Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 9 of 11 FirstFirst ... 7 8 9 10 11 LastLast
Results 161 to 180 of 216

Thread: iPhone 5S

  1. #161 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Astea sunt probleme? Phew... sa vedeti ce tare e Androidu, cand te suna cineva si nu ai niciun buton de answer pe ecran. Nimic! El doar suna. Sau ultima oara (acum 2 zile or so), cand ma suna cineva si mie imi arata wallpaperul. Si atat! Nu am reusit nici macar sa fac Power Off - a trebuit sa astept sa termine de sunat, ca sa se intoarca in launcher.

    Mai fun e ca am card de 64GB si nu-l pot accesa. Pentru ca deh, Google a decis ca nu-mi trebuie mie acces la el, ci doar pt. aplicatii gen Camera.

    Safari are probleme de afisare? As da orice sa am Safari pe Android. Pana acum cred ca am testat 50 de browsere, unul mai prost ca altul. Culmea, Chrome-ul e unul din cele mai proaste, desi e facut de Google. Da bine in benchmarks si cam atat. Cel mai apropiat e Opera, dar n-are nici cea mai mica legatura cu viteza de pe Safari.

    Mailul de pe iOS e prost? Incercati orice alt client de POP3/IMAP pe Android... si o sa va doriti un client ca pe iOS. Eu am ajuns la K-9 Mail... la care stau 5 minute sa-mi verifice vreo 10 conturi de mail. Lucru care pe iOS dureaza maxim 30 de secunde (si asta pe un amarat de i5).

    Nu va place i5S-ul cu a sa camera? Sa vedeti ce bull**** face S4 si Note 3-ul. Eu din 10 poze (de interior), 8-9 le am blurate. Sta 3 secunde sa focalizeze o imagine, pe quad core-ul lui peste... timp in care cu i5S-ul faci 10 poze. Sincer, eu nu am reusit sa fac o singura poza sa-mi placa (repet, la interior). In timp ce pana si i5-ul era bestial. M-am facut si de cacao la ultima intalnire cand am "incercat" sa fac poze cu Note 3-ul.

    Nu tine bateria pe i5S daca-l folositi in draci? Incercati in aceleasi conditii (aceeasi luminozitate, 3G, WiFi, etc...) pe un Note 3 sau S4... si o sa plangeti. Al meu Nexus 7 2013 nu mai tine nici 8 ore in IDLE de la ultimul update. Pur si simplu vezi la battery stats - 90% usage in idle. Si asta cu 10 minute de screen on. Si cu totul oficial, fara root si fara tone de apps & tweaks.

    x2z: te plangi ca nu-ti merge alarma? Eu am ratat o intalnire importanta pentru ca al meu android era in "Unfortunatelly the Clock has stopped". I was like WTH? N-am vazut niciodata asa ceva pe iOS.

    Da, are si 5S-ul bubele sale... din punctul meu de vedere nu exista telefon perfect. Dar, daca-l compari cu alternativele, incepe sa-ti placa din ce in ce mai mult. Mie unul deja imi pare rau ca am renuntat la i5, mai ales ca via jailbreak puteam sa-i modific absolut tot ce nu-mi placea la iOS7.

    Deci repet, daca s-a saturat cineva de i5S si vrea Note 3... let me know. Doar sa nu fie alb/gold si sa fie cu minim 32GB.

  2. #162 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    MonkY, no offence, dar tu nu ai Android, ai TouchWizz. Diferentele fata de Android stock sunt uriase.

  3. #163 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
    MonkY, no offence, dar tu nu ai Android, ai TouchWizz. Diferentele fata de Android stock sunt uriase.
    Ti-am mai raspuns la chestia asta de vreo 5 ori deja. Pe Nexus 7 am Android stock si are probleme cu carul. Pe S4 pusesem Android Experience si mi s-a parut oribil. Pe S5 nu folosesc TouchWiz ci Apex Launcher Pro (dupa ce am vazut cat de ugly e stock). Am avut Nexus 5 vreo 10 zile si desi se misca bine, erau fix aceleasi probleme tipice Android. A 6-a oara nu-ti mai raspund la aceeasi chestie, sa stii. E vorba de Android vs iOS, pure and simple... nu despre ce launcher ai. Mail-ul e la fel de prost, browserul e acelasi, camera e aceeasi, aplicatiile sunt la fel de slabe indiferent de ce Android ai.

    Asta oricum are relevanta daca le folosesti cu adevarat... Ultima persoana cu care m-am contrat (sid, care are Nexus 5), si care-mi explica cat de bun e Android-ul... nu cred ca avea 5 aplicatii instalate din PlayStore, nu folosea decat Gmail, browser si cam atat. El fiind cel care imi explica cat de prost e iPad-ul pe care l-a vandut cu peste 70 de zile de uptime (pt. ca nu-l folosea). Eu acum am fix 120 de aplicatii de pe Play Store (din care doar 2 sunt jocuri) si nu stiu o singura aplicatie pe care sa nu o folosesc...

    Also, iti dai seama cat de aiurea suna faza asta cu "tu nu ai Android, ai TouchWizz"? OS-ul este tot Android... ai doar un shell peste (pe care poti sa-l schimbi linistit). Aplicatiile ruleaza pe Android, sunt compilate pentru Android, nu pentru TouchWiz.

    Anyway, iti cunosc opinia despre iOS si iPhone... inteleg ca nu-ti place. Si cu toate astea sunt consternat ca inca ai un iPhone 5S... cu banii de pe el iti cumperi linistit un smartphone + o tableta Android cu stock Android si vei fi super happy. De ce continui sa te chinui? Eu macar am un motiv... nu am bani de un 5S, ca l-as lua maine... Ma tot amagesc ca pana iese iPhone 6 voi rezista cu Android si voi reusi sa strang bani pana atunci.

    Si ca sa revenim on-topic... are cineva vreo sursa pentru iPhone 5S ieftin? Merita achizitionat de afara (ca in Romania are un pret de-ti pica plombele)? Ma refer la un Neverlocked, 32GB, Black. Daca-l iau de afara presupun ca am garantie la orice service Apple... corect?

  4. #164 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Pai asa cum tu ma intrebi de ce am iOS, te pot intreba si eu pe tine de ce ai luat TouchWizz. Mai ales ca aveai mult mai multe variante, poate si mai ieftine. Iar de fiecare data cand eu m-am plans de ceva la iOS mi-ai zic da, logic, pentru ca nu am Jailbreak. Eu cand compar iOS cu Android compar in varianta stock, sau daca e vorba de un shell, un maxim de ce a facut Motorola pe telefoanele lor, orice surplus e prea departe de Android. Ma rog, ne-am tot contrat pe chestia asta, stiu ca nu vom cadea de comun acord. E si motivul pentru care am renuntat sa mai fac versus intre cele doua, ca stiam ca nu va iesi ce trebuie.

    Eu ti-as sugera, mai ales ca si tu schimbi telefoanele cam la un an, sa te duci la "baieti" si sa-l iei sigilat. Daca e model pentru Europa, ai garantie 1an in Romania. Tu esti cel care il activezi si ai garantie din momentul in care il pornesti pentru inca un an. In primele 30 de zile, nu stiu daca exact cum se procedeaza, poti contacta Apple pentru garantia extinsa si ajungi astfel la 3 ani de garantie daca vrei.

    Sincer nu cred ca iti e necesara factura la un produs Apple, decat daca iei pe firma, caz in care vei plati mai mult decat de la baieti, deci tot pe acolo ajungi cu reducerea de TVA.

    Ca idee, am luat acum o saptamana unul alb de 32GB pentru cineva cu 2400, sigilat.

  5. #165 SP
    Senior Member Razzosinni's Avatar
    Curiozitatea asta o am si eu legata de tine. Daca e asa nasol iOS, cum de indiferent ce faci, tot la iPhone te intorci? Spui ca preferi Android ca OS, ca esti satul de iOS, ca nu iti place 7, dar in ultimii ani, tot cu telefoane de la Apple te-am vazut. Sigur, am mai vazut Nexus, Blackberry etc. Dar nu inteleg de ce faci de doi bani jucariile astea daca continui sa le folosesti.

  6. #166 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Pai nu pot sa zic ca nu imi place ceva daca nu si incerc. Desi ma mai jucasem cu 5S, nu a fost acelasi lucru ca si cum l-as fi avut ca telefon principal. Initial mi s-a parut mai ok, pentru ca aveam la ce sa ma intorc, acum insa nu a mai fost la fel de ok. Modelele mai vechi, 4S si 5 pe care le-am avut la vremea lor, mi s-au parut peste orice altceva, acum insa, sunt total dezamagit.

    L-am incercat si pe asta, acum o sa trec la altceva. Mai mult ca sigur o sa pun mana si pe urmatorul iPhone din acelasi motiv, pentru a-l incerca.

  7. #167 SP
    x2z
    Senior Member x2z's Avatar
    @MonkY: Man, eu am avut S4 inainte si la mine experienta era fix pe dos Camera imi placea mai mult, alarma nu mi-a dat rateu, restart-uri am avut la fel de multe sau de putine ca si pe iPhone.(insignifiant) Eu in conditii perfect identice de utilizare eram mai multumit cu S4.

    M-am convins deja, ca e o chestiune care tine foarte, foarte mult de subiectivism. Eu as schimba 5s-ul, dar momentan nu sunt dispus sa pun diferenta pentru un alt Android. In acelasi timp, de principiu, nici nu ma intorc la ce am mai avut. Pe de alta parte, tu nu ai ezita sa alegi un nou device Apple.

    @tudyniuz: Sense, in ultima lui varianta, de pe HTC One era chiar ok. Telefonul in sine avea cateva hibe.(cel putin cele 4 pe care le-am schimbat eu la garantie) Touchwizz, da, este "meh", dar la ce powerhouse este Note 3, m-as indoi sa te mai deranjeze prea tare. Plus ca ii poti pune oricand un launcher gen Nova sau Apex.

    PS: Alarma suna, nu-i asta baiul, dar nu ii pot opri vibratiile decat daca modific profilul telefonului in totalitate, ceea ce e anevoios. Si nu ar fi asa grav, dar la cum vibreaza iPhone-ul sar cu capul in tavan la ora 6.30

  8. #168 SP
    Admin MonkY's Avatar
    x2z: pai nu cred ca trebuie sa pui vreo diferenta daca dai 5s-ul pentru un alt Android. Cu cateva exceptii, un 5S SH e cam cat un Android de top nou... cel putin in Romania.

    Well, sa vedem ce gandeste Apple ca evolutie la 5S. Eu unul sunt al naibii de curios...

  9. #169 SP
    x2z
    Senior Member x2z's Avatar
    In alta ordine de idei, voi aveti ciupituri pe margini? Eu nu l-am scapat sau ceva ever si totusi m-am trezit cu una pe partea stanga. Acum i-am tras o husa.

  10. #170 SP
    Senior Member Razzosinni's Avatar
    Da, am. Dar numai de cand i-am pus husa. Erau perfecte marginile, dar din moment ce i-am invelit spatele, asta a insemnat ca o data la cateva zile o dau jos sa o curat. Abia dupa aceea au aparut imperfectiuni. Si nu stiu daca faptul ca o dau jos cu regularitate afecteaza marginile.

    Oricum, e paradoxal. Cat l-am tinut naked trei zile, a avut o zgarietura absolut insesizabila pe mar. Dupa ce i-am pus folie pe spate, au aparut o gramada. Ecranul nu a avut niciun fel de probleme. Dupa ce i-am pus folie pe fata, au inceput sa apara tot felul de zgarieturi pe ea. Stii tu, the rainbow effect. Liniutele alea incredibil de deranjante pe fundal alb. Marginile erau in stare exceptionala. Dupa ce i-am pus husa, au aparut probleme cu marginile. What the hell ??!!

    Ma gandesc foarte serios sa renunt la toate minunile astea si sa il las cum l-a dat Mama Natura.

  11. #171 SP
    x2z
    Senior Member x2z's Avatar
    Aparent nici asta nu e o solutie. Mie mi-a aparut de nicaieri si nu l-am brutalizat o secunda...

  12. #172 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Sorry Samsung:


  13. #173 SP
    Cons. Mercedes-Benz djleo666's Avatar
    MonkY ai luat in considerare si Sony Z1 sau Z2 cum le-o spune ? par foarte ok, bine poate doar de "marketing" dar cine stie, o fi reusit Sony sa schimbe experienta Android....
    Eventual chiar daca nu esti fan Nokia poate iti va trece prin mana Lumia 930, sau ceva de genul 4,5 - 4,7 - pana in maxim 5' inchi. Sau ca inlocuitor pentru Note 3 - Lumia 1520. Chiar as vrea sa vad threadul tau : Lumia Experience 2014

  14. #174 SP
    Admin MonkY's Avatar
    djleo666: de ce sa le iau in considerare? E o comparatie intre 2 sisteme de verificare a amprentei. Niciunul din modelele citate de tine nu are asa ceva.

  15. #175 SP
    Senior Member Razzosinni's Avatar
    E interesant cum sistemele astea biometrice devin un trend, o sa le vedem in curand pe toate flagship-urile. Cu implementarea ce e mai greu. Pana acum, la capitolul asta, Apple sunt cu mult inaintea celor de la Samsung si HTC.

  16. #176 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    La cate rateuri da Touch ID, daca Samsung a venit cu o solutie si mai slaba, a facut-o degeaba.

    Mi se pare o inutilitate intro anumita masura. Slide to unlcok nu mi se pare atat de incomod, iar platile le poti face momentan doar in store-ul de aplicatii al fiecarei platforme. Prea putin. Puteau sa vina cu senzorul de amprente cand chiar avea o utilitate sporita, acum e un gimmick si nimic mai mult. Nu ma intereseaza ce o sa fie in viitor, vorbesc de prezent. Apple putea renunta la parola pentru aplicatiile gratuite si atunci nu era nimeni deranjat de necesitatea ei.

    Problema Samsung insa e alta. Mie mi se par chiar penibili de cele mai multe ori. Orice face Apple, fac si ei. Problema e ca implementarea mereu e mult mai proasta. Vezi culoare Gold si acum fingerprint scanner. Ca sa nu mai zic ca ei copiaza ce e mai prost sau inutil de la Apple. De ce nu copiaza si ei materialele de constructie, aluminiul, safirul, sticla? Sa faca si ei odata un telefon premium.

    Unul dintre toti producatorii astia nu e in stare sa faca un telefon cum trebuie.

  17. #177 SP
    Senior Member Razzosinni's Avatar
    Touch ID e un feature destinat celor care au o parola la telefon. Iar legat de ce spui tu, se numeste progres. Nu le poti primi pe toate dintr-odata. Cu timpul, asta o sa se schimbe. Touch ID e inca la inceput, e o tehnologie noua la nivelul asta de dezvoltare. Nu te poti astepta sa aiba din prima clipa 20 de feature-uri. Deocamdata, se concentreaza foarte mult pe securitatea telefonului, vezi ce au facut si cu Activation Lock in iOS 7. Fura baietii iPhone-uri si stau si se uita la ele. Nu inteleg nici cum iti da rateuri atat de des. Mie imi merge perfect. Da un fail o data la 50 de incercari cel mult. Cunosc inca patru posesori de 5S si nu are niciunul probleme.

    In ceea ce priveste faptul ca nimeni nu e in stare sa faca un telefon cum trebuie... Suna de parca toate telefoanele din lume sunt niste porcarii. Ma indoiesc ca exista lucruri de care poate fi cineva 100% multumit, in toate aspectele. Mie imi place iOS, dar chiar vreau sa pun mana pe un Nexus cat de curand. Sa vad ce s-a mai intamplat cu Android de la 2.x, ultimul telefon cu Android pe care l-am avut. Dar ma indoiesc ca va exista vreodata un telefon care sa se muleze perfect preferintelor mele.

  18. #178 SP
    Senior Member Trefla's Avatar
    Daca da eroarea "Try Again" scoateti toate "degetele" si bagatile din nou , si mie imi facea ceva talente dar acum merge ok.

    Inca un sfat : bagati aceelasi deget de doua sau mai multe ori ca sa mearga si mai smooth.

  19. #179 SP
    x2z
    Senior Member x2z's Avatar
    Eu nu am parola la telefon si mi-ar fi placut ca touch ID sa imi citeasca amprenta din starea de veghe, ca sa spun asa. Poate exista asa ceva si nu stiu eu, nu condamn, pentru ca nu prea am dat mare importanta pana acum feature-ului.

  20. #180 SP
    Senior Member Razzosinni's Avatar
    Stai linistit. Cu sau fara Touch ID, cu iOS 7 pe el, nu se atinge nici Dumnezeu de el.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 9 of 11 FirstFirst ... 7 8 9 10 11 LastLast

Similar Threads

  1. iPhone 8 & iPhone 8 Plus By MonkY in forum Apple
    Replies: 19 Last Post: 07-06-2018, 22:35
  2. iPhone 7 & iPhone 7 Plus By tudyniuz in forum Apple
    Replies: 166 Last Post: 07-04-2017, 14:21
  3. Replies: 96 Last Post: 13-10-2014, 18:58
  4. Replies: 97 Last Post: 04-10-2013, 12:12
  5. Replies: 4 Last Post: 28-09-2012, 22:51

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts