Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 17 of 17

Thread: COD: Ghost va avea o rezolutie nativa de 720p pe X1

  1. #1 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar

    COD: Ghost va avea o rezolutie nativa de 720p pe X1

    Mai avem putin pana cand vor aparea pe piata noile console next-gen, iar internetul s-a umplut cu zvonuri, unele false, altele confirmate. Vreau sa mentionez ca m-am gandit serios inainte sa scriu stirea aceasta, dar am ales pana la urma sa o postez deoarece reprezinta o informatie foarte importanta si surprinzatoare, chiar daca risc sa pornesc un flame, asa ca va rog sa incrcati sa tineti threadul curat. Conform ultimul zvon confirmat de Mark Rubin, unul dintre producatorii de la Infinity Ward, Call of Duty: Ghost va rula nativ in rezolutia de 720p si se va face un upscale pentru a se ajunge la 1080p pentru X1, iar versiunea pentru PS4 va fi nativa 1080p.
    "Hey, been on the road last couple weeks so haven't had a chance to update, but wanted to confirm that for Xbox One we're 1080p upscaled from 720p. And, we're native 1080p on PS4,"
    Intr-adevar ambele versiuni sunt optimizate pentru a rula la 60 fps, dar nu inteleg de ce exista o diferenta atat de majora intre cele doua jocuri, dar mai mult ca sigur este doar lenea producatorilor, mai ales ca stim ca scot un COD pe an si nu aduc nimic inovator si ca nu este o limitare a consolei. In plus de asta stim deja ca FM5 va rula la 60 fps si 1080p. Oricum sa nu uitam ca inca suntem la inceput si studiourile au nevoie de putin timp pentru a putea exploata la maxim puterea fiecarui console.
    Attached Images Attached Images 2040077-713745_20130521_001-copy.jpg

  2. #2 SP
    Member lucian43's Avatar
    power of ddr5

  3. #3 SP
    Senior Member DeathOfArt's Avatar
    poate ca nu va merge procesarea in cloud de la X1? ps4 fiind umpic mai puternica tine 1080 din hardware-ul ei pe cand X1 nu. si la anu cand apare urmatorul va merge si pe X1 in 1080.

  4. #4 SP
    Member Merdiso's Avatar
    N-au nicio scuza ca jocul sa nu fie 1080p nici macar pe X1, la ce au prezentat pana acum. In plus, iluminarea, care e foarte importanta si care nu necesita putere mare de procesare (vezi GTA IV vs 5, texturile sunt identice, dar iluminarea imbunatatita ajuta enorm la aspectul vizual general) e la pamant, jocul arata de parca ar fi un Modern Warfare 1 retexturat in multe momente.


    Binenteles, de aceea mai exista si succesorul Ghosts, daca foloseau deja X1 la maxim am fi avut, inca o data, acelasi joc timp de 5 ani cu alt environment, asa la anul se vor lauda cu rezolutie nativa 1080p, peste doi ani cu un alt art design s.a.m.d.

  5. #5 SP
    Member Viteza's Avatar
    Vezi ca la FM5 ai 1080p pe x1 daaaar, ai efecte meteo limitate si multe alte chestii...in minus

  6. #6 SP
    Junior Member AlexOne's Avatar
    Quote Originally Posted by AndRewqp View Post
    r nu inteleg de ce exista o diferenta atat de majora intre cele doua jocuri, dar mai mult ca sigur este doar lenea producatorilor, [...] nu este o limitare a consolei. In plus de asta stim deja ca FM5 va rula la 60 fps si 1080p. Oricum sa nu uitam ca inca suntem la inceput si studiourile au nevoie de putin timp pentru a putea exploata la maxim puterea fiecarui console.
    Daca te-au lovit in orgoliul de fan xbox, nu mai posta stiri ca te faci de ras.
    1. BF4 arata prost pe X1 si e tot in 720p
    2. Se zvoneste ca TitanFall e tot 720p.
    3. Ia uimeste-ne: care e rezolutia pentru DeadRising3 si Killer Instinct? Hai ca incepe cu 7..p si asta cu mentiunea ca se spune ca pt DR3 va fi in functie de numarul de mortalai
    4. Ryse, mare "capodopera" grafica si "inovatie" in materie de gameplay de la Crytek exclusiva pt X1 este in ....... (AI GHICIT!!!!) :900p si 30 fps.

    Daca tu ai inpresia ca pe toti i-a lovit lenea in ceea ce priveste X1 ori ai intrat in lumea consolelor de vreo cateva zile ori e cazul sa te apuci de altceva.
    FM5 este 1080p insa are tot ce inseamna "efecte" la minim. Deasemenea NBA 2K14 e tot 1080p dar acolo iar nu sunt efecte (nu ca ar fi fost vreodata pe vreo alta versiune).
    Sfat: informeaza-te inainte sa postezi stiri. Nu de alta dar te faci de ras. Auzi ... " lenea producatorilor" ... )))))))))))))

  7. #7 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    acum sunt fan xbox, ce naiba sunt de cateva zile in lumea consolelor m-ai facut sa rad, thx ti-as raspunde serios, dar evident ca nu am cui si nici nu detin informatiile necesare pentru a elabora un raspuns la un asemenea post. te mai asteptam pe la noi

  8. #8 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Join the Mo side, join the Ouya!

  9. #9 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Mda... generatia asta pare a fi o mare dezamagire pentru cei ce asteptau ceva nou, puternic si revolutionar.

  10. #10 SP
    Junior Member AlexOne's Avatar
    E bine ca te amuza Asa cum pe restul au amuzat aberatiile tale.
    Eu ti-am dat niste exemple, tu nici pe alea nu ai reusit sa le pricepi si inca bati apa-n piua.
    Poate explici tu logica din ceea ce ai spus. Nu de alta dar iti zic din nou: te faci de ras! Pana una se pare ca in anumite cazuri functioneaza "lenea de a gandi".
    Daca tu reusesti sa explici prostia pe care ai spus-o, va trimit o lada de bere. Parol!

  11. #11 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Pastrati un ton civilizat al discutiei! Este ultimul avertisment.
    Discutiile sunt incurajate (chiar si cele in contradictoriu) atata timp cat se acorda respect fiecarei persoane.

  12. #12 SP
    Senior Member Einherjar793AD's Avatar
    Eu nu înțeleg de ce se tot aduce vorba de Forza. Nu am nimic cu X1,chiar vreau unul dar jocul ăla nu are nimic în afară de mașini bine randate. Decorul este dezolant, și duce lipsă de elemente care să-i dea un pic de viață. Asta după ce am văzut câteva filmulețe din gameplay, nu vorbesc de trailere.
    Ma uitam la ultimul short gif de la Drive Club și aveam impresia că e un RPG nu un joc cu mașini (foarte multă vegetație, ciclu noapte-zi etc). Mai contează și aceste elemente în imaginea globala.

  13. #13 SP
    Admin MonkY's Avatar
    bubli, esti sigur ca nu te-ai uitat la alt gameplay? Nu de alta, dar mie in FM5 chiar mi s-a parut ca i-au adus extra elemente (gen baloane, elicoptere, extra lightning si mai multa vegetatie fata de versiunile anterioare)... Poate te-ai uitat la curse gen Silverstone sau Indianapolis unde nici in real life nu prea e vegetatie. Acolo ce sa faca, sa puna mai multi copaci ca sa placa mai mult?

    Cat despre Driveclub, e bine ca te uiti la gif-uri, desi jocul fusesese PROMIS pentru launch day. Sorry, dar eu nu ma joc gif-uri. Nu sunt avocatul Xbox-ului, dar ma distreaza cand va luati de paiul din ochiul altuia dar nu vedeti barna din fata (ah ce evil am fost). Macar cei de la Turn10 se tin de cuvant si livreaza ce au PROMIS.

    Cat despre Driveclub ca fiind RPG... au mai fost multe d-astea care si-au dorit asa ceva (remmember TDU?) si care s-au dus asa cum au aparut. Prefer ca un RACE SIM sa se ocupe de ceea ce stie mai bine, nu sa se transforme in GTA wannabe. Parerea mea.

    Scuze de off-topic. As vrea sa vorbesc despre CoD, dar e genul de joc care ma lasa rece la maxim. Poate il voi lua mai tarziu cand va avea un pret decent... si-l voi lua strict pentru a termina campania single player. Normal ca daca X1 nu va putea decat 720p si PS4 va merge perfect in 1080p il voi cumpara pe PS4.

    Nu cred ca este numai problema hardware-ului aici... am un feeling ca nici Inifinity Ward nu s-a agitat prea tare sa mearga pe 1080p si sa treaca la 30FPS in loc de 60. Poate (daca cineva stie extra infos, let us know) ca engine-ul este dezvoltat pe PS4 si "portat" si "taiat" pe X1. Who knows? Daca developmentul era facut pe PC, ma asteptam ca X1 sa aiba ceva avantaje (datorita in special lui DirectX 11.2), dar cum nu e cazul... pot sa presupun ca nu s-a facut asa.

  14. #14 SP
    Member Joystick's Avatar
    Aceasta informatie este valida pentru cine are tv hd de la 37" inch in sus (numai acolo se vede diferenta ) ... degeaba se agita fani ca pe xbox e in 720p iar pe ps4 in 1080p daca ei joaca pe tv cu tub sau monitorul de la pc , importanta este grafica la story si conexiunea la multiplayer ,,, vorbim de Call of Duty WTF!! si pe PS4 si pe XBOX ONE tot HOST MIGRATION ... WAITING FOR NEW HOST va scrie pe ecran

  15. #15 SP
    Member Merdiso's Avatar
    Cred ca glumesti, eu vad diferenta clara intre 720p si 1080p si pe un monitor FullHD de 21.5", sa nu mai zic de TV-ul de 32", chiar daca stau la 2m de el. Diferenta e vizibila, de la 1080p la 4K nu prea e vizibila pe un TV de pana-n 40", in schimb, mai mult la pret. Desigur, acum mai conteaza si nivelul de aliasing si calitatea texturilor, caci daca ele nu sunt facute sa scaleze o data cu rezolutia iar jocul foloseste Anti-Aliasing la greu, diferenta dintre 720p si 1080p, intr-adevar, e foarte mica.

    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Nu cred ca este numai problema hardware-ului aici... am un feeling ca nici Inifinity Ward nu s-a agitat prea tare sa mearga pe 1080p si sa treaca la 30FPS in loc de 60. Poate (daca cineva stie extra infos, let us know) ca engine-ul este dezvoltat pe PS4 si "portat" si "taiat" pe X1. Who knows? Daca developmentul era facut pe PC, ma asteptam ca X1 sa aiba ceva avantaje (datorita in special lui DirectX 11.2), dar cum nu e cazul... pot sa presupun ca nu s-a facut asa.
    Mai mult ca sigur ca nu-i o problema hardware, atat timp cat One poate rula BF4 in 720p cu un framerate solid, poate rula si Ghosts la 1080p. Totusi, mi se pare foarte ciudat ce se intampla, nu COD si FIFA erau cele mai reprezentative jocuri ale Xbox-ului ? COD a fost prezentat in prima conferinta Xbone si se stie ca cea mai jucata versiune e cea de 360.

  16. #16 SP
    Member the_fool2k's Avatar

  17. #17 SP
    Member colossus's Avatar
    Chestia asta se aseamana foarte mult cu ''problema'' Gta V -ului.S-a presupus ca se vede mai clar pe PS3,blah blah blah insa pana la urma jocul
    s-a prezentat foarte frumos pe ambele console;
    Si totodata sunt destul de sigur ca aceasta problema se va remedia pe parcurs deoarece Activision e la inceputul development-ului pe next-gen .

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

  1. Replies: 0 Last Post: 20-06-2011, 20:51

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts