Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 3 of 3

Thread: Colectia HD Metal Gear Solid intarzie 3 luni pentru europeni

  1. #1 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar

    Colectia HD Metal Gear Solid intarzie 3 luni pentru europeni

    Am cateva vesti proaste pentru cei care locuiesc in Europa, adica marea majoritate dintre noi. Konami a anuntat in cursul acestei zile data de lansare pentru "Metal Gear Solid HD Collection". Daca sunteti stabilit in SUA veti avea posibilitatea sa achizitionati jocul pe 8 noiembrie 2011, insa daca faceti parte din Uniunea Europeana va trebui sa mai asteptati putin, doar 3 luni nu mai mult, mai exact pe 3 februarie 2012. Chiar nu inteleg de ce trebuie sa asteptam atat? Va reamintesc ca aceasta colectie va include MGS2, MGS3 si Peace Walker si va fi lansat atat pe PS3 cat si pe X360.
    Attached Images Attached Images mgs3_22_19371.jpg

  2. #2 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Cateodata am impresia ca distribuitorii din UE nu se agita prea tare... probabil nu inteleg cat de mare este piata de gaming si cat de mult conteaza o intarziere de 3 luni. Serios vorbind acum, fanii din Europa vor cumpara oricum din US... iar la data lansarii in UE, jocul va ajunge sa se vanda la jumatate de pret. Cine Dzeu mai cumpara atunci din UE la pretul full, si care se va converti din USD in EUR fara sa se tina cont de diferenta de curs. Pe sistemul: "50 USD = 50 EUR"... pfft.

  3. #3 SP
    Senior Member iPaul's Avatar
    Ma mir ,de obicei noi suntem cei care primim jocurile primii,oricum daca vreti sa vi-l luati din U.S si nu aveti posibilitatea puteti apela la mine(dau comenzi pe site-uri din U.S.A) :-) .

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

  1. Metal Gear Solid HD Collection By paunstefan in forum Console Club
    Replies: 30 Last Post: 20-04-2013, 23:45
  2. Replies: 0 Last Post: 03-09-2012, 12:44
  3. Colectia "Metal Gear Solid HD" vine pe PS3 si X360 By AndRewqp in forum Console News
    Replies: 20 Last Post: 07-06-2011, 19:44

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts