca fac asta, iar acum nu reusesc sa gasesc NICAIERI PE PLANETA PE CARE SUNT, Zinc, de care am nevoie pentru a o repara pe asta noua.

    Basically, cam asta am facut in ultimile 5-6h si cred ca asta o sa fie momentul in care o sa-l las balta...

  15. #315 SP
    Member Zahpeter's Avatar
    Restore previous save. Ma gandesc ca nu ai salvat non stop pe noua planeta. Also, posibil sa te fi gandit si tu, dar.

    a) incearca sa cumperi de la galactic trade network
    b) vezi ca sunt animale care-ti dau zinc
    c) sunt aliens care-ti dau zinc
    d) sunt nave care aterizeaza care e posibil sa aiba zinc

  16. #316 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Nu am niciun save de acm 6h, doar astea recente. Referitor la restu, nu reusesc sa ajung, la distanta de mers, la un trade network, animale nu gasesc pe planeta asta (e un fel de desert si tot ce gasesc e Iron, Gold si Plutonium + alte cateva micute).
    Vad nave care trec pe deasupra mea intr-o veselie, dar nu opreste niciuna si nici nu stiu cum as putea sa le fac sa opreasca la mine. Iar eu nu am cum sa ajung undeva unde aterizeaza ele, ca orice descopar si oriunde ajung, nu aterizeaza niciuna...

    E foarte aiurea ca efectiv nu exista o harta, pe care sa te poti misca, sa vezi ce si unde exista, eventual si ceva pe resurse, ca sa stii unde sa mergi. Ca la urma urmei, este un joc...

  17. #317 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Adu-mi aminte sa nu merg niciodata cu tine in spatiu.

  18. #318 SP
    Member Zahpeter's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    Vad nave care trec pe deasupra mea intr-o veselie, dar nu opreste niciuna si nici nu stiu cum as putea sa le fac sa opreasca la mine. Iar eu nu am cum sa ajung undeva unde aterizeaza ele, ca orice descopar si oriunde ajung, nu aterizeaza niciuna...
    Din cate stiu navele aterizeaza numai unde ai landing pad. Deobicei ai platforme unde ai si trade network+npc, o sa le recunosti ca sunt hackuibile ca sa-ti poti chema nava proprie. Daca intradevar nu ai gasit asa ceva, e usor tricky. Also, vezi daca poti sa dai dismantle la ceva ca sa extragi zinc.

  19. #319 SP
    Senior Member AlanPoe's Avatar
    @ochi-de-vultur: nu-ti fa probleme, chiar daca ati merge impreuna, nu v-ati intalni niciodata

  20. #320 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Pana la urma am reusit sa ajung la un shelter si sa cumpar zinc. De fapt, intai am chemat nava, care nu putea sa porneasca fara sa repar ce trebuia, a venit si abia dupa aia am reparat-o. Dubios rau.

    Anywho, urata experienta si complet inutila. Si nu inteleg de ce, cand scanez, nu-mi mai arata ce materiale pot lua din natura (la inceput imi arata iconita colorata la fiecare). E vreo setare pe undeva pe care nu am facut-o ?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 16 of 21 FirstFirst ... 6 14 15 16 17 18 ... LastLast

Similar Threads

  1. Wayward Sky By tudyniuz in forum Sony PlayStation 4
    Replies: 0 Last Post: 16-06-2015, 11:30
  2. Replies: 0 Last Post: 07-12-2014, 13:01
  3. Replies: 0 Last Post: 10-06-2014, 06:57
  4. Replies: 0 Last Post: 25-06-2011, 15:04

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts