Eu am trimis inapoi la GameShop jocul si il astept de la shoptoca tare m-as fi bagat la cateva curse.
Poate cu ocazia asta primeste si Mo brelocul si stick-ul din pachetul meu![]()
Eu am trimis inapoi la GameShop jocul si il astept de la shoptoca tare m-as fi bagat la cateva curse.
Poate cu ocazia asta primeste si Mo brelocul si stick-ul din pachetul meu![]()
Si eu tot de pe shopto l-am luat la recomandarea lui Mika caruia ii multumesc pe calea asta.Mi-a vent repede,cu tot ce trebuie si ieftin,aproape 250 ron.
Prima oara cand comand din afara si cu precomanda.Super ok baietii.
am jucat si eu aseara cateva ore: masinile arata excelent, track-urile la fel
. imi place ca de data asta se inclina masina cum trebuie cand pui frana de la 160km/h in sus (maisni de clasa F-C
). braking / turning parca e mai smooth acum iti dai seama mai bine ce se intampla.
the bad: A.I.-ul e la pamant. parca mai rau ca in FM2. trebuie sa te obisnuiesti cu faptul ca nu ai ce cauta pe linia lor. ok, inteleg, au traseu strict de la care nu se abat, dar cand esti inaintea lor ar trebui sa tina cont ca au un obstacol in fata...
daca poti sa te obisnuiesti cu AI-ul asa, the game is like a charm. inca mai am un mic stres cand depasesc pe cineva, e o presiune care ma face sa ma uit constant in oglinda lol. daca nu as sti mai bine as spune ca sunt razbunatori
.
parca si volanul e mai responsive acum, cand schimbi viteza iti baga un mic feedback. imi place enorm ca acum nu mai sunt blocate masinile; iti poti cumpara ce masina vrei daca ai bani. hello EVO X
.
roll out!![]()
o singura nelamurire am ca nu am mai intrebat pe nimeni voua masinile cadou pt lv vi le-au dat la fel sau e random de ex lv 30 bugatti veyron?
am luat si eu in sfarsit jocul.m'a costat ceva dar nu stiu cum sa fac cu cele 2 dvd'uri.cand bag dvd 1 imi zice sa bag dvd 2 sa se instaleze dupa aia bag dvd 1 si se blocheaza consola.am instalat si pe hard amadoua dvd'uri dar tot nu merge.a'ti mai avut aceasi problema?cam ce este de facut.o zi buna![]()
daca citeai mai sus in thread vedeai care poate fi problema.
sa nu le instalezi manual din dashboard intai.
asigura-te ca ai instalat doar dvd 1 - play disc.
si abia apoi cand iti cere 2 sa bagi celalalt dvd.
eu le-am instalat manual initial din dashboard si exact asa pateam. mi se bloca.
va rog sa imi explicati si mie ca nu ma prind singur nicicum: ce inseamna triunghiul cu semnul exclamarii in el? la sfarsitul cursei uneori imi apar 2 chestii sub el, alteori una si uneori niciuna si joc cu acelasi grad de dificultate.
e legat cumva de lovirea unui adversar?
Penalizari pentru evenimente (nu numai accidente; si daca iesi in decor) si/sau "Use of rewind". Fa un tur curat si o sa vezi ca nu apare.
Normal ar fi sa faci toata cursa. Urmareste sa vezi ca daca faci un tur curat cu un timp, nu mai apare acel semn. Daca ulterior faci un tur cu un eveniment, dar timpul este mai bun, apare si ramane.
Bookmarks