Sorry daca adevarul doare. Ambele console au plusuri si minusuri pe care le stiti probabil chiar mai bine decat mine.
Eu nu zic ca sunt jocuri rele, doar ca nu de nota 9, ci 8.
Mass Effect 2 l-am terminat de la cap la coada, foarte mult tam-tam facut in jurul lui (am jucat ME1 apropo) si cand colo nu e nimic mai mult decat un 3rd person shooter cu vagi elemente de RPG. Daca vreau 3rd person shooter sunt altele mult mai bune (vezi UC 2).
Iar Assassin's Creed 2, un prieten foarte bun de-al meu a fost beta-tester platit la el si am vazut ca practic nu e decat aceeasi Marie cu alta palarie, nivelul de inovatie este mic, grafica este prafuita.
In concluzie, de ce ar merita aceste 2 jocuri o nota mai mare de 8? Inovative nu sunt, povestea nu este nimica deosebit, grafica desi ok nu este la zi. Te rog daca vrei sa-mi spui tu de ce ar merita nota 9 pentru altceva decat ca sunt urmasele unor titluri foarte de succes, care atunci macar au adus inovatie.
Domanule hater,
assassins creed 2 nu are deloc o grafica prafuita. Praful simtit de tine iti garantez ca nu se tragea de la joc. Cu siguranta nu ai pus mana pe acest joc daca sustii ca povestea nu este deosebita, grafica nu este deloc "de ieri", s.a.m.d. Este un joc care merita nota 9 din plin si astept cu nerabdare si assassins creed 3 care sper sa fie la fel de "slab" ca precedentele. Cat despre prietenul tau beta-tester, probabil ca se joaca prea mult la jocurile normale si asteapa ceva 3D sa fie uimit. Din punctul meu de vedere partea doua este mai buna decat precedenta, dar asta sunt doar eu. Eu as zice ce probabil ai fi auzit daca ai fi jucat acest joc: "WTF". Cat despre ME2 nici nu are rost sa mai comentez.
Haide sa nu lasam toti haterii, fanboii s.a. sa strice threadul acestei stiri. E clar de ce domnul Alex De Large considera ca nu merita jocurile respective mai mult de nota 8.
Sa revenim ontopic.
Intr-adevar, scuze de off-topic, totusi mai am o nelamurire inainte sa inchei: De ce lumea considera nota 8 ca fiind o nota rea pentru un joc? Pentru mine nota 8 inseamna ca e un joc bun, nu extraordinar, dar bun. De mediocritate poate fi vorba doar de la 7 in jos dupa mintea mea. Iar 9+ merita doar jocuri cu adevarat deosebite si/sau inovatoare.
On-topic: GameSpot nu-si merita pozitia de #1, ma mir cum de s-a ajuns la asta, oare tot datorita numelui cunoscut?
II consider pe cei de la Gamespot cei mai profesionisti.Desi m-au enervat de multe ori cu anumite note cam mici,oamenii se ocupa cu asta.Oricum este site-ul meu favorit
GameSpot - nu-mi prea plac, intru foarte rar pe site
GameTrailers - au review-uri bine argumentate, cu cateva exceptii; in general intru pe GT pentru videos
IGN - review-uri destul de bune si cateva articole interesante
In materie de note prefer sa arunc un ochi pe Metacritic si pe forum. Oricum decizia e luata dupa ce am jucat un demo, daca exista.
Eram fan inrait al Gamespot-ului pana la Gerstmann-gate. Acum nu ma mai ating de el. Giant Bomb-ul e ok, oricum site-ul e abia la inceput si vizitatorii pe care ii are sunt fani ai redactorilor. Ce vreau sa spun e ca n-a avut destul timp sa se maturizeze.
IGN-ul are review-uri bune dar note parca prea dure. Oricum apelez la site-urile astea numai cand vreau sa ma uit la note (prin metacritic).
De citit de placere (articole, interviuri, special reports etc) Kotaku mi se pare genial si pe rockpapershotgun ma mai dau acuma.
By RonanN1 in forum Console Club
By remakE in forum Sony PlayStation 4
Bookmarks