Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 5 of 12 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 ... LastLast
Results 81 to 100 of 225

Thread: X360 Mods

1. #81 SP
    Senior Member Pisboy's Avatar
    nu cade ca i-am pus scotch,iar pe orizontala nu pot sa o pun sa locul ei e intre monitor si imprimanta.

2. #82 SP
    care e schema la firele de la mufa de alimentare la DVD,ca sa ma leg cu un ventilator.

in stadiul asta se prezinta carcasa mea.Am slefuit la ea de mi-au pocnit ochii.
    Attached Images Attached Images 30112008066.jpg

3. #83 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Hai ca incepe sa semene cu ce ai vrut... vad ca nu sunt multi care sa "riste" moddingul. Bravos pentru intentie

4. #84 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    taiat frumos, dar nu imi place ceva... scrisul de pe carcasa, este maltratat... era frumos daca ramanea intreg

5. #85 SP
    He he pentru scrisu ala am altceva.Si asa m-am gandit ca o sa fie acoperit de vopsea.Initial am vrut sa las scrisu dar asta insemna sa tai un piciorus de ala unde prinde surubu pe dedesubt.
    Carcasa va fi vopsita cu negru lucios,iar acolo unde scria xbox 360 o sa lipesc niste cifre autoadezive care le-am cumparat de la locul de munca,sunt cromate ,in relief ,pentru a fi aplicate pe masini.(vezi poza).

Taiatul carcasei a fost rezolvat cu un "dremel"l uat din plus cu 50 ron trusa.E foarte bun pentru banii astia.Totusi cred ca o sa imi comand o trusa de accesorii pentru el prin intermediul lui Robert.

Colturile au fost rotunjite cu un accesoriu din piatra (vezi poza)
    Plexiglass-ul e de fapt un suport A3 dublu in care se pun anunturi cu promotii la magazin.

Oricat de usor ar parea ca se poate taia si moda o carcasa,nu e asa.Dupa ce facut primele taieturi chiar drepte (m-a ajutat discul de taiat) ,tot se vedea foarte urta toata bavura si toate imperfectiunile de la taieturi.
    La taiat plasticul practic se topeste din cauza frecarii cu discul abraziv,si se formeaza o bavura de plastic.Finisajul l-am facut cu un smirghel invelit pe un capac de la carcasa de PC care il scoti cand montezi o unitate optica.

Taietura aia in cerc si finisajul a fost un adevarat chin pelanga restul muncii.Cu discul nu se poate taia in cerc din cauza ca se sparge discul.Asa ca am taiat un patrat in interiorul cercului unde va veni ventilatorul cu colturile pana aproate de marginea cercului,si apoi am inceput sa mananc din restul plasticului de taiat cu piatra rotunjita,finisajul l-am facut doar cu un smirghel in mana.

Plexiglas-ul s-a taiat mai greu decat plasticul de la Xbox,dar nu s-a topit la taiere.

Cred ca daca stiam in ce ma bag ma lasam la mana mea.Desenatul,taiatul si finisajul la carcasa si plexiglass,mi-a luat 6 ore de migaleala.Maine trec la vopsire iar alte detalii le voi pune la punct mai tarziu.

Totusi nu stiu pe ce fire de la molex tre sa alimentez ventilatorul de 60 mm.
    Attached Images Attached Images 30112008071.jpg 30112008072.jpg 30112008078.jpg

6. #86 SP
    Member Sacaluka's Avatar
    schema de la mufa de alimentare de la DVD o poti gasi pe Xbox-Scene dar nu iti recomand pentru ca multi si-au brickuit driveul. iti recomand sa te alimentezi de la mufa de alimentare a xboxului. ti-am uploadat mai multe imagini de unde poti gasi 12v pentru cooler. daca mai ai intrebari le astept cu placere. bafta
    Attached Images Attached Images pwrconnector.jpg old5v_12v.jpg 5vsb_12v.jpg 5v_12v_bottom.jpg

7. #87 SP
    deci dupa prima poza eu tre sa leg la negru si la galben,din cate inteleg.

