Si eu pateam asa,habar nu am de ce.
Intre timp am mai citit pe net si am vazut ca e o problema destul de raspandita asta cu freezurile la Darksiders la iesirea din joc, problema ce ar fi legata de faptul ca jocul inca mai acceseaza hardu in momentu respectiv.
Tin minte ca ceva de genu asta mai pateam la NHL 09, aproape tot timpu si in aceleasi circumstante. Deci n-are nicio treaba consola, e de la joc.
Am reusit si eu insfarsit sa termin jocul..80% pe Apocalityc, vroiam 100% dar n-am mai avut rabdare sa merg si prin primele zone sa colectez ce lipsea.
Sunt inainte de ultimul boss.
Mai pot sa joc dupa aceea pt a completa achivementurile care imi lipsesc, sa ma plimb asa de nebun prin lume. (ma refer aici in special la cel de Max out all your weaponds).
Sau pot sa incep joc nou cu tot ce am dobandit in jocul anterior?
Pai,dupa ce il bati pe ultimul boss nu se salveaza.Adica,ultimul save game este cel dinainte de boss,deci poti sa dai max out all your weapons si chestii.Nu poti sa incepi un joc nou cu ce ai dobandit in cel anterior,ar fi aiurea.Unele zone sunt inchise pana cand dobandesti un anumit item.
Are cineva idee ce reprezintă flacăra din atașamentele de mai jos? Se află �n spatele unor ruine, �n nivelul The Dry Road. Arde deasupra unei holograme semitransparentă �n formă de nicovală.
E locul unde vei gasi mai tarziu un item important. Pe moment ignora-le, vor deveni relevante spre sfarsitul povestii...
THQ Inc. today announced that its critically acclaimed action-adventure title Darksiders will be coming to the PC in June.
Released earlier this year for Xbox 360 and Playstation 3, Darksiders will be available for PC gamers to enjoy in all of its apocalyptic glory this summer. Developed by THQ’s in-house studio Vigil Games, this version of the game is being meticulously crafted to deliver the same great art style and dynamic game play to a whole new audience.
Travis Plane, Vice President of Global Brand Management commented, “We are delighted to be able to bring Darksiders to the PC. THQ is focused on bringing great product to the PC gaming audience so it was vital that we allowed Vigil the time to optimize the title for the PC platform. We hope PC gamers experience the same thrill and get the same level of satisfaction assuming the mantle of WAR as the console audience did.”
David Adams, General Manager of Vigil Games commented, “We are really excited to have the opportunity to bring Darksiders to the global PC audience. We feel that the growth of digital distribution and PC online communities creates a great environment for our game. We are working really hard to make sure that key features such as user-defined resolutions, interface and both keyboard and game pad control sets are all up to the standards for today’s discerning PC consumer.”
O veste buna pentru cei care nu s-au incumetat inca sa-si ia una dintre cele doua console. Jocu asta chiar nu trebuie ratat![]()
Incredibil jocul... l-am lasat in urma lui Dante's Inferno si God of War 3... dar nu trebuia. Nota 10 pana acum![]()
Finally, l-am terminat si eu (cu full armor si cred ca 90% viata in final la marele boss) ! Superb. Nota 10/10 ! Exact ce imi doream la un joc. Atmosfera, muzica, puzzle-uri infernale, upgrades peste upgrades, feeling. Nici la God of War 3 nu m-am simtit atat de bine... Acum nu-mi trebuie decat un singur lucru: Darksiders 2 !
P.S. Pacat ca nu i s-a acordat suficienta atentie... ma refer la reclama si toate cele. Eu l-am pastrat in raft mai mult datorita criticilor... am zis sa joc God of War 3 intai... Nu faceti aceeasi greseala. Este practic succesorul lui Soul Reaver si Devil's May Cry + God of War. I'm in love ! And War is my name...
Sa ne faci si noua un review la toate 3 ( GOW3 , Darksiders si Dante's Inferno ) - cum ai promis .
Foarte frumos jocul,si de la mine nota 10,de mult nu am mai avut asa un feeling la un joc.Abia astept sequel-ul,daca e adevarat ca il vor scoate.
Sunt aproape de ultimul boss(strang partile de armaghedon) si pot spune ca e super jocul...peste AC2 sau bayonetta la care te plictisesti enorm...si in + parca vocile la eroi sunt prea grozave daca s-ar face un desen si l-ar traduce astia in romana asa cum au facut cu vechile desene de pe Cartoon Network ar strica tot farmecul.Nota 10,tin sa fac platina la joc sper sa reusesc saptamana asta![]()
Ca Sandbox nu intrece AC2 mai deloc , ca puzzle si grafica , tin sa recunosc ca am preferat mai mult Darksiders deoarece mereu mi-au placut comic books and stuff like that.Dar desigur , asta nu inseamna ca AC2 nu are o grafica desavarsita ( ca m-as bate singur ) , era doar o opinie.
By Madutzzu14 in forum Console Club
By iErvin in forum Bazar Sony: Jocuri Console
By Dant3 in forum Console News
By OEE in forum Videos
By andreicristian9 in forum Videos
Bookmarks