Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 4 of 4

Thread: Urmatorul joc de la Frictional Games se va lansa pe PS4 si PC

  1. #1 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar

    Urmatorul joc de la Frictional Games se va lansa pe PS4 si PC

    Cei de la Frictional Games au reusit sa isi creeze o reputatie destul de buna cand vine vorba de jocuri horror. Desi sunt un studio indie cu un numar foarte mic de angajati, acestia au resit sa lanseze seria Penumbra si Amnesia. Cea din urma a devenit pentru foarte multi jucatori un cult classic iar anul acesta a primit un succesor spiritual intitluat Amnesia: A machine for pigs.

    Astazi cei de la Frictional Games, impreuna cu Sony au anuntat ca vor lansa un alt titlu pentru PS4 si PC. Nu e vorba de nici un spin-off in universul Amnesia, ci un IP complet nou. Acesta se numeste SOMA iar actiunea are loc intr-o lume total diferita fata de ce ne-am obisnuit de la Fictional Games. De data aceasta avem de-a face cu un first person "sci-fi horror game", legat de "o persoana normala, capturata intr-o lume de cosmar". Voi mai jos trailer-ul oferit de Frictional Games, impreuna cu cateva screenshot-uri ca sa va puteti face o idee mai buna despre ce ar putea vi vorba. Parca ofera un feeling asemanator cu System Shock 2.

    Din pacate trebuie sa vin si cu niste vesti proaste: in ciuda faptului ca jocul a fost deja in development de 3 ani, SOMA se va lansa abia in anul 2015. Dar Frictional Games ne asigura ca acesta va fi "de departe cel mai ambitios si emotionat proiect la care au lucrat vreodata". De asemenea, nu stim daca vom avea o versiune de X1 sau Wii U. Avand in vedere ca pana si cei de la Sony au facut acest anunt important ar putea fi vorba de un titlu exclusiv pe console, chiar si pentru o perioada limitata.

    Dupa ce aruncati o privire peste trailer si screenshot-uri, vreau sa citesc parerile voastre. E bine ca developerii au decis sa incerce ceva mai diferit? Ar fi fost mai intelept daca lansau inca un titlu Amnesia pentru PS4? Sau un IP nou e exact ce a recomandat doctorul (clar ca nu cel de inima)? Ce asteptari aveti avand in vedere ca acesta e primul titlu de la Frictional Games pentru console, si mai ales ca au decis sa lucreze direct pe o consola next gen?

    Attached Images Attached Images soma.jpg soma-awakened.jpg soma-chamber.jpg soma-the_walls_live.jpg

  2. #2 SP
    Member Joystick's Avatar
    Din acele putine jocuri horror pe care am avut , jucat ,si terminat... SOMA are cel mai tare CARACTER SOUND pe care am auzit - merge de zici ca este descaltat si ii se lipeste piciorul de podea , si cum respira ma face sa simt frica din personaj - ca-n jocurile de Call of Duty momentul acela cand personajul isi trage sufletul dupa o actiune intensa ... sa speram ca asteptarea va merita .

  3. #3 SP
    Member rareshica's Avatar
    Mie numele de SOMA imi aduce a pr0n(no offense)

  4. #4 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Excelent! Can't wait.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

  1. Replies: 2 Last Post: 07-08-2013, 19:05
  2. Destiny, urmatorul joc a celor de la Bungie By Tudoran in forum Console News
    Replies: 6 Last Post: 18-02-2013, 10:25
  3. Replies: 2 Last Post: 10-10-2012, 11:54
  4. Zvon: Destiny - urmatorul joc Bungie By erik95 in forum Console News
    Replies: 2 Last Post: 18-02-2011, 17:37
  5. Replies: 3 Last Post: 15-03-2010, 04:40

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts