Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast
Results 41 to 60 of 99

Thread: iPhone 6 Plus

  1. #41 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Traiasca WhatsApp si Facebook! Cei mai mari mancatori de resurse

    Formatarea "bateriei" (pt. ca de fapt vorbim de un soft care invata care e capacitatea reala a bateriei) ar trebui sa fie ok dupa cel putin 4-5 cicluri de incarcare/descarcare.

    Vroiam sa te intreb daca stai pe 3G... si cu brightness-ul cum e? Setat pe manual la o valoare sau e pe Auto? Chiar, cum ti se pare contrastul si luminozitatea fata de vechiul iPhone 5/5S?

  2. #42 SP
    Senior Member DeathWings's Avatar
    Am inteles, deci deocamdata nu trebuie sa ma gandesc prea mult la asta.

    Din pacate whatsapp si fb messenger sunt destul de mult folosite pe telefonul meu si papa destul de multa baterie .

    Luminozitatea o tin pe orice telefon la 90% (stiu ca e destul de mare dar cred ca asa m-am obisnuit), 4G este always on no matter what, wifi la fel.

    Am pus telefonul pe langa cel al sotie un 5s si mi se pare o imbunatatire destul de mare in lumina puternica atunci cand suntem pe afara.

  3. #43 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Ah, super... deci ai si un 5S cu care poti sa compari. Pai atunci, nu te zgarci cu informatiile... stii ca suntem avizi dupa asa ceva. Da si tu din casa, despre cum se misca, ce nu-ti place, ce-ti place... cum sta la compatibilitatea cu aplicatiile vechi (am inteles ca unele mai crashuiesc daca nu sunt recompilate pentru iOS8)... cum sta cu scalarea imaginii la aplicatiile care nu stiu de noua rezolutie... pe partea de audio e mai ok (ca are loc de speaker mai mare)? Fa si un test de load pe consolegames.ro si vezi daca e vreo diferenta intre ele... Hai, nu te sfii

  4. #44 SP
    Member freezy's Avatar
    Alt test interesant:

  5. #45 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Un test foarte decent si elocvent. Pacat ca n-au testat si iPhone 6...

  6. #46 SP
    Senior Member Trefla's Avatar

  7. #47 SP
    Senior Member DeathWings's Avatar
    Momentan pentru cat l-am folosit pot sa spun ca imi place foarte mult, feelingul atunci cand il "butonezi" fiind foarte fain, insa marginile rotunjite pe mine unul ma deranjeaza putin deoarece mi se pare ca nu ai un grip atat de sigur precum la 5s.
    Ecranul mi se pare absolut genial, de departe printre cele mai bune pe care le-am vazut (vorbesc strict din punct de vedere personal asa ca va rog sa nu sariti pe mine).
    Vibratiile in sfarsit mi se par suficient de puternice, fiind primul telefon pe care il tin in buzunar si il simt atunci cand vibreaza , iar asa cum v-am spus sunt un tip foarte mari deci si pantalonii au buzunare destul de generoase ).
    Pe partea de sunet nu mi se pare nimic in plus fata de 5s, nu am observat mari diferente atunci cand suna unul sau celalat. Desigur nu am un decibelometru asa ca aceasta comparatie este "dupa ureche".

    Ce nu imi place insa este faptul ca aplicatiile inca nu sunt facute pt rezolutia asta, spre exemplu WhatsApp sau Facebook (stiu, nu sunt cele mai bune exemple) arata foarte dubios deoarece tot textul pare ca e pentru persoanele cu probleme de vedere ) atat e de mare. Un alt lucru ce ma deranjeaza este faptul ca imi crapa sistemul fara sa ii fac prea multe lucruri. Am probleme si pe partea de development deoare lcururile pe care le folosesc inca nu sunt optimizate, dar asta sun chestii care se vor rezolva prin update-uri, nu imi fac probleme.

    Imi cer scuze ca nu am facut inca un review complet, nu stau foarte bine cu timpul insa promit ca o sa vina. Daca vreti sa testez ceva anume va rog sa imi spuneti si o voi face cu placere, also daca vreti sa il vedeti si sa il butonati (nu stiu daca a aparut inca prin magazinele noastre) ne putem vedea la o bere cu mare drag.

  8. #48 SP
    Senior Member DeathWings's Avatar
    Cam asa de mare este textul
    Attached Images Attached Images imageuploadedbytapatalk1411657753.588672.jpg imageuploadedbytapatalk1411657790.005768.jpg

  9. #49 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Baga si tu la final: "dai o bere si te joci 10 minute cu iPhone 6 Plus"

    Eu as vrea sa faci un mic test, cand n-ai ce face... sa pui Epic Citadel (e free in AppStore), sa te uiti inainte la cata baterie ai... si sa-i dai un "Guided tour". Lasa-l si tu 10 minute, 30 de minute sau 60 de minute (cat ai chef si timp), si vezi cat s-a consumat bateria. Si mai ales daca s-a supraincalzit. Mercic!

    Later edit: cat despre fonturi mari, sincer eu tocmai de aceea vreau iPhone 6 si nu 5S... pt. ca e totul un picut mai mare. Dar la 6 Plus probabil e exagerat. Eh, se va rezolva din update.

  10. #50 SP
    Senior Member DeathWings's Avatar
    Mai am 5% baterie acum, e prea putin pentru test?

  11. #51 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Eventual da-i drumul si vezi dupa cat timp moare cu 5%. Dar cred ca e cam putin ca sa se poata incalzi

  12. #52 SP
    Senior Member DeathWings's Avatar
    Ok hai ca ii dau drumu asa si te anunt

    Nu a durat prea mult 7 minute pentru 4% din baterie (atat avea cand l-am pornit). Nu este cald absolut deloc, dar probabil din cauza ca a fost prea putin timp

  13. #53 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Pentru 4% in 7 minute ar veni o estimare de 3 ore de rulat la maxim. Cam putin... anyway, inca nu ai formatat bateria... cei 4% pot fi chiar si 2%... Mai fa un test cand ai tu timp, peste cateva zile, macar pentru 10% (de preferat de la 100% la 90%). Mercic!

  14. #54 SP
    Senior Member DeathWings's Avatar
    Da si mie mi s-a parut putin ciudat, ieri inainte sa il pun la incarcat imi arata ca are 1% baterie apoi cand l-am bagat la incarcat a sarit direct la 5%

  15. #55 SP
    Admin MonkY's Avatar
    O sa-ti faca d-astea pana incepe sa invete softul ce si cum... dar pt. asta trebuie neaparat incarcat 100% (nu-l incarca aiurea, gen pana la 40%, dupa care iar la incarcat pana la 60% si tot asa), dupa care descarcat macar pana la 10% (unii spun ca ar fi OK sa-l duci pana se stinge, altii spun ca ar fi mai bine sa nu descarci niciodata complet bateria)...

  16. #56 SP
    Senior Member DeathWings's Avatar
    De obicei asa il tin, sa incarce pana la 100% doar ca uneori mi se intampla sa stea mai mult timp dupa ce a fost incarcat pana la 100%.. sper sa nu il afecteze prea mult.

    Si ceva amuzant )

    https://www.facebook.com/Think.Marke...type=1&theater

  17. #57 SP
    Admin MonkY's Avatar
    E chiar recomandat sa-l tii peste 100%, mai ales la inceput... si mai ales la iPhone (care oricum isi taie alimentarea cand ajunge la full battery). Deci e super OK (asa le tin si eu dintotdeauna).

    Cat despre amuzament... ce sa faca si Samsung. Daca nu-i poti invinge, macar distreaza-te pe seama lor
    Probabil ca le-a iesit la calcul ca vinde Apple intr-o luna doua smartphone-uri "proaste", cam cate smartphone-uri "bune" vand ei intr-un an.

  18. #58 SP
    Senior Member Trefla's Avatar
    If you can't beat them, mock them.
    Intre timp Apple a mai vandut un million de bucati.

  19. #59 SP
    Senior Member DeathWings's Avatar
    Eh.. mie mi se par amuzante chestiile astea . Asa cum am spus nu regret si nu voi regreta niciodata achizitia, imi doream Phablet de la Apple de la primul Note pe care l-am avut, Apple mi-a dat ce imi doream asa ca sanatate si virtute.

    Fiecare e liber sa aleaga ceea ce il multumeste, pe mine iPhone 6 Plus m-a multumit cu tot cu ale sale parti negative

  20. #60 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Apple raspunde la nebunia cu "Bendgate" (bizar, de obicei nu baga in seama toate aberatiile):
    Our iPhones are designed, engineered and manufactured to be both beautiful and sturdy. iPhone 6 and iPhone 6 Plus feature a precision engineered unibody enclosure constructed from machining a custom grade of 6000 series anodized aluminum, which is tempered for extra strength. They also feature stainless steel and titanium inserts to reinforce high stress locations and use the strongest glass in the smartphone industry. We chose these high-quality materials and construction very carefully for their strength and durability. We also perform rigorous tests throughout the entire development cycle including 3-point bending, pressure point cycling, sit, torsion, and user studies. iPhone 6 and iPhone 6 Plus meet or exceed all of our high quality standards to endure everyday, real life use.

    With normal use a bend in iPhone is extremely rare and through our first six days of sale, a total of nine customers have contacted Apple with a bent iPhone 6 Plus. As with any Apple product, if you have questions please contact Apple..
    Frumos spus. Au 9 reclamatii din 10 milioane de iPhone-uri 6 vandute. Deci 0.00001%. Wow! Ca o gluma de pe twitter, cam cate BlackBerry-uri au fost vandute anul trecut

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast

Similar Threads

  1. iPhone 8 & iPhone 8 Plus By MonkY in forum Apple
    Replies: 19 Last Post: 07-06-2018, 22:35
  2. Vand iPhone 7 plus black 32Gb By Alex_P in forum GSM & GPS
    Replies: 0 Last Post: 22-11-2017, 22:33
  3. iPhone 7 & iPhone 7 Plus By tudyniuz in forum Apple
    Replies: 166 Last Post: 07-04-2017, 14:21
  4. iPhone 6S & iPhone 6S Plus By MonkY in forum Apple
    Replies: 280 Last Post: 06-11-2016, 15:30
  5. Replies: 96 Last Post: 13-10-2014, 18:58

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts