Sunt curios ce vor face cu Ashley si Kaiden,dar vazand trailerul,nu cred ca ii vom mai vedea.Aveam si Colossus X pe Ash
(bine toti au...)
Sunt curios ce vor face cu Ashley si Kaiden,dar vazand trailerul,nu cred ca ii vom mai vedea.Aveam si Colossus X pe Ash
(bine toti au...)
Nice , abia astept sa iasa .....dar sa nu ma grabesc , mi-am comandat mass effect . Din videoclipurile pe care le-am vazut chiar m-a impresionat , si sa joc si eu ca omul , intai partea 1 , si dupa partea a 2a![]()
Oo ... esti pe cale sa fii foarte placut surprins. Pt mine a fost un joc extraordinar.
Exceptional !
Un alt motiv sa astept cu nerabdare E3. Bioware are o multime de fani ... pot sa spun ca sunt cel mai mare dintre ei .![]()
Alegerile pe care le-ai facut in prima parte vor avea repercusiuni in Mass Effect 2.
Ex. Daca l-ai omorat pe Wrex in prima parte, acesta nu v-a mai aparea in partea secunda si viceversa
OMG ... cant wait
Da, dammit, insa eu ce ma fac, consola pe care terminasem Mass Effect a dat E-74 si mi-a fost inlocuita... Natural, nu am save-ul pentru Mass Effect.
Sper sa existe o solutie si pentru astia ca mine, nu de alta, dar, dupa exemplul tau cu Wrex am simtit o strangere de inima, el era unul dintre NPC-urile preferate in party-ul meu.
Eu am terminat Mass Effect pe PC, initial nu aveam de gand sal joc pe consola dar am sa-l joc doar ca sa pot continua de unde am ramas.
Nici nu indraznesc sa ma gandesc ce ar fii daca jocul ar suporta co-op.![]()
SublimingSun, presupun ca o sa aflam ce se intimpla daca incepi jocul de la zero, fara nici un save anterior. Normal ar fi ca Wrex sa nu fie mort si sa te bucuri de toate personajele sau ma rog, asa vad eu problema.
Clar, asa sper si eu. Totusi, daca se tine cont de level/ inventory al party-ului din primul installment tot ies in pierdere cei care si-au pierdut salvarile.
Ma indoiesc ca Mass Effect 2 va folosi date precum level (60 e mai mult decat de-ajuns) sau inventory (vor folosi alt sistem pentru arme).Informatia care va fi folosita sigur este karma si modul in care ai decis sa rezolvi lucrurile (coechipieri,consiliu etc.)
Cu siguranta nu o sa incepi la lvl 60. Probabil NPC-urile si karma vor ramane din prima parte.
Stai asa, incepi de la lvl 60 in ME2 (sau n-am inteles eu ce ai spus)?
Oricum, cred ca va exista posibilitatea de a folosi - intr-un anumit fel - ultimul save din ME, fara a dezavantaja prea mult pe cei care nu il au.
Sorry, am postat in acelasi timp cu Krusht, se pare.
Eu unul sper sa incep ca Soldier level 60, cu toate abilitatile pe care mi le atribuisem. Spuneau developerii ca daca ai un save de la ME 1, ME 2 "would be your game continued".
By OEE in forum Videos
By SublimingSun in forum Licitatii
By Mika in forum Console News
Bookmarks