Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 9 of 9

Thread: Tekken 6

  1. #1 SP
    Junior Member HeinekeN_'s Avatar

    Tekken 6

    Inca din 2005 de cand Tekken 6 se afla in stagiul de dezvoltare sa confirmat ca va fii exclusiv pentru PS3, lucru care a nemultumit o gramada de fani. Se pare ca cei de la Namco Bandai Games ne vor oferi cateva surprize precum cateva scene destructibile,combo-urile vor fii mai diversificate si vom avea niste miscari noi numite "item moves" (de exemplu Bryan va putea folosii o pusca), iar noul sistem de lupta de va permite sa putem folosii combo-uri in aer cu scopul de a trimite oponentul la pamant si a ne continua seria de miscari care mai de care diversificate pentru a castiga.Sa nu uitam de "rage",atunci cand HP-ul unui player va scadea sub o anumita limita,rage-ul ii va permite sa faca mai mult damage. Vom putea customiza caracterul favorit in mult mai multe feluri fata de precedentele jocuri,a si sa nu uit,miscarile cat si combourile au fost reanimate cat si interfata.

    Story-ul il are in rol principal pe Jim Kazama care la infrant pe bunicul sau Jinpachi Mishima in finala celui de-al 5-lea turnament The King of Iron Fist si castigand marele premiu: Mishima Zaibatsu.Jin a schimbat imediat scopurile companiei.Cu Kazama la conducere urma un razboi care va afecta toate natiiunile, ajungand sa declare Zaibatsu o natiune independenta. A ajuns sa fie considerata un inamic puternic fata de Corporatia G,avand la conducere pe tatal lui Jin, Kazuya. Pentru a-si masura puterile cele doua natiunui vor participa la turnamentul The King of Iron Fist 6.

    Cele 4 noi caractere sunt (vezi poza atasata):

    Bob: Un mare expert in karate din America cu un psihic si stil excelent,dar slabiciunea lui de a infrange inamici uriasi la facut sa-si "construiasca" actualul corp.

    Leo: Un orfan de la o varsta frageda care este socata cand politia a incetat investigatia uciderii parintilor ei. Ea decide sa isi faca singura dreptate si afla ca liderul Corporatiei G,Kazuya este responsabil de moartea parintilor ei.

    Miguel: Miguel Caballero Rojo,un rebel care a plecat de acasa la varsta de 15 ani si avand incredere doar in sora lui care il vizita intr-o ascunzatoare fara a-l spune parintilor. El afla ca sora lui se va insura si planuie sa ii omoare logodnicul, dar ajungand in satul in care are loc nunta vede intreaba biserica cuprinsa in flacari de parca ar fii infernul acolo si isi gaseste surioara plina de sange purtand rochia de mireasa.Afla cu stupoare ca Jin Kazama este cel care a incendiat si va participa la The King of Iron Fist 6 pentru a-si razbuna sora.

    Zafina: Nascuta intr-un trib antic si avand obiligatia de a proteja un mormant profan de secole,ea ucide singura o intreaga armata si tribul ei ii ofera reputatia de asasin singuratic. Un clarvazator din trib ii citeste in stele afland ca ceva foarte rau se va intampla. Ea este urmarita de aceste premonitii si merge in Est, unde raul se aduna.
    Attached Images Attached Images tekken6.jpg

  2. #2 SP
    Senior Member zinodaur's Avatar
    Lucru care a nemultumit o gramada de fani? Pt ca e exclusiv PS3 ? Corecteaza-ma daca gresesc, dar seria Tekken n-a fost dintotdeauna exclusiva Playstationului ?

  3. #3 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Quote Originally Posted by Luigi View Post
    Lucru care a nemultumit o gramada de fani? Pt ca e exclusiv PS3 ? Corecteaza-ma daca gresesc, dar seria Tekken n-a fost dintotdeauna exclusiva Playstationului ?
    Seria Tekken niciodată nu a fost exclusivă@PS. Există pe Arcade (Tekken, Tekken Tag Tournament, Tekken 2, Tekken 3, Tekken 4, Tekken 5, Tekken 5: Dark Resurrection, Tekken 6 [de un an]) si pe GBA (Tekken Advance).

  4. #4 SP
    Member Tavitzu's Avatar
    da sunt pe arcaduri facute de sony(ex tekken 6) deci nu or fost exclusive, oricum cred ca va deveni multi-plat ca nu este produs de sony.

  5. #5 SP
    Member DRAGOS10's Avatar
    ce bine ar fi sa iasa si pe xbox 360 , apare anu asta?sau e pt la anu?

  6. #6 SP
    Junior Member HeinekeN_'s Avatar
    Anu asta nu,poate intru-un viitor apropiat,urmatorul Tekken.

  7. #7 SP
    Banned cryyo's Avatar
    In Martie 2009, cica.

  8. #8 SP
    Taw
    Senior Member Taw's Avatar
    Fratilor, s-a anuntat TOAMNA LUI 2009, de ce o tineti pe a voastra cu nov 2008 sau martie 09?

  9. #9 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Quote Originally Posted by Taw View Post
    Fratilor, s-a anuntat TOAMNA LUI 2009, de ce o tineti pe a voastra cu nov 2008 sau martie 09?
    Mai spera si ei. Probabil ca inca mai cred ca Tekken a ramas exclusiv PS3

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

  1. Tekken 7 By RonanN1 in forum Console Club
    Replies: 287 Last Post: 14-01-2024, 19:45
  2. Replies: 0 Last Post: 22-07-2011, 18:08
  3. Replies: 0 Last Post: 01-07-2011, 14:38
  4. Tekken 7 By Nash in forum Console Club
    Replies: 5 Last Post: 29-05-2010, 15:25

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts