Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 4 of 4

Thread: 3 jocuri noi pentru PS Vita

  1. #1 SP
    Senior Member erik95's Avatar

    3 jocuri noi pentru PS Vita

    Noua consola portabila a celor de la Sony, PlayStation Vita, se bucura de suportul developerilor japonezi, printre care Sega, Tecmo Koei si Namco Bandai. 3 jocuri noi pentru PS Vita au anuntate recent, aducand un alt plus de varietate unei librarii de jocuri ce pare deja impresionanta. Primul dintre acestea este Ridge Racer, un titlu despre care nu au fost oferite prea multe detalii. Jocul este produs de Namco in colaborare cu Celius, la productie participand si Hideo Teramoto, unul dintre producatorii jocului Ridge Racer 7, lansat in 2006 pentru PS3. Probabil ca noul joc va utiliza feature-urile caracteristice PS Vita, cum ar fi touch-ul. Al doilea joc anuntat este Dynasty Warriors, un joc ce ne va lasa sa folosim touch-ul si touchpad-ul aflat pe spatele consolei pentru a experimenta un nou mod de joaca. Vor fi incluse si cateva moduri online, Dynasty Warriors folosindu-se de capabilitatile online ale consolei.

    Incheiem lista cu Virtua Tennis 4, jocul de tenis al celor de la Sega urmand a fi un launch title pentru PS Vita, asa cum Virtua Tennis 3 a fost launch title pentru PS3. In joc vor fi inclusi 22 de jucatori, printre care vedetele Nadal, Djokovic, Federer sau Murray. Asemenea jocurilor prezentate anterior, si Virtua Tennis 4 se foloseste de posibilitatile consolei, camerele fiind folosite pentru personalizarea caracterului. Va exista si functia Touch Versus Match, ce ofera posibilitatea de a juca meciuri de tip "Player VS. Player" pe aceeasi consola. Desi functia "touch screen play" este inclusa, vor putea fi folosite si metode traditionale de control. Virtua Tennis 4 foloseste functia Party a consolei, astfel putand fi jucate meciuri online.
    Attached Images Attached Images virtua-tennis-4-4.jpg

  2. #2 SP
    Member dragos_mihaiy's Avatar
    Oare cum va arata Virtua Tennis 4 fata de versiunea de PS3 a jocului.

  3. #3 SP
    Member Merdiso's Avatar
    Pai, la cat de slab arata versiunea de PS3 mare diferenta nu o sa fie.
    Vezi ca gasesti pe YouTube filme cu VT4 PSV, nu arata mult inferior celei pentru PS3.
    Pacat ca TS4 nu e dezvoltat si pentru Vita, e la ani lumina de jocul Sega. E trist ca nu dezvolta mai multi developeri un joc de tenis "calumea", macar la nivelul TS daca nu si mai bun ...

  4. #4 SP
    Junior Member szrinsSF's Avatar
    thats a start

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

  1. Gamescom 2011: 6 noi titluri pentru PS Vita By alin_e in forum Console News
    Replies: 3 Last Post: 18-08-2011, 04:54
  2. Doua jocuri noi pentru Kinect la E3 By AndRewqp in forum Console News
    Replies: 0 Last Post: 02-06-2011, 09:53
  3. Noi jocuri pentru PS3 By erik95 in forum Console News
    Replies: 0 Last Post: 23-01-2010, 15:07

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts