+ Reply to Thread
Page 1 of 9 1 2 3 ... LastLast
Results 1 to 20 of 168

Thread: E3 2018

  1. #1 SP
    Cons. Mercedes-Benz djleo666's Avatar

    E3 2018

    Ca in fiecare an, cel mai important eveniment de pe scena gaming-ului pentru toate platformele posibile, E3 se apropie cu pasi repezi. In acest an E3 - Electronic Entertainment Expo se va tine la Los Angeles Convention Center din Los Angeles in perioada 12 - 14 Iunie. Momentan nu stim decat perioadele conferintelor a catorva publisheri, dar cu siguranta vom primi detalii extra in scurt timp. Sunt curios ce asteptari aveti de la jocurile/platformele care se pot anunta anul acesta?

    - EA – June 9 at 11am PT/ 7pm BST - - ora 21 in Romania
    - Microsoft – June 10 at 1pm PT/ 9pm BST - ora 23 in Romania
    - Bethesda – June 10 at 6.30 pm PT/ 2.30 am BST - ora 4.30 in Romania
    - Ubisoft – June 11 at 1pm PT/ 9pm BST - ora 21 in Romania
    - Square Enix – June 11 at 10am PT/ 6pm BST - ora 20 in Romania
    - Nintendo Direct - June 12 at 9 am PT/ 5pm BST - ora 19 in Romania
    - Sony - June 11, at 6 p.m.
    Attached Images Attached Images e3_2018.jpg

  2. #2 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Eu sunt curios daca are careva curajul sa anunte/discute despre o noua consola!

  3. #3 SP
    Cons. Mercedes-Benz djleo666's Avatar
    Sony tocmai au anuntat programul conferintei lor:

    Sony’s E3 2018 showcase will take place on Monday, June 11, at 6 p.m.

  4. #4 SP
    Senior Member calin_kalf's Avatar

  5. #5 SP
    One Man Army Cristy's Avatar
    N-am vazut pe nimeni sa posteze despre asta:
    Walmart Canada leak the E3 2018 lineup
    Attached Images Attached Images walmartcanadaleak.jpg

  6. #6 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Cam așa ceva
    Attached Images Attached Images img_20180516_225539.jpeg

  7. #7 SP
    Cons. Mercedes-Benz djleo666's Avatar

    Asta e, eu am doar 2 conferinte de vazut. Microsoft si Sony. Restul....rest in pieces..rezumat de pe Consolegames.ro

  8. #8 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Eu sper sa le prind pe toate Live (poate ne vedem pe ChatBox). Uite-asa, numai ca sa pot sa-i fac rezumat lui djleo666!

  9. #9 SP
    Admin MonkY's Avatar
    N-am idee cat de fake sunt... dar, enjoy!
    Attached Images Attached Images e3_2018_leak_01.jpg e3_2018_leak_02.jpg e3_2018_leak_03.jpg e3_2018_leak_04.jpg e3_2018_leak_05.jpg e3_2018_leak_06.jpg

  10. #10 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    ^Foarte fake. Urmaresc constant stiri, forumuri si reddit pentru Nier si nu s-a auzit absolut nimic de vreun joc nou. Cel mult niste zvonuri aruncate despre un remaster la jocul original. Foarte improbabil ca poza aia de origine necunoscuta sa stie deja si cum se va numi, dar sa nu gasesti informatia asta nicaieri altundeva.

    Heavy Rain 2? Baietii de la Quantic Dream au spus clar ca nu au de gand sa faca Heavy Rain 2 vreodata, sau orice alt sequel.

    Quote Originally Posted by David Cage
    Let me be stupid for one second; I'm not in this business to make money. I wrote Heavy Rain because I was excited about it, because there was something to say. Yeah I could make Heavy Rain 2, but I've said what I've had to say about it. That's the strength of Quantic Dream, to have the capacity to create new ideas, to make something that breaks ground.
    Haideti sa asteptam rabdatori, ca nu mai e asa mult. Eu cred ca cel mai mare hit de la E3 nu va veni de la Sony sau MS, ci va fi Cyberpunk 2077.

  11. #11 SP
    Senior Member PoisonRemedy's Avatar
    Sa speram ca o sa vedem jocuri si nu Live Services

  12. #12 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    eu vreau sa aud cum sar cu noile console !

  13. #13 SP
    Senior Member Danny's Avatar
    Eu vreau sa vad Forza Horizon 5.

  14. #14 SP
    Senior Member RonanN1's Avatar

  15. #15 SP
    Junior Member aleksandrel's Avatar
    O sa vedem la E3 pentru al treilea an la rand: The last of us 2, Days gone, Spiderman etc.
    Daca nu vin cu noi jocuri in afara de cele pe care le asteptam de cativa ani din partea mea poate sa puna lacatul.
    Macar sa prezinte Bloodborne 2. Chiar daca o sa treaca cativa ani buni pana o sa apara.

  16. #16 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Daca nici ăștia nu au lansat jocuri...ce sa mai zic de concurență.

  17. #17 SP
    Junior Member aleksandrel's Avatar
    Chiar ca sunt vai de mama lor concurenta. Sony au lansat jocuri foarte bune ceea mai surprinzatoare exclusivitate despre care nu am auzit foarte multe pana la lansare a fost Nioh. Din pacate nu am jucat God of war sunt prins cu Assassins creed origins. Dar in legatura cu jocurile de la E3 ma enerveaza ca le repeta an de an aceleasi jocuri. Mai ales Days gone. Cred ca stiu de joc si il prezinta de ceva ani cam 3 daca nu ma insel.
    In fine, fiecare are alte asteptari de la E3. Eu personal vreau sa se anunte jocuri noi nu ce a mai fost prezentat si ani trecuti.

  18. #18 SP
    Cons. Mercedes-Benz djleo666's Avatar
    Ne tot apropiem de E3, apar noutati https://www.windowscentral.com/e3-2018-xbox-predictions

  19. #19 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Ce noutăți? O să aibă Xbox jocuri exclusive?

  20. #20 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Dant3: tot nu ai obosit man de placa asta cu exclusive? Mai ales tu, care cu siguranta ai inteles ca pentru Microsoft, Xbox este alternativa lor pentru PC gaming. Microsoft fata de Nintendo si Sony trebuie sa-si tina in viata 2 platforme. Therefore, repeat after me: PC + XBOX = MICROSOFT LOVE. That's all.

    Au anuntat o conferinta de 2 ore. Daca nu o dau iarasi in Sports, Sports, TV, Sports... atunci cred ca o sa avem ce vedea. Fingers crossed!

+ Reply to Thread
Page 1 of 9 1 2 3 ... LastLast

Similar Threads

  1. GRATIS - F1 2015 (pana pe 25.03.2018) By musat in forum Jocuri PC
    Replies: 0 Last Post: 23-03-2018, 02:59
  2. PES 2018 By ConuGeo in forum Console Club
    Replies: 34 Last Post: 05-11-2017, 13:31

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts