Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 7 of 10 FirstFirst ... 5 6 7 8 9 ... LastLast
Results 121 to 140 of 185

Thread: Darksiders Warmastered Edition

1. #121 SP
    Member kside's Avatar
    Quote Originally Posted by GeOKeR View Post
    A 5-a imagine de pe primul rand este facuta de un roman.
    ice_age_2_by_siniucmircea.jpg

Cred ca e un roman pe undeva pe unde nici nu te astepti... Bravo lui!
    ---
    Iar despre rezultatele proaste la vanzari... hmm.
    Mie mi s-a parut ca presa a fost mai incantata de Bayonetta.

3 ani de development are darul sa "plictiseasca" lumea dupa lansarea "in sfarsit".
    Poate ca multi nu l-au luat ca asteapta GoW3 sau au luat intai Bayonetta ca era "mai altfel".
    Si mie imi pare rau pentru Vigil daca s-au asteptat la vanzari fulminante "din prima" .

Cum a zis si erik95 fara demo
    Nu-i tarziu, de ex Uncharted 2 abia acum are demo...

2. #122 SP
    Member Solozaur's Avatar
    Sincer eu nici nu am fost asa de impresioant de joc in urma trailerelor, motivul ptr care l-am cumparat la lansare a fost pentru ca era 190lei varianta de colectie care venea cu un pachet de carti special, initial vroiam sa iau pachetul si sa vand jocul separat dar dupa numarul mare de laude si review-uri pozitive am zis ca nu are rost sa ratez sansa de a juca un joc asa de bun!

PS: Si eu cred cred ca jocul ar avea foarte mult de castigat de pe urma unu demo! Chiar nu inteleg de ce pe console inca nu e ceva necesar demoul la jocuri - vad de ex pe PSN multe jocuri care par interesante dar fara un demo nu ma convinge sa dau 15-30$ si sa risc.

3. #123 SP
    Member Atrium's Avatar

4. #124 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Cu toate ca (poate) nu s-a vandut asa de bine ma indoiesc ca nu vom avea parte de un sequel.

- Engine-ul e deja facut, perioada de lucru pentru un sequel va fi mult mai mica decat pentru primul joc din serie.
    - Au reusit sa creeze o franchiza demna de mentionat. Si inafara de UFC, cei de la THQ chiar nu au cu ce se lauda.

Sa renunte la serie mi s-ar parea o foarte mare prostie. Potentialul e enorm.

Edit:

Partea a doa. Un demo mi s-ar parea ca ar face mai mult rau decat bine. Combat-ul e destul de rudimentar si intr-o secventa scurta de joc poti avea doar mult combat si putine, spre foarte putine secvente de puzzle iar rolul lor este monumental pentru a defini jocul. Un puzzle e grozav privit ca un ansamblu (care ia in medie 2-3 ore sa-l faci) iar jocurile la care ne este oferit un demo in general nu ne tin in priza mai mult de 1 ora. La fel, fara sa apuci sa vezi cateva cutscene-uri si sa interactionezi cu personajele din joc, nu prea ai ce impresie sa-ti faci.
    Unde mai pui si ca de obicei un demo e pe un singur nivel de dificultate, iar eu cel putin, am murit pentru prima oara pe normal abia dupa ce l-am rapus pe Tiamat deci...

Ideea e ca dupa un demo parerea mea ar fi fost asta: imi place stilul grafic dar e un button masher banal si repetitiv, si foarte usor. O sa-l iau cand scade pretul.
    Fara un demo am indraznit si nu mi-a parut rau pentru nici o clipa.

Paradoxal, erik spune ca ar vrea un demo cand, in cazul lui, s-a aratat neincantat de Bayonetta, tocmai din pricina demo-ului. De ce crezi ca situatia in Darksiders ar fi fost diferita?

5. #125 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Neincantat de Bayonetta si pentru ca nu sunt un fan al jocurilor de gen produse de japonezi, mi se par extrem de exagerate.
    Darksiders il cumpar sigur, dar mai astept pana se ieftineste. Momentan am ce sa joc si vin titluri multe si bune.

6. #126 SP
    Senior Member BoDoPSX's Avatar
    sfat pt cei care joaca.

cautati piesele pt armura si nu veti regreta. nu pun spoiler ca stric farmecul, dar faceti armura

7. #127 SP

8. #128 SP
    Member drik's Avatar
    Quote Originally Posted by erik95 View Post
    Darksiders il cumpar sigur, dar mai astept pana se ieftineste.
    Ca tot vorbeai de vanzari...

9. #129 SP
    Member kaoru's Avatar
    isi bazeaza eventualitatea unui sequel pe numarul de vanzari...asta spune multe despre ei. Din partea mea pot sa nici nu mai faca vreun sequel atunci. Nu au de pierdut decat ei - si daca asta a fost raspunsul lor la concurenta...mi-e jena de jena lor lol.

10. #130 SP
    Member Atrium's Avatar
    Pardon ? Tu ai mai scoate un produs la care sa lucrezi ani de zile si cu care sa-ti pierzi resurse, ca sa nu-l cumpere nimeni ? Ti-e jena de ce anume ?

Traim intr-o lume materialista, de aceea mergi la scoala, ca sa te formezi pentru o meserie, ca sa faci bani. De aceea te chinui sa ajungi cat mai sus, ca sa iti asiguri bunastarea, nu ?

Normal ca o companie nu se va mai lega de un element care nu aduce profit, doar asa de dragul idealismului infantil.

11. #131 SP
    Member kside's Avatar
    Parca mintea "Producatorilor" / "Sponsorilor" merge dupa logica...
    Unele chestii sunt impinse in fatza sa "moara" la fel cum se face si la Holywood (cu serialele TV, filmele "de Oscar").
    Dupa ce "comitetul" a facut calculele de piatza, se arunca zarurile - jocul iese pe piata. Daca nu se vinde bine, se arunca intai vina pe piraterie, pe proasta promovare (daca s-au zgarcit sa mituiasca niste site-uri / reviste de renume pt review-uri cu note umflate). In cele din urma se decide sa se faca "sequel" in ciuda vanzarilor slabe, pentru ca acum lumea stie de "brand" developerul va ajusta reteta si in runda 2 se vor pierde mai putini bani, ba poate se vor si castiga cativa...

12. #132 SP
    Member kaoru's Avatar
    Au avut un succes mult mai mare decat se asteptau multi avand in vedere politica de marketing si reclama saraca pe care le-au adoptat - si cu toate astea tot se vaita? de asta imi este jena...Imi este jena pentru ca pare genul de proiect in care unii au pus talent si suflet iar altii care trebuia sa se ocupe de partea cu banii in final si-au bagat doar picioarele.
    Tot respectul pentru echipa de creeatori, dar intradevar totul se reduce la bani in final - daca burtosul flamand din spatele proiectului a socotit in copane ca nu aduce destule....il arunca la gunoi - desi cu un mic efort acum ca au facut o baza buna zic eu, ar putea scoate foarte mult din franciza.
    Dar cum toate vin si trec...nu ar fi nici primul nici ultimul cu soarta asta - inca am amintiri despre seria Legacy of Kain

13. #133 SP
    Senior Member andreicristian9's Avatar
    The Mystery Code Revealed! | Darksiders

Eu am varianta Standard Edition si nu am primit nici un cod(e zona 1 jocul).Se aplica doar la Limited Edition or what?

14. #134 SP
    Nu toti au primit codurile, doar primele copii le-au inclus. Oricum oferta este valabila doar pentru US.

15. #135 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    PS3center.net - THQ Announce 90-Minute Darksiders Demo

Gamers will be able to get to grips with Darksiders, true essence in the upcoming release of a 90-minute game demo for Xbox 360 and PlayStation 3 based on THQ Inc.’s critically acclaimed action-adventure game.

The demo contains the entire first dungeon encounter from the game, the sprawling Twilight Cathedral. This engaging and challenging level contains dozens of puzzles for players to solve, new pieces of equipment to discover and epic boss battles against the monstrous demon Jailer and the savage bat-winged Tiamat. Representing a cross section of Darksiders’ key features, the demo will take approximately 90 minutes to complete for the average player. The demo will become available to download from Xbox Live and PlayStation Network on 25th February.

16. #136 SP
    Senior Member siNcE's Avatar
    M-am luat dupa un post de-al lui Bodo (m-a facut curios) sa caut toata armua (tot setul) si s-a meritat. Exceptional arata War!

17. #137 SP
    Senior Member boga's Avatar
    Simply awesome Momentan il pe Stygian si nu imi doresc decat ca jocul sa dureze cat mai mult. Can't get enough of War's gruff replies

18. #138 SP
    Senior Member andreicristian9's Avatar
    Hohooo,mai mult destul de mult pana cand ii dai de capat .

19. #139 SP
    Senior Member zinodaur's Avatar
    Super interesant demoul ! Si foarte lung ! Inca nu l-am terminat. lol

20. #140 SP
    Senior Member boga's Avatar
    Quote Originally Posted by Luigi View Post
    Super interesant demoul ! Si foarte lung ! Inca nu l-am terminat. lol
    Pacat ca nu l-au lansat la momentul oportun Alte vanzari ar fi avut THQ cu jucaria asta.

Ceea ce ma intereseaza pe mine totusi e daca dintre cei care joaca/au jucat jocul s-a mai trezit cineva cu freezuri la iesirea din joc, de regula dupa mai multe ore de jucat. Mi s-a intamplat de cateva ori si se intampla numai la jocu asta. Dau sa ies in XMB, baga freeze si consola se restarteaza. Am un Slim.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 7 of 10 FirstFirst ... 5 6 7 8 9 ... LastLast