8. #88 SP
    Member Sacaluka's Avatar
    exact

9. #89 SP
    ms.Va tin la curent cu realizarile.

10. #90 SP
    Member Sacaluka's Avatar
    succes

11. #91 SP
    well,vopsitoru din mine nu prea a reusit sa faca o treaba exceptionala.Am luat un spray auto negru lucios,care nu prea a aderat uniform la prima mana,fapt ce ma facut sa dau mai gros stratu,drept urmare,s-a scurs in doua locuri,dar am remediat problema.

problema a fost si de la spray-ul cu care am vopsit pentru ca nu pulveriza uniform.Totusi vad ca sub influenta fortei gravitationale s-a uniformizat totul.Acu vreau sa ii aplic un strat de lac pentru protectie,si ma gandesc ce culoare sa fac butoanele si tubu ala de aer din interior.

12. #92 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Incearca ceva metalizat - portocaliu sau rosu, dau bine cu negru.
    Si vopseste si cifrele (360) in aceeasi culoare.

13. #93 SP
    pai ma gandeam si eu la portocaliu sau verde.Cifrele nu le vopsesc pentru ca sunt cromate ca si portita de la DVD,care intentionez sa o las asa.Problema e la butonul de Start ca are acolo in mijloc semnul ala mic transparent pe care nu il pot da jos,si daca vopsesc se acopera si el.

14. #94 SP
    Quote Originally Posted by Pisboy View Post
    Problema e la butonul de Start ca are acolo in mijloc semnul ala mic transparent pe care nu il pot da jos,si daca vopsesc se acopera si el.
    Nu ai cum sa-l acoperi cu scoci sau altceva cand vopsesti ?

15. #95 SP
    Quote Originally Posted by GreyhounD View Post
    Nu ai cum sa-l acoperi cu scoci sau altceva cand vopsesti ?
    pai si cat de perfect imi va iesi treba asta,cred ca stii cat de mic e butonasu acolo.

16. #96 SP
    Quote Originally Posted by Pisboy View Post
    pai si cat de perfect imi va iesi treba asta,cred ca stii cat de mic e butonasu acolo.
    Depinde de cat de multa grija ai cand vopsesti. Trebuie sa aplici in straturi foarte fine. Nu se poate dezlipi cumva piesa transparenta cu totul, vopsesti si apoi o lipesti la loc ?

17. #97 SP
    [QUOTE=GreyhounD;35680]Depinde de cat de multa grija ai cand vopsesti. Trebuie sa aplici in straturi foarte fine. Nu se poate dezlipi cumva piesa transparenta cu totul, vopsesti si apoi o lipesti la loc ?[/QUOT

ba se poate doar ca s-a rupt cu bulina din mijlocul ei.

18. #98 SP
    is the man! trickz's Avatar

19. #99 SP
    Total inestetic ce a facul omu acolo.Pentru a raci bine ,a renuntat la esteticul consolei si mobilitatea ei.Eu zic ca nu se merita,si asa o consola se poate sa duca fara RROD si cativa ani buni.Depinde de noroc.

La mine am montat acel ventilator care baga aer de afara si sufla exact pe radiatorul care preia caldura de sub unitatea DVD printr-un heatpipe.Aerul dupa ce trece prin radiatorul asta va fi tras de tubu ala de directionare care scoate aerul prin spate,si totodata va trece si prin celalalt radiator.

Eu zic ca totusi o sa scada ceva ,ceva temperatura.

Conectat la 12v ventilatoru asta de 60 care l-am montat baga aer de rupe.Chiar ma gandesc sa il dau pe 5v.

Imi pare rau ca nu am termometru de ala cu afisaj care se monteaza pe carcase la PC,as fi vrutsa vad diferenta cu ventilator si fara ventilator.

20. #100 SP
    Junior Member cata_x360's Avatar
    De abia astept sa vad cum o sa iasa, imi place ideea ta de design. Mai tine ne la curent cu cateva poze. Keep up the work.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 5 of 12 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 ... LastLast