Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 60 FirstFirst 1 2 3 4 12 52 ... LastLast
Results 21 to 40 of 1197

Thread: Mass Effect 2

1. #21 SP
    Member Devergo's Avatar
    Sunt curios ce vor face cu Ashley si Kaiden,dar vazand trailerul,nu cred ca ii vom mai vedea .Aveam si Colossus X pe Ash (bine toti au...)

2. #22 SP
    Member dexx's Avatar
    Nice , abia astept sa iasa .....dar sa nu ma grabesc , mi-am comandat mass effect . Din videoclipurile pe care le-am vazut chiar m-a impresionat , si sa joc si eu ca omul , intai partea 1 , si dupa partea a 2a

3. #23 SP
    Senior Member Krusht's Avatar
    Oo ... esti pe cale sa fii foarte placut surprins. Pt mine a fost un joc extraordinar.

4. #24 SP
    Senior Member djleo666's Avatar
    Un pic cam multa vorbarie la inceputul jocului, dar compenseaza inzecit dupa ..

5. #25 SP
    Member St Mael's Avatar

Merita vazut.

6. #26 SP
    Senior Member G3ox's Avatar
    Quote Originally Posted by St Mael View Post
    grozv clipul , ma mir ca abia are 15 views

7. #27 SP
    Exceptional !
    Un alt motiv sa astept cu nerabdare E3. Bioware are o multime de fani ... pot sa spun ca sunt cel mai mare dintre ei .

8. #28 SP
    Alegerile pe care le-ai facut in prima parte vor avea repercusiuni in Mass Effect 2.
    Ex. Daca l-ai omorat pe Wrex in prima parte, acesta nu v-a mai aparea in partea secunda si viceversa
    OMG ... cant wait

9. #29 SP
    Senior Member SublimingSun's Avatar
    Da, dammit, insa eu ce ma fac, consola pe care terminasem Mass Effect a dat E-74 si mi-a fost inlocuita... Natural, nu am save-ul pentru Mass Effect .

Sper sa existe o solutie si pentru astia ca mine, nu de alta, dar, dupa exemplul tau cu Wrex am simtit o strangere de inima, el era unul dintre NPC-urile preferate in party-ul meu .

10. #30 SP
    Member reborn2603's Avatar
    Eu am terminat Mass Effect pe PC, initial nu aveam de gand sal joc pe consola dar am sa-l joc doar ca sa pot continua de unde am ramas.
    Nici nu indraznesc sa ma gandesc ce ar fii daca jocul ar suporta co-op.

11. #31 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    SublimingSun, presupun ca o sa aflam ce se intimpla daca incepi jocul de la zero, fara nici un save anterior. Normal ar fi ca Wrex sa nu fie mort si sa te bucuri de toate personajele sau ma rog, asa vad eu problema.

12. #32 SP
    Clar, asa sper si eu. Totusi, daca se tine cont de level/ inventory al party-ului din primul installment tot ies in pierdere cei care si-au pierdut salvarile .

13. #33 SP
    Member Devergo's Avatar
    Ma indoiesc ca Mass Effect 2 va folosi date precum level (60 e mai mult decat de-ajuns) sau inventory (vor folosi alt sistem pentru arme).Informatia care va fi folosita sigur este karma si modul in care ai decis sa rezolvi lucrurile (coechipieri,consiliu etc.)

14. #34 SP
    Cu siguranta nu o sa incepi la lvl 60. Probabil NPC-urile si karma vor ramane din prima parte.

15. #35 SP
    Stai asa, incepi de la lvl 60 in ME2 (sau n-am inteles eu ce ai spus)?

Oricum, cred ca va exista posibilitatea de a folosi - intr-un anumit fel - ultimul save din ME, fara a dezavantaja prea mult pe cei care nu il au.

Sorry, am postat in acelasi timp cu Krusht, se pare .

16. #36 SP
    Senior Member erik95's Avatar

17. #37 SP
    Member Sanjuro's Avatar
    Eu unul sper sa incep ca Soldier level 60, cu toate abilitatile pe care mi le atribuisem. Spuneau developerii ca daca ai un save de la ME 1, ME 2 "would be your game continued".

18. #38 SP
    Banned inFamous's Avatar
    Ce se mai aude de versiunea pt PS3?

19. #39 SP
    Senior Member G3ox's Avatar
    Quote Originally Posted by inFamous View Post
    Ce se mai aude de versiunea pt PS3?
    nu stiu de unde ai auzit asta dar nu va exista versiune pentru ps3....

20. #40 SP
    Banned inFamous's Avatar
    Asa se spunea ca o sa existe si o versiune de PS3

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 60 FirstFirst 1 2 3 4 12 52 ... LastLast