Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 20 of 28

Thread: Red Dead Redemption nu a murit

  1. #1 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar

    Red Dead Redemption nu a murit

    Dupa celebru refren al melodiei "Jeana" interpretata de Mihai Margineanu, asa cum Jeana nu a murit, nici franciza Red Dead Redemption nu si-a spus ultimul cuvant. Stiu ca sunt multi fani printre voi al jocului, eu numarandu-ma printre ei, deoarece jocul a excelat din multe puncte de vedere si a adus in casele noastre un gameplay unicat, un fel de GTA western, cum de altfel a si fost descris de multa lume. De ce spun ca sunt sanse foarte mari, daca nu aproape sigure, sa vedem un nou joc cu titlul Red Dead Redemption sau cel putin unul asemanator?

    Raspunsul este simplu, intr-un interviu acordat recent CEO companiei Take-Two, Strauss Zelnick, a fost intrebat daca odata cu lansarea noii generatii de console care vor avea o arhitectura mult mai apropiata intre ele si asemanatoare cu un PC, vor lansa jocurile din francizi celebre precum GTA la intervale mai scurte, deoarece timpul de dezvoltare s-ar scurta astfel. Iar raspunsul lui Zelnick a fost unul foarte bun, acesta afirmand ca este mult mai interesat sa creeze un joc bun si ca vor dedica cat timp este nevoie pentru a ridica de fiecare data stacheta si publicul sa aprecieze la maxim jocul lor, deoarece este singura sansa prin care poti mentine in viata o franciza atat din punctul de vedere al calitatii cat si al longivitatii (n.r. in antiteza vezi Activision).

    Acesta a completat ca ei au scop diferit si unicat in industrie fata de competitorii directi, deoarece spre deosebire de ei care cred ca fiecare franciza are un anumit "termen de valabilitate" si ca trebuie sa bati fierul cat e cald si sa scoti jocuri pe banda rulanta, ei sunt interesati sa creeze de fiecare data un joc care sa se apropie cat mai mult de perfectiune pentru a putea crea astfel o franciza permanenta, care mereu va atrage gamerii prin calitate si prosmetime (parca as face reclama la un produs alimentar). Printre aceste francize permanente de care vorbea domnul Zelnick, in afara de seria GTA, acesta a mai enumerat si alte serii precum: Red Dead, Borderlands, BioShock sau Civilization.
    Outside of our business you can look at James Bond, for example. And it's been our goal not just to preserve and grow the Grand Theft Auto franchise, but also to build other franchises that we think can be permanent, whether that's the Red Dead franchise or the Borderlands franchise or the BioShock franchise or others, Civilization for example.
    Stiu ca in stire am scris de mai multe francizi ca fiind permanente, dar mie mi-a atras atentia RDR deoarece este singurul de pe lista care nu a primit un sequel si de care nu s-a mai auzit prea multe in ultima vreme, in plus fata de aceasta declaratie as mai putea adauga faptul ca jocul s-a vandut in peste 13 milioane de exemplare, impreuna cu versiunea Undead Nightmare, asa ca mai mult ca sigur vom vedea o continuare pe noile console PS4 si X1.
    Attached Images Attached Images reddeadredemption_marstonwanted_1280x720.jpg

  2. #2 SP
    Senior Member raduadelin's Avatar
    Tocmai ce mi-am cumparat, din nou, jocul. O adevarata capodopera care merita si, cu siguranta, va primi un sequel. Tot respectul pentru R, pionierii jocurilor open-world!

  3. #3 SP
    Senior Member FishyBon3's Avatar
    Primul meu joc pe consola...n-as putea sa-l uit.

  4. #4 SP
    Senior Member BizZare's Avatar
    Lasand la o parte faptul ca sunt un mic fan al jocurilor western, RedDeadRedemption merita o continuare(exclusiva consolelor) si sunt mai mult ca sigur ca s-ar vinde foarte bine.

  5. #5 SP
    Member mafiozzoxp's Avatar
    Am jucat special Red Dead Revolver inainte sa imi cumpar Redemption. Amandoua mi-au placut la nebunie.

  6. #6 SP
    x2z
    Senior Member x2z's Avatar
    Unul dintre cele mai reusite jocuri ale actualei generatii. Cu un feeling aparte si o poveste foarte frumoasa, Red Dead Redemption se aseaza din punctul meu de vedere langa elita exclusivitatilor Sony, precum Uncharted, Resistance sau Killzone. Fara discutie, o continuare ar fi extrem de nimerita.

  7. #7 SP
    Member Mariush's Avatar
    Total de acord. RDR e poate cel mai bun joc multiplatform al generatie actuale de console. Poate doar GTA V sa-l detroneze.

    Personal nu sunt de acord 100% cu Andrew (cel putin nu cu modul in care a tastat gandurile). RDR este mult mai mult decat un GTA western ori un GTA pe cai este o poveste extraordinara, cu personaje conturate perfect, gameplay desavarsit, misiuni incredibil de variate cu un design spectaculos. Un joc ce te tine zeci de ore parca legat de scaun, tinand un controller in mainile parca innodate. As indrazni mai degraba sa spun ca GTA este un RDR cu masini (chiar daca in mod evident seria GTA este cea mai veche)

    Astept cu nerabdare o eventuala continuare pentru noile platforme

  8. #8 SP
    Member eneea's Avatar
    Pentru mine RDR este o una dintre bijuteriile aceste generatii, alaturi de Dark Souls

  9. #9 SP
    Senior Member Trefla's Avatar

  10. #10 SP
    Member Rukax's Avatar
    Subscriu la ce spune Trefla

  11. #11 SP
    Member Mariush's Avatar
    Avem si propunere pentru titlu: Red Dead Ascension

  12. #12 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    Eu as vrea sa fie cum e seria GTA, personaje, povesti diferite in acelasi univers.

  13. #13 SP
    One Man Army Cristy's Avatar
    Pentru mine R* este developer'ul meu preferat de jocuri video. Franciza GTA si RDR sunt cele pe care le iubesc la nebunie.

  14. #14 SP
    Junior Member Seraphero's Avatar
    Un joc exceptional pentru oameni mari care-l apreciaza asa cum trebuie. Felicitari tuturor pentru gusturile bune.

  15. #15 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    RDR e unul dintre acele jocuri care ma convingeau in timpul sesiunii sa pornesc consola macar o jumatate de ora. Fie continuam povestea, ajutam straini, vanam animale sau culegeam flori. Toate erau extrem de distractive si tot ma faceau sa zic (uneori chiar si la 4 dimineata) "inca 5 minute si dupaia inchid consola".

    Era clar ca vom avea un sequel avand in vedere cate copii s-au vandut, cat premii a castigat si cati oameni au indragit acest titlu. Atata doar ca Rockstar nu sunt niste fomisiti dupa bani care ar lansa un sequel la un joc de succes anul urmator (cum ar face cei de la Activision, EA sau mai stiu eu care). Rockstar au termenul de livrare "when it's done!" si asa o sa stii ca jocul va fi un mare succes pentru ca a fost gandit vreme buna si mai nimic nu a fost fusarit. Jos palaria pentru Rockstar si ceilalti developeri care is dedica, cat timp e nevoie ca sa faci un joc cum trebuie.

  16. #16 SP
    Member dilibau666's Avatar
    Atentie la: "whether " si "others"! Ce ne spun noua copii aceste doua cuvinte?

  17. #17 SP
    Member Mariush's Avatar
    "whether that's the Red Dead franchise or the Borderlands franchise or the BioShock franchise or others, Civilization for example"

    Daca tot vrei sa faci analiza propozitiei, e doar o insiruire de titluri, poate fi vorba si de toate, nu doar de un titlul sau celalalt...

  18. #18 SP
    Member dilibau666's Avatar
    Corect! Deci Jana poate fi moarta si Elodia vie,nu? (cand spui fie nu poate fi vorba de toate, fie te-ai f...t fie nu )

  19. #19 SP
    Member Mariush's Avatar
    in general nu ma angajez in discutii inutile, insa se pare ca tie chiar iti place sa te contrazici, asa ca-ti voi face pe plac. Iaca:

    "And it's been our goal...but also to build other franchises that we think can be permanent (deci, francizele sunt in mod evident cladite, end game-ul fiind ca ele sa devina permanente: fiecare din francizele enumerate au cel putin un sequel, in general, mai multe) whether that's the Red Dead franchise or the Borderlands franchise or the BioShock franchise or others, Civilization for example > aici sunt enumerate francizele cladite de Rockstar care se doresc a deveni permanente (precum GTA V).

    Daca intrebarea / afirmatia ta este ca, aceasta stire nu reprezinta o confirmare (100%) a faptului ca urmatorul Red Dead urmeaza a fi lansat, atunci te felicit, ti-ai atins tinta.
    However, nu acesta este scopul stirii, Andrew doar ne spune ca Red Dead redemption, nu a murit, este in continuare pe lista celor de la Rockstar, este in grafic, a fost mentionat, este posibil sa se lanseze o noua parte / episod / joc.
    Lansarea va deveni oficiala, atunci cand va fi oficiala, cand vom primi un launch date oficial etc.

    Sper ca am fost suficient de explicit.

  20. #20 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    multumesc @Mariush m-ai scutit de un post kilometric, nici eu nu raspund si nu ma angajez in astfel de discutii, dar aici e vorba despre o stire totusi si nu vreau sa fie stricata

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 2 1 2 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts