Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 9 of 9

Thread: PES 2011 - detalii, imagini si un nou video

1. #1 SP
    Senior Member erik95's Avatar

PES 2011 - detalii, imagini si un nou video

Konami a lansat astazi un nou set de imagini pentru PES 2011, dar si un nou video. Au fost anuntate si cateva schimbari. PES 2011 va aduce un Stadium Editor, un sistem de pase la 360 de grade, dar si imbunatatiri pentru sistemul de executare a suturilor si paselor. Vom avea libertate maxima cand vine vorba de pase si vom putea executa suturi in diverse feluri. O mare problema a seriei PES sunt animatiile, dar noul joc va aduce imbunatatiri semnificative si in aceasta directie, existand peste 1000 de animatii noi. Imaginile si video-ul le puteti vedea aici.
    Attached Images Attached Images pes-2010_015.jpg

2. #2 SP
    Junior Member adydeluxe's Avatar
    cel mai mult la seria pes nu mi-a placut felul cum apara portarul.dai si 15 goluri pe meci la dificultate mare.

3. #3 SP
    Member ciypriyan's Avatar
    abia astept :X

4. #4 SP
    Junior Member Muska's Avatar
    Super tare videoul si asta confirma ca PES e mai tare ca FIFA

5. #5 SP
    Junior Member Dexterinho's Avatar
    Muska nu stiu ce crezi tu, dar eu zic ca nu e bine sa crezi in trailere/video-uri. Sunt multe jocuri cu trailere foarte tari in general cei de la ea fac asa si nu sunt asa tari ele, jocurile. Oricum pentru mine pana acuma tot FIFA e mai tare are multe cumparate deoarece e oficial deaia, dar vad ca PES ca simulator este destul de tare, si pe an ce trece tot creste, probabil peste 3 ani o sa fie mai tare ca FIFA si PES nu stiu ce ziceti voi dar eu zic ca e mai tare ca FIFA pe PC, dar pe console XBOX 360/PS3 nu prea, asta e parerea mea si multumim de informatii.

6. #6 SP
    Member ramusg's Avatar
    Quote Originally Posted by Dexterinho View Post
    Muska nu stiu ce crezi tu, dar eu zic ca nu e bine sa crezi in trailere/video-uri. Sunt multe jocuri cu trailere foarte tari in general cei de la ea fac asa si nu sunt asa tari ele, jocurile. Oricum pentru mine pana acuma tot FIFA e mai tare are multe cumparate deoarece e oficial deaia, dar vad ca PES ca simulator este destul de tare, si pe an ce trece tot creste, probabil peste 3 ani o sa fie mai tare ca FIFA si PES nu stiu ce ziceti voi dar eu zic ca e mai tare ca FIFA pe PC, dar pe console XBOX 360/PS3 nu prea, asta e parerea mea si multumim de informatii.
    Am jucat si seria Fifa si Pes, actual de la Fifa joc WC 2010, nu exista comparatie intre cele 2, este ca si cum ai compara un mar de plastic cu unul real, ala de plastic (Fifa) arata f bine dar nu poti sa-i simti savoarea, e fals, cel adevarat are gaurele, forma ciudata dar are gust adevarat.

Fifa este un Arcade cu tenta de putina libertate facut in asa fel incat toti cei care nu se prea pricep la manuirea unui gamepad si nu au o viziune necesara pt acest joc sa-l poata juca si sa aiba satisfactie, sa-l cumpere si cei care nu sunt atat de priceputi pt ca exista butoane minune ce odata apasate fac din tine jucatorul superman, butoane cu functii programate ce executa pase perfecte, deposedari perfecte si suturi perfect, din aceasta cauza nu ai libertate in Fifa.

Pasa perfecta necesita o pozitionare stiuta si cautata de AI( asistul contolului, nu jucatorii artificiali) nu poti suta decat din anumite poziti pt a reusi un gol si majoritatea, 90%, numai cu latul si din careu, rar din afara lui si neaparat undeva spre centrul careului altfel scoate portarul tot sau dai pe langa indiferent de momentul pasei, preluare sau shut, multe multe alte lucruri asemanatoare.

Pasele ping pong, executate pe traseele stabilite de sistemul arcate sunt facute pt nepriceputi care vor sa ajunga si ei in fata portii, sunt pase perfecte controlate si executate cu 90 % aport AI.
    M-am saturat de nepriceputi care compara un arcade cu un simulator ( mai bun sau mai prost dar simulator) si care sustin ca un joc in care peste 80% este meritul " computerului" si nu cel personal e cel mai bun, sa fim seriosi Fifa este un joc ce vrea sa se vanda si daca opta pt realistica multi din nepriceputi renuntau la el pt ca e greu fara ajutor total sa ai satisfacti in acest joc de fotbal.

Concluzia Pes-ul oricat de slabut ar fi el este un joc care te lasa pe tine sa alegi cum dai pasa, in ce fel deposedezi si sutezi si poti avea faze de fotbal adevarat, suturi aiurea date de jucatori excelenti, devieri in poarta si multe multe altele. La Pes am avut faza in care mingia sutata cu pamantul pe ploaie sa sara din fata portarului, cand o sa puteti avea o faza de acest gen la FIFA o sa iau in considerare si parerile arcadistilor, pana atunci multa bafta cu L1 automated passes, L2 automated tackles, L1 Long crossing, toate perfecte. Bafta

7. #7 SP
    Member makiaveliproject's Avatar
    arata interesant dar sa nu ne pripim ca la pes 10!!!

8. #8 SP
    Member ZeroSkillNoob's Avatar
    imi spui si mie in romana ce inseamna 'pase ping pong' ...in romana 'un-doi'se spune ......pes e bun dar animatiile lasa de dorit.

9. #9 SP
    Member ramusg's Avatar
    Ping -pong nu inseamna " un -doi", pentu un-doi este necesar ca doi jucatori sa paseze intre ei mai mult de o pasa in ritm alert si in special spre inainte, ping-pong este sistemul de pase implementat de fifa si se manifesta asa: mingia trece rapid pe la mai multi jucatori in ritm alert fara preluare si de obicei in majoritatea cazurilor in functie de dispunerea lor in teren, sistemul de joc, pase perfecte la care adversarul nu poate interveni doar daca incerci o preluare cu unul dintre jucatori fara sa dai mingia mai departe din prima atingere.
    greu de deosebit? Inseamna ca nu prea exista experienta in jocurile astea din partea ta. Jocurile nu traiesc din animatii, inima lor este gameplay-ul, asa stiu eu, cel putin cunoscatorii asta pun pe primul plan, restul e invelisul ce face totul frumos, la o ciocolata dupa ce ai dat invelisul superb ramai cu produsul in sine iar daca asta e de 2 lei poti sa ai tu cel mai tare invelis , gustul e tot de cacao, nu? Logica face totul nu simturile. Multumesc.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.