Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 5 of 5

Thread: Rock Band 3 anuntat

  1. #1 SP
    Senior Member erik95's Avatar

    Rock Band 3 anuntat

    Harmonix au dezvaluit prin intermediul FaceBook ca va lansa de sarbatori un nou titlu din seria Rock Band, intitulat Rock Band 3. Anuntul nu ne ofera niciun detaliu, in afara de faptul ca EA va publica si acest joc. Producatorii ne promit ca vor revolutiona genul din nou, asa cum au facut-o si cu Rock Band, Rock Band 2 sau The Beatles: Rock Band. Daca celelalte decalaratii ale producatorilor se vor adeveri, atunci vom putea invata ceva din Rock Band 3.
    Attached Images Attached Images 954874_20090814_screen004.jpg

  2. #2 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    Ok... "Revolutionarism":

    Rock Band - check
    Rock Band 2 - check
    The Beatles: Rock Band - I think I'm missing something.

  3. #3 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Beatles RB e primul joc care vine cu multiple vocals (poti canta la voce toti cei care canta la instrumente). De asemeni, e singurul joc axat pe o formatie care vine cu o campanie ce prezinta ascensiunea ei.

    Jocurile din seria GH nu contin doar acea formatie, din motive aberante ei vin cu cateva melodii ale formatiei si alte cateva "care le plac" respectivilor. Aiurea.

    Atat AC DC cat si Beatles contin exclusiv melodii ale lor si suficient de multe cat sa-ti satisfaci pofta de cantat cu ele.

  4. #4 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    In comparatie cu ce au facut facut RB1 si RB2, nu mi se pare mare lucru, dar totusi apreciez ca au introdus ceva in plus la un joc spre deosebire de seria GH cu toate spin-off-urile lor.

  5. #5 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Au si zis ca nu anunta un Rockband 3 pana nu sunt siguri ca pot aduce ceva revolutionar franchizei, si aceasta stire nu face decat sa ma bucure

    Beatles nici n-a fost anuntat ca va aduce ceva nou dar a luat ideea de "single band game" si a dus-o undeva departe de restul.

    Oricum, sper sa depaseasca in termeni de calitate playlist-ul de la Rockband 1 care din punctul meu de vedere e cel mai bun la ora actuala.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

  1. Replies: 4 Last Post: 13-12-2009, 19:28

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts