Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 10 of 10

Thread: E3 2010: Konami anunta Silent Hill

  1. #1 SP
    Senior Member erik95's Avatar

    E3 2010: Konami anunta Silent Hill

    Asa cum se banuia de ceva timp, Vatra Studios lucreaza la un nou joc Silent Hill. Acesta va fi lansat pe Xbox 360 si PS3, iar numele nu va purta niciun subtitlu, fiind simplu Silent Hill. A fost prezentat un singur trailer, dar acesta arata foarte promitator. Producatorii ne promit o experienta infricosatoare, personajul fiind nevoit sa supravietuieasca in deja celebrul Silent Hill. Data de lansare a fost stabilita pentru anul 2011.
    Attached Images Attached Images silent_hill_5_screen_1.jpg

  2. #2 SP
    Member reltih_floda's Avatar
    Mie unul nu-mi plac jocurile horror.Cand vin de la servici,vreau sa ma relaxez,iar un joc de acest gen mai mult ma streseaza.
    Pentru fani e o veste buna oricum.

  3. #3 SP
    Senior Member Mihail's Avatar
    Si de ce ai postat daca nu iti plac jocurile horror?

  4. #4 SP
    Senior Member ShpioOn's Avatar
    Vad ca e la moda revenirea la titlul clasic Ex. Medal Of Honor care urmeaza sa apara si acum Silent Hill. Anyways, e o veste buna. Am fost si sunt un fan impatimit al seriei.

  5. #5 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    de ce naiba asta se numeste silent hill simplu ? Si atunci primul joc din serie cum o sa se numeasca ? Ala o sa fie Silent hill 1 si asta din 2010/2011 o sa fie Silent hill ...si atat ? . Ce tampenie . Si la acel PoP din 2008 m-a eenervat ca avea un nume atat de simplu . Pana la urma lumea ii zicea PoP 2008 . Poate asa o sa fie si la noi : Silent hill 2011

  6. #6 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    @Tudoran: Sunt destule cazuri de genul asta, iar lumea nu a avut probleme. Uite cateva exemple: AvP, PoP, Silent Hill, MoH etc.

  7. #7 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    Quote Originally Posted by erik95 View Post
    @Tudoran: Sunt destule cazuri de genul asta, iar lumea nu a avut probleme. Uite cateva exemple: AvP, PoP, Silent Hill, MoH etc.
    ok , poate nu ii o problema asa de mare . Da sa nu inceapa toti sa faca chestii de genu . Totusi , era asa de greu sa ii spune Silent Hill 6 ? Sau poate ceva si mai inventiv de atat ?

  8. #8 SP
    Member slabunator's Avatar
    Asta se face din considerente de marketing, revenirea la titlul initial, fara numerotare sau subtitlu. Desi nu este continuarea directa a unei povesti anterioare, unii potentiali cumparatori, gamerii casual care nu se intereseaza de astfel de date inainte de a cumpara un joc ar putea sa nu mai doreasca jocul in momentul in care vad titlul Silent Hill 6. Astfel, cu titlul Silent Hill, Konami ii asigura pe gamerii casual ca nu e nevoie sa fii jucat alte jocuri pentru a intelege povestea acestuia.

  9. #9 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    da , da totodata gamerii casual ar putea crede ca e un joc mai vechi din serie . Sa zicem ca silent hill-u asta a aparut de 1 an . Un casual gamer zice ca il cumpara , da a auzit ca un prieten de-a lui a jucat deja SH 2 sau 3 . El ce o sa creada ? Ori e un remake la 1 , ori e o versiune mai veche decat cea jucata de prietenu lui . Si ma gandesc ca daca e casual gamer , nu o sa inceapa sa caute pe net date despre joc , daca are legatura SH 1 cu SH , cate Sh-uri au aparut etc . Eu asa ma gandesc .
    Desi cum a spus jack e destul de adevarat : foarte putine firme au continuat sa numeroteze jocurile in continuare (printre care is Final Fantasy )Daca era sa numeroteze fiecare joc lansat atunci la zelda poate eram la nr 15 si la GTA pe la vreo 10.

  10. #10 SP
    Member playgame's Avatar
    Macar a ramas joc horror, nu ca resident evil.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

  1. Konami lucreaza la un nou Silent Hill By erik95 in forum Console News
    Replies: 4 Last Post: 12-04-2010, 20:09
  2. Konami anunta Pro Evolution Soccer 2010 By erik95 in forum Console News
    Replies: 10 Last Post: 01-05-2009, 17:38
  3. Konami anunta Saw By erik95 in forum Console News
    Replies: 19 Last Post: 15-04-2009, 23:30

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts