Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 11 of 11

Thread: Comunicat de presa - Gran Turismo 6

  1. #1 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar

    Comunicat de presa - Gran Turismo 6

    Gran Turismo sarbatoreste a 15-a aniversare de la prima aparitie a jocului in anul 1998. Mult premiata franciza reprezinta seria cu cel mai mare success pe consolele PlayStation iar pana in 2013 s-au vandut peste 70 de milioane de unitati. Au fost create mai multe titluri disponibile pe PlayStation, PlayStation 2, PlayStation 3 si PSP (PlayStation Portable), acestea fiind considerate cele mai bune simulatoare auto din punctul de vedere al graficii, tehnologiei fizice autentice si designului. Inca de la inceputurile Gran Turismo, creatorul Kazunori Yamauchi si Polyphony Digital Inc. din Japonia au revolutionat categoria jocurilor de curse. Viziunea acestora ofera producatorilor din industria automobilistica un mediu unic in care sa isi expuna produsele. Gran Turismo 5, cel mai recent joc din serie, a fost lansat pe 24 noiembrie 2010 si a fost vandut in peste 10 milioane de unitati in intreaga lume. Lansarea Gran Turismo6, joc ce va aparea pe piata la sfarsitul anului 2013, a fost anuntata in cadrul unui eveniment ce a vut loc in luna mai la Silverstone Circuit, unde au fost sarbatoriti cei 15 ani de Gran Turismo.
    Marele debut al lui Gran Turismo 6
    Detaliile complete ale funcțiilor din joc, anunțate înaintea lansării de pe 6 decembrie

    Bucureşti, 5 noiembrie 2013: Odată cu apropierea datei de lansare a jocului Gran Turismo®6 pentru PlayStation®3, Sony Computer Entertainment Europe și Polyphony Digital Inc au publicat o serie de caracteristici inovatoare ale celui mai bine vândut simulator auto din întreaga lume. Noile mașini, piste, precum și cele mai recente îmbunătățiri ale gameplay-ului transformă Gran Turismo®6 în unul dintre cele mai așteptate jocuri ale anului, care va impresiona atât fanii francizei, cât și restul gamerilor.

    Kazunori Yamauchi, Președintele studioului Polyphony Digital Inc și creator al seriei Gran Turismo, insuflă jocului viziunea și pasiunea proprie pentru mașini și sporturi cu motor, explicând: ”Odată cu lansarea lui GT6™, sărbătorim 15 ani de existență a francizei Gran Turismo. A fost un adevărat privilegiu să pot observa toate progresele realizate de-a lungul anilor, iar GT6 continuă să impună noi standarde care, pur și simplu, şterg limita dintre cursele virtuale și cele reale. Odată cu GT6, ne propunem să forțăm această graniță prin dezvoltarea continuă a titlului și oferirea de nou conținut, chiar și la mult timp după lansare.”

    Mai multe mașini ca niciodată…
    GT6 dispune de peste 1.200 de vehicule, recreate în cele mai mici detalii, incluzând mașini din campionatul FIA GT3, supermașini precum Pagani Huayra ’11, vehicule clasice ca BMW 507 ’57 sau modele mai noi ca de exemplu Ford Focus ST ’13. Fiecare autovehicul a fost proiectat astfel încât să respecte fidel realitatea în ceea ce privește caroseria, modul de conducere ori sunetul produs de mașini. Proiectul colaborativ Vision Gran Turismo a inspirat o serie de mașini exclusive care vor fi oferite pe tot parcursul anului 2014, sub forma unor update-uri gratuite. Producători mondiali de renume din industria auto precum Audi, BMW și Mercedes-Benz s-au aliat cu branduri celebre ca Nike și, alături de Polyphony Digital Inc, au creat niște concepte îndrăznețe de autovehicule care prefigurează viitorul sectorului automobilistic.

    Cele mai impresionante circuite din întreaga lume…
    GT6 include mai multe piste ca orice alt joc Gran Turismo, amplasate în 37 de zone, cu 100 de planuri diferite. Odată cu includerea unor noi circuite precum Ascari, Silverstone, Brands Hatch, Mt. Panorama și Willow Springs, GT6 va stabili un nou standard în ceea ce privește segmentul de simulatoare auto, fiecare pistă fiind recreată cu o precizie desebită (marja de eroare este de 1 cm!). De asemenea, producătorul jocului a introdus o nouă arenă Gran Turismo, unde jucătorii își pot organiza propriile serii de provocări și cascadorii.

    Un nou element al GT6 îl reprezintă simularea de mediu bazată pe poziția jucătorului pe pistă în funcție de latitudine și longitudine, ce permite recrearea condițiilor existente în amplasamentele reale. Astfel, dacă veți concura timp de 24 de ore pe Le Mans, constelațiile își vor schimba poziția astfel încât fiecare moment din joc să corespundă fidel evenimentului real din 2013.

    De asemenea, opțiunea ”Course Maker” a fost modificată pentru a uşura crearea de noi piste și va fi oferită prin intermediul unui update separat al jocului. Funcționalitatea titlului va fi sporită prin intermediul noii aplicații mobile ”GPS Logger”, ce va permite șoferilor să înregistreze o rută reală și să o transpună în joc. ”Vizualizatorul GPS” utilizează de asemenea coordonatele GPS înregistrate în timpul șofării și le transpune în circuitele GT6.

    Pentru jucătorii care sunt pasionați de studierea celor mai mici detalii ale performanței, opțiunea ”Data Logger” va fi extrem de interesantă. Aceasta va fi disponibilă printr-un update viitor și va permite analizarea datelor obținute în urma unei curse prin intermediul unor grafice privind viteza, numărul de rotații pe minut al motorului, nivelul accelerației, poziția schimbătorului de viteză, dar și unghiul de schimbare a direcției. Toate aceste informații vor ajuta gamerii în procesul de îmbunătățire a timpilor obținuți.

    Acuratețe incredibilă…
    Pentru a putea profita de toate îmbunătățirile, GT6 beneficiază de un nou simulator de fizică, noi modele de aerodinamică, dar și de noi modele suspensii și noitipuri de cauciucuri. Toate acestea, în combinație cu grafica de top, duc la o fidelitate mult mai mare față de orice joc aţi încercat până acum. Odată ce ați jucat GT6, nu mai există cale de întoarcere.

    Moduri de joc…
    GT6 introduce modul ”Arcade”, ce permite jucătorului să concureze împotriva unor competitor virtuali, să ia parte la provocări single player în cadrul cărora există limită de timp sau de drifturi, ori să intre în cursă alături de un prieten, în format split-screen. Mai mult, în modul ”Career” (cunoscut sub numele de GT Mode), jucătorul este invitat să-și croiască drumul până în topul lumii curselor tehnice, asemenea șoferilor profesioniști din lumea reală. Acest sistem de avansare este administrat cu ajutorul unui algoritm în care se acordă stele și credit pentru cursele câștigate, ajutând la deblocarea unor evenimente speciale precum Goodwood Festival of Speed.

    Când jucătorul nu are timpul necesar pentru o cursă, evenimentele de tip ”Coffee Break” reprezintă soluția ideală. Concepute sub forma unor mini jocuri accesibile din punct de vedere al timpului, acestea implică o serie de provocări asemenea celor în care, de exemplu, jucătorii au la dispoziţie numai un litru de benzină.

    Un mod ”B Spec” revizuit va fi de asemenea disponibil prin intermediul unui update viitor, în care jucătorii vor deveni strategi ai cursei, ghidând șoferii virtuali astfel încât echipa acestora să cucerească victoria.

    Curse online…
    GT6 oferă pasionaților cea mai completă experiență de racing online, comunitatea de jucători având la dispoziție opțiunea de a se organiza în cluburi, a comunica pe forumuri și de a organiza evenimente de racing pentru membrii. Grupurile astfel create pot alege dintre un club privat sau unul deschis, la care pot adera toți doritorii. Opțiunea “Open Lobby” poate găzdui până la 16 jucători într-o cursă online.
    Cei care doresc să concureze online în cel mai scurt timp posibil pot alege opțiunea ”Quick Match”, care va da startul cursei imediat ce numărul de participanți atinge limita minimă impusă. De asemenea, vor exista și Evenimente Sezoniere, care vor avea loc în anumite perioade și vor combina cursele oficiale cu provocările în cadrul cărora există limită de timp sau de drifturi, iar, la final, cei mai buni jucători sunt premiați cu credit utilizabil în joc.

    Cel mai bun garaj din oraș….
    În timp ce Reprezentanțele Auto promovează vehiculele în funcție de producător, dealerii ”Featured” se vor specializa în recomandarea și vânzarea unor mașini adecvate diverselor condiții meteo din timpul cursei. Astfel, jucătorii își vor putea organiza și administra mult mai ușor vehiculele. Mai mult, înainte de fiecare cursă, autoturismele pot fi schimbate direct din garaj, în funcție de preferințe, iar depozitul auto poate fi utilizat pentru a stoca mașinile favorite, însă puțin folosite. Între timp, magazinul de piese auto permite achiziția unor accesorii precum cauciucuri, kituri de suspensie, sisteme de frânare sau chiar motoare mai puternice și caroserii folosind creditul dobândit în joc. Pit service-ul permite jucătorilor să își spele mașina dar și să o repare.

    Creditele din joc pot fi utilizate pentru achiziția unor piese aerodinamice și a peste 82 de tipuri de roti, cu 188 de variații. În viitor, urmează a fi adăugate mai multe piese destinate personalizării mașinilor. În cadrul evenimentelor online vor fi oferite diverse vopsele, iar toate roțile cumpărate de la magazinul de piese auto pot fi vopsite. Există o serie largă de opțiuni și în ceea ce privește avatarul șoferului – echipamentul de curse include 34 de modele de căști în 952 de culori, plus 28 de tipuri de costume de racing în 852 de variații de culoare. De asemenea, sunt disponibile și costume de curse inspirate de cele ale unor șoferi faimoși în viața reală.

    GT6 va fi lansat la data de 6 decembrie, odată cu aniversarea a 15 ani de existență a seriei Gran Turismo. Detalii complete referitoare la caracteristicile noului joc GT6 sunt disponibile pe website-ul Gran Turismo: The Official Site - Country / Region Selector iar cel mai nou trailer, “GT6 Concept Movie #6 – Start your Engines” este disponibil aici: GT6 Concept Movie #6 "Start your Engines" - YouTube.

    Pentru mai multe informații, vizitați Please Login - SCEE PressXtra.net.

    Volane compatibile cu Gran Turismo 6:
    Guillemot Thrustmaster T500 RS, Logitech Driving Force GT, GT Force Pro, G27 Racing Wheel, G25 Racing Wheel, GT Force RX, GT Force, Driving Force

    Despre Sony Computer Entertainment Europe Ltd
    Sony Computer Entertainment Europe (SCEE), cu sediul în Londra, este responsabilă cu distribuţia, marketingul şi vânzarea PlayStation®3, PlayStation®2, PSP™ (PlayStation®Portable), a aplicaţiei şi a suportului PlayStation®Network în 99 de ţări din Europa, Orientul Mijlociu, Africa şi Oceania. SCEE dezvoltă, publică, întreprinde acţiuni de marketing şi distribuie aplicaţii de divertisment pentru aceste formate şi gestionează terţele programe pentru licenţa acestora pe teritoriul acestor ţări. Încă de la lansarea consolei PlayStation 3 in noiembrie 2006, peste 47,9 de milioane de unităţi au fost vândute la nivel global şi continuă să fie vândute la un nivel record. Menţinându-şi poziţia ca unul dintre cele mai de succes produse electronice de larg consum din istorie, PlayStation 2 a fost vândut în peste 150 milioane de unităţi în întreaga lume. De la lansarea PSP la sfârşitul anului 2004, peste 67,8 milioane de console PSP au fost vândute la nivel mondial, evidenţiind importanţa pieţei de divertisment portabil. Cu o creştere uimitoare a interesului şi a accesibilităţii pentru reţeaua de aplicaţii şi gaming, peste 75 de milioane de conturi au fost înregistrate la PlayStation Network, o reţea interactivă, gratuită şi mai mult de 1,43 de miliarde de elemente au fost descărcate.

    Mai multe informaţii despre produsele PlayStation pot fi găsite la adresa: www.playstation.com.
    PlayStation, sigla PlayStation sunt mărci comerciale ale Sony Computer Entertainment Inc. PS3 şi PSP sunt mărci comerciale ale Sony Computer Entertainment Inc. Restul mărcilor comerciale sunt folosite cu acordul proprietarilor.




    Disclaimer: Stirea de mai sus este comunicatul oficial primit din partea PlayStation, noi doar am retransmis mesajul lor.
    Attached Images Attached Images gt6.jpg audi_r8_lms_ultra_audi_sport_team_phoenix_12_73front.jpg chevrolet_corvette_stingray_c7_14_73front.jpg ford_gt40_mark_i_66_73front.jpg land_rover_range_rover_evoque_coupe_dynamic_13_73front.jpg

  2. #2 SP
    Senior Member Florin85's Avatar
    Multumim de stire

  3. #3 SP
    Member COD.221's Avatar
    Abia astept sa dau o tura

  4. #4 SP
    Junior Member bicepsul's Avatar
    Eu stiam ca forza e la ora actuala cel mai bun simulator

  5. #5 SP
    Member sinnombree07's Avatar
    Cred ca ai gresit, eu stiam invers

  6. #6 SP
    Member Inuhanyou's Avatar
    GT6 in alea 1200 de masini va avea si un Logan?

  7. #7 SP
    Member geo971986's Avatar
    cea mai apropiata masina de dacie cred ca va fi renault 8 echivalentul dacia 1100 (apare in trailer)

  8. #8 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Quote Originally Posted by bicepsul View Post
    Eu stiam ca forza e la ora actuala cel mai bun simulator

  9. #9 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    Comparaţia între cele două nu prea îşi are rostul, ambele sunt ft bune, cu un regret că nu vă fi GT6 pe PS4 spre deosebire de FORZA.

  10. #10 SP
    Junior Member mayo92's Avatar
    ...cele 1200 de masini suna intr-un fel, pozitia lor in joc este defapt a zecilor de masini (in general asiatice, mi-au impuiat capul) cu zeci de editii speciale, pe cine ar interesa de exemplu Nissan GT-r black mask? cand deja mai ai inca 10 gt-r-uri de nu stiu cate editii speciale posibile, nissanuri gramezi, aceleasi masini imbracate in nume diferite, skyline, sau g37, consider ca si nemtii, sau americanii au facut atatea minuni, dar nu prea au fost bagati in seama mi-ar placea ca totusi de la urmatoarea generatie, sa nu mai umple dealearshipurile cu toate 180sx, 200sx, 240sx, 300sx (cand defapt sunt acealeasi masini) si sa cerceteze mai bine si piata auto din europa/america...

  11. #11 SP
    Junior Member Adisas's Avatar
    mie imi plac "American muscle."...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

  1. Gran Turismo Sport By ReNeGaDe124 in forum Sony PlayStation 4
    Replies: 317 Last Post: 23-02-2021, 09:50
  2. Gran Turismo 6 By Dant3 in forum Sony PlayStation 3
    Replies: 517 Last Post: 05-06-2015, 14:11

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts