Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 1 of 1

Thread: Zburati-l pe Gabe Newell [Valve] in Australia !

  1. #1 SP
    Senior Member Mika's Avatar

    Zburati-l pe Gabe Newell [Valve] in Australia !

    Poate va aduceti aminte cand a fost anuntat Left 4 Dead 2, faptul ca multi au fost nemultumiti de atentia destul de slaba acordata primului joc pana atunci si de faptul ca a doua parte se lanseaza prea curand. Astfel niste useri de pe Steam s-au decis sa boicoteze jocul si au reusit sa stranga in jurul lor aproximativ 20,000 de oameni. Pentru a incerca sa se impace cu fanii Gabe Newell, angajat la Valve a decis sa ii aduca la sediul companiei din Seattle pe liderii miscarii si sa le ofere posibilitatea sa testeze jocul.

    Un australian de 19 ani, Joe, care se pare ca se intelegea destul de bine cu seful Valve i-a trimis un mail plangandu-se ca el nu a fost adus la Seattle sa testeze un joc inaintea aparitiei. Gabe Newell i-a raspuns (mai mult in gluma) ca organizeaza un boicot propriu. Joe se pare ca lucra la o campanie pentru Left 4 Dead, numita "Shotguns Sunrise".

    Ca un raspuns Joe l-a intrebat pe seful de la Valve daca asta insemna ca trebuie sa-l aduca tocmai pana in Brisbane, raspunsul lui Gabe Newell fiind prompt: "pe mine si pe Erik [Johnson, Manager de proiect la Valve]". Australianul a deschis un cont in care doritorii pot dona pentru aceasta "cauza" (totalul necesar fiind de $2500), iar in prima zi dupa ce a strans $500, Gabe a mentionat ca nu el si Erik nu sunt in pericol prea mare. Nu asa de repede.

    Intr-un mod inexplicabil, ideea a reusit sa stranga in mai putin de o saptamana $3000, cand Joe a anuntat ca s-au strans banii necesari si a mentionat ca daca oamenii nu vor banii inapoi, acestia se vor duce ori la zborul celor doi de la Valve ori la o fundatie de caritate, Child's Play. Partea distractiva este ca inclusiv unii angajati Valve au donat cu mentiunea, evident in gluma: "orice numai sa plece de aici".

    Se pare ca intr-un final Gabe a acceptat sa-si plateasca singur calatoria pana in Sydney (original trebuia sa fie Brisbane) si sa doneze banii stransi la Child's Play. Desi e interesant ca Gabe se va duce in Australia sa intalneasca un designer anonim, e un pic dezamagitor faptul ca Brisbane a fost lasat deoparte. Cel mai probabil, executivul Valve va folosi ocazia sa faca publicitate jocului si sa incerce sa rezolve problema jocului, care a fost recent interzis in Australia.
    Attached Images Attached Images fly-gabe-newell.jpg

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

  1. Kickstarter va fi disponibil si in Australia si Noua Zeelanda By Tudoran in forum Stories & Other News
    Replies: 0 Last Post: 27-08-2013, 22:18
  2. The Last Story se va lansa in Europa si Australia By Tudoran in forum Console News
    Replies: 0 Last Post: 12-10-2011, 12:35
  3. Valve si pe Mac By GS0Ls in forum Apple
    Replies: 1 Last Post: 12-05-2010, 11:29
  4. MMO-urile sunt ilegale in Australia ? By eXistenZ in forum Console News
    Replies: 10 Last Post: 09-02-2009, 08:07
  5. F.E.A.R 2 banat in Australia By Bobby in forum Console News
    Replies: 5 Last Post: 27-11-2008, 09:21

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts