Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 3 1 2 3 LastLast
Results 1 to 20 of 42

Thread: Zvon: MGS4 vine pe Xbox 360

  1. #1 SP
    Senior Member istrategie's Avatar

    Zvon: MGS4 vine pe Xbox 360

    Dupa repetate zvonuri si speculatii referitoare la o posibila portare a lui Metal Gear Solid 4 pe Xbox 360, unui reprezentant Konami i-au scapat cuvintele "We're actively looking into a release for the Xbox 360.", referitoare evident la MGS4. Se stie ca jocul este optimizat pentru Playstation 3 si discurile Blu-ray, Kojima afirmand ca o portare pe consola Microsoft ar fi imposibila in aceste conditii. Cert este ca aceste cuvinte lasa o speranta detinatorilor de Xbox ca MGS4 va poposi si in consola lor.

    Sursa: IGN: MGS4 on 360 Rumors Gain Ground
    Attached Images Attached Images mgs4_xbox360.jpg

  2. #2 SP
    Member Tavitzu's Avatar
    acum sincer nu te supara , dar tu pui orice chestie vezi pe internet la news?. Zvonuri din astea sunt inca de prin 07 si tot nu a fost portat pe 360, jocu este aproape inposibil de portat fara install pe oricate dvd-uri ar fi , este singuru exclusiv 3rd party ce nu prea poate fi portat decat daca microsoft isi bate joc de utilizatori de 360 arcade.

  3. #3 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Tavitzu: istrategie a postat un news preluat de pe IGN. Daca IGN poate, cred ca putem si noi. Sau macar putem discuta pe aceasta tema. Eu unul de exp. nu am absolut nici-o problema in a vedea MGS4 pe Xbox 360. Si nici LBP pe Xbox 360. Si nici Gears of War 2 pe PS3. Bataia asta intre console mi se pare deja exagerata... cred ca la un joc bun ar trebui sa aibe acces toata lumea. Indiferent de consola pe care se joaca. Mai mult m-ar stressa sa-l vad portat pe PC

  4. #4 SP
    Senior Member istrategie's Avatar
    Eu zic ca e o stire care s-ar putea sa ii intereseze pe cei cu 360. Din moment ce l-ai jucat, oricum nu mai trebuie sa iti bati capul. Orice ban in plus pentru Microsoft si Konami sunt bine veniti, nu?

  5. #5 SP
    Junior Member I Zuben I's Avatar
    Sincer, nu cred ca se va intampla asa ceva vreodata. Iar daca chiar va fii, probabil ca jocul se va distribui digital , si atunci inseamna ca ai nevoie de HDD.

  6. #6 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Eu din cate stiu, mare parte din BluRay este ocupat de filme. Cred ca le pot recomprima si pune intr-o calitate mai mica (720p fata de 1080p inseamna automat redus la cel putin jumatate spatiul ocupat, ar putea pune o rezolutie chiar mai mica). Important este daca vor.

    Acum sincer Tavitzu, tu nu ai vrea Forza Motorsport pe PS3 ? Sau Halo, Gears of War, etc ? Lasa-i si pe oameni sa spere... in plus, vorba i-a scapat unui om de la Konami, nu unui oarecare individ pe un blog...

  7. #7 SP
    Senior Member istrategie's Avatar
    Vaza cu MGS4 pe X360 e asemanatoare cu Bioshock pe PS3: de la un zvon s-a ajuns la realitate si acum suntem la cateva zile de lansare.

  8. #8 SP
    Member zNowkid's Avatar
    chiar ar fi ceva,dar totusi e un zvon .

  9. #9 SP
    Member Bokolino's Avatar
    dak il porteaza p 360 nu o sa aiba aceasi grafica in mod sigur... cred k s'ar km chinui xboxul ... si in plus...nu ar fi the real deal p xbox ... desigur...dak se va anunta vreodata portarea MGS 4 p XBOX 360... cred k cel mai potrivit om de p planeta capabil sa faca acest anunta va fi Papa

    parerea mea ....

  10. #10 SP
    Member zNowkid's Avatar
    mi-am amintit de o stire cum ca ar putea aparea blueray pe xbox.deci ar putea fi ceva cu zvonul acesta sau poate gresesc .

  11. #11 SP
    Junior Member caiusr's Avatar
    Cine a jucat MGS4 a putut observa ca in joc e plin de referinte si chiar apar modele 3d pentru PS3, PSP, Blu Ray, Sixaxis, telefoane Sony Ericsson etc, asa ca nu vad cum o sa porteze toate astea pe xbox.

  12. #12 SP
    Senior Member GeOKeR's Avatar
    Chiar citisem si eu despre aceasta stire mai devreme putin, dar nu prea cred ca se va intampla asta. Totusi deja Microsoft incearca sa aduca jocurile bune de pe PS pe platforma lor si Sony ce face? sta cu mainile in san? Nu cred ca vor putea trece si de acest prag sa "fure" inca o exclusivitate...

  13. #13 SP
    Senior Member istrategie's Avatar
    Poate vor pune Windows, Xbox 360 si Zune. Orice e posibil.

  14. #14 SP
    Member Tavitzu's Avatar
    Monky fara exclusivitati care ar fi diferenta intre 360 si ps3? ar renta mai mult un 360 pentru majoritatea din cauza modului
    Da nvm scuze ca am pornit asta , m'am cam aprins la cate rumors false apar si lumea le cam crede sper si eu la un Lost odysis sau geow2
    P.S Znowkid rumoru ala cu blue-rayu ce a tot aparut de un an a fost din nou negat de microsoft acum o saptamana

  15. #15 SP
    Junior Member caiusr's Avatar
    @istrategie: e posibil, depinde daca avocatii de la Sony au semnat vreun contract cu Konami cand le-au inmanat cecurile pt product placement. La sumele astea de bani m-ar mira sa nu fi facut asta. Sunt curios sa vad ce se va intampla.

  16. #16 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Quote Originally Posted by Tavitzu View Post
    Lost odysis sau geow2
    Le pocesti numele doar asa ca sa demonstrezi superioritatea consolei? OK.. atunci si eu sper la un Metal Gayer Solid 4

  17. #17 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    Sincer, chiar mi-as luat jocul daca ar fi anuntat pe 360 si as renunta la ORICE plan (foarte) indepartat de a-mi cumpara PS3.

    @Tavitzu: pocesti numele jocurilor consolei "adverse"? E grav daca s-a ajuns la nivelul asta de fanboy-ism.

  18. #18 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Tavitzu View Post
    Monky fara exclusivitati care ar fi diferenta intre 360 si ps3?
    Pai, diferente intre console sunt oricum, si sunt mari. Una are Live, alta va avea Home. Una are BluRay, alta are DS3, alta are un gamepad diferit. Una permite orice fel de HDD, alta maxim 120GB (momentan). Etc... etc... iar restul, sunt jocuri, da-le incolo de jocuri... sa-si aleaga fiecare pe ce sa joace. Eu unul ca developer/publisher as fi facut numai multiplatform, ba mai mult, servere comune. Interesul meu e sa iau banutul si sa atrag cat mai multi oameni, nu sa-i despart si sa iau cat mai putini bani...

  19. #19 SP
    Member leggollas11's Avatar
    Not gonna` happen Dar trebuie sa recunosc ca imediat ce am vazut titlu fara sa citesc si partea cu "Zvon:" .... mi`a stat inima in loc de bucurie sunt un imens fan MGS... si desi teoretic imi permit ambele console.... am alte prioritati cu sume de genu` ala asa ca daca va fi vreodata portat pe X360... ... o sa incep sa respect MS`u si chiar o sa cred ca sony a pierdut si or sa renunte la proiectu` PS4 si o sa dea pe toata lumea afara si lalalalalala bananas

  20. #20 SP
    Senior Member GeOKeR's Avatar
    Gata...zvon crapat, spulberat, busted sau cum vreti voi
    MGS4 PS3 Only. But MGS5…?|TheSixthAxis
    Amin ! Acu astia viseza la MGS5... dar nu se stie nici macar daca va aparea acel joc

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 3 1 2 3 LastLast

Similar Threads

  1. Replies: 22 Last Post: 20-07-2011, 07:21
  2. Zvon: Uncharted vine pe PSP2 By erik95 in forum Console News
    Replies: 11 Last Post: 27-12-2010, 23:07
  3. Zvon: Thief 4 vine si pe PS3 By erik95 in forum Console News
    Replies: 18 Last Post: 04-06-2010, 17:36
  4. Zvon: Portal 2 vine si pe PS3 By erik95 in forum Console News
    Replies: 4 Last Post: 17-04-2010, 01:10
  5. Zvon: Dead Or Alive vine pe PS3 By erik95 in forum Console News
    Replies: 8 Last Post: 12-01-2010, 15:45

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts