Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 2 of 2

Thread: FUEL - imagini noi

  1. #1 SP
    Senior Member GeOKeR's Avatar

    FUEL - imagini noi

    Producatorii jocului FUEL (Codemasters) s-au gandit ca ar fi timpul sa mai lanseze cateva imagini noi din titlul care promite a fi un "next-gen" al jocurilor de tip racing. Incercand sa se impuna in fata concuretilor precum Motorstorm, Pure sau Baja prin variatia foarte mare a elementelor de costumizare, masini, motoare, trickuri, grafica top-notch, acestia aduga jocului lor si un "battlefield" HUGE care spera sa le aduca cheia succesului. Asobo Studios sustine ca acest joc va avea o plansa foarte mare de circa 14.000 km� virtuali cu diferite tipuri de teren de la cel mai arid desert din Nevada pana la paradisul de pe coasta Pacificului. Va fi inclus si un sistem activ de tranzitie zi-noapte ce va fi combinat cu diferite climate meteo(tornade, furtuni, furtuni de nisip, fulgere, etc.) in functie de nivelul zilei si al terenului. Jucatorii se vor putea duela in cateva sute de challenge-uri atat in single player, cat si online, acestia neavand restrictii pe suprafata plansei. Jocul va veni pe PS3,X360 si PC, necunoscandu-se inca data de lansare.
    Oare sa fie acest joc "tata lor" in materie de racing-game, reusind sa impuna un nou standard pentru ce va urma?Nu ne ramane decat sa asteptam si sa aflam!
    Attached Images Attached Images fuel1.jpg fuel2.jpg fuel3.jpg fuel4.jpg fuel5.jpg

  2. #2 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Incepe sa-mi placa... s-au dus vremurile in care o cursa auto pornea dintr-un buton "Next race". Deja developerii pun si un film, un storyline, un nume pe langa simplul gameplay. Mai mult, Underground vad ca a dat un pic tonul, GTA 4 a demonstrat ca se poate si mai mult... Burnout la fel. Cred ca incet incet ne cam apropiem cam de a treia generatie de jocuri pe consolele next-gen (in cazul Xbox 360, la PS3 spun ca inca sunt la a doua). Pentru mine prima a fost generatie de lansare, facuta in graba si cu un deadline prea scurt, a doua a pornit cu Gears of War 2 (la PS3 ar fi MGS), iar de a treia ne apropiem cu pasi repezi, prin jocuri precum cel de mai sus si probabil Gears of War 2 & Co.

    Viitorul suna bine, nu ?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

  1. Crysis 2: imagini noi By erik95 in forum Console News
    Replies: 35 Last Post: 05-03-2010, 02:39
  2. Ghostbusters noi imagini By SpitFire in forum Console News
    Replies: 10 Last Post: 07-05-2009, 17:15
  3. FUEL: Screenshot-uri Noi By Mika in forum Console News
    Replies: 3 Last Post: 12-03-2009, 22:13
  4. Killzone 2 - Noi imagini By GeOKeR in forum Console News
    Replies: 1 Last Post: 06-09-2008, 12:44
  5. X-Blades noi imagini By Bobby in forum Console News
    Replies: 8 Last Post: 30-08-2008, 00:37

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts