Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 9 of 9

Thread: Ubisoft confirma un nou titlu Assassin's Creed

  1. #1 SP
    Senior Member erik95's Avatar

    Ubisoft confirma un nou titlu Assassin's Creed

    Ubisoft si-a dezvaluit detaliile financiare pentru Q3. In cadrul raportului Yes Guillemot a confirmat faptul ca in cursul anului 2011 va fi lansat un nou joc Assassin's Creed, mai multe detalii urmand sa fie oferite in luna Mai. Assassin's Creed: Brotherhood a fost vandut pana acum in 6.5 milioane de exemplare si a adus incasari mai mari decat Assassins Creed II. Oficialii Ubisoft estimeaza ca vanzarile totale vor ajunge la 7.5 milioane de exemplare. Assassin's Creed: Bloodlines, joc lansat in 2009 pentru PSP, s-a vandut in peste 500.000 de exemplare, destul de putin in comparatie cu jocurile aparute pe consolele HD.

    Vanzarile titlurilor precum Just Dance, Dance on Broadway sau Michael Jackson: The Experience au atins un total de 10.5 milioane de exemplare. O parte din profiturile Ubisoft vin si din jocurile lansate special pentru Kinect, fiind vandute aproximativ 2 milioane de unitati (nu au fost precizate cele mai vandute jocuri). Incasarile din Q3 au ajuns la 600 mil. $, o crestere de 21.2% comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut. Incasarile pe primele 3 sferturi ale anului au crescut cu 30.3% in comparatie cu anul trecut, ajungand la 860 mil. $.

    Ubisoft are un market share de 9.2% in US, respectiv 7.3% in Europa. Din nou in crestere comparativ cu anul trecut (7.8% in US si 5.4% in Europa). Asteptarile pentru Q4 nu sunt foarte mari, oficialii Ubisoft asteptandu-se la o scadere a incasarilor. In aceasta perioada vor fi lansate Beyond Good&Evil, Assassin's Creed: Brotherhood PC si cateva titluri pentru 3DS. In viitor Ubisoft intentioneaza sa lanseze 3 IPuri noi la fiecare 2 ani, insa doar unul dintre acestea va ajunge si pe consolele HD.
    Attached Images Attached Images assassins-creed-brotherhood-announcement-screen.jpg

  2. #2 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    Ar fi mai ușor de citit �n paragrafe, e obositor să urmărești at�ta text fără nici un fel de formatare.

  3. #3 SP
    Member AVoF's Avatar
    Call of Duty ftw.

  4. #4 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    Hai cu WW2. Poate il rupem pe Hitler. Muso, sau Stalin. Cum ar fi un AC in Berlinul din Ww2. Exista Saboteur dar totusi

    Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk

  5. #5 SP
    Member AVoF's Avatar
    Ar fi ceva sa faca un joc in care va trebui sa asasinezi cei mai mari oameni ai lumii si sa treci prin timp la evenimente, eventual sa schimbe un pic mecanica sa poti folosi si ceva arme de foc mai serioase.Imaginati-va asasinarea lui JFK...monumental!

  6. #6 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    nu mi se pare chiar atat de monumental sa il poti asasina pe JFK. asa ceva mi se pare mai mult ceva pentru seria Hitman.
    Oricum, sunt sigur ca cei de la Ubi nu vor da gres si orice directie aleg, sigur va fi una buna. nu ne-au dezamagit cu niciunu din cele 3 titluri, de ce ar face-o cu al 4lea ?

  7. #7 SP
    Junior Member zerogravity93's Avatar
    urmatorul titlu Assassin's Creed nu va fi Assassin's Creed 3 si nici 4 ci o continuare a povestei lui Ezio din AC2 si AC:Brotherhood daca ati jucat Brotherhood ve-ti vedea ca finalul e un cliffhanger.Si presimt ca AC 3 va avea ca protagonist alt personaj in alta era,dar in spate tot Desmond v-a fi,el invatind noile tehnici de asasin iar un viitor AC4 daca va mai fi cred ca se v-a petrece in modern day avandul protagonist pe Desomnd ...

  8. #8 SP
    Member dragos_mihaiy's Avatar
    Am jucat doar Assassin`s Creed 2 si Assassin`s Creed Brotherhood il voi juca pe Pc.Dar oricum,urmatorul joc din serie va fii la fel de bun ca celelalte.Nu prea vad ce poveste ar putea face cei de la Ubisoft tot cu Ezio.

  9. #9 SP
    Junior Member KRATOS7's Avatar
    am jucat 1 si 2 m-au lasat fara cuvinte,in special 2 care este exceptional,brotherhood nu am jucat inca,iar partea a 3 a va fi in mod sigur o opera de arta la fel ca precedentele

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

  1. Replies: 7 Last Post: 04-11-2013, 13:52
  2. Replies: 6 Last Post: 03-02-2013, 01:46
  3. Replies: 0 Last Post: 06-10-2011, 11:22
  4. Replies: 0 Last Post: 17-06-2011, 19:57
  5. Ubisoft: Assassin's Creed nu va ajunge in WW2 By erik95 in forum Console News
    Replies: 11 Last Post: 02-07-2010, 16:50

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts