Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 31 of 60 FirstFirst ... 21 29 30 31 32 33 41 ... LastLast
Results 601 to 620 of 1182

Thread: Forza Motorsport 3

1. #601 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Eu am trimis inapoi la GameShop jocul si il astept de la shopto ca tare m-as fi bagat la cateva curse.

Poate cu ocazia asta primeste si Mo brelocul si stick-ul din pachetul meu

2. #602 SP
    Senior Member Pisboy's Avatar
    Si eu tot de pe shopto l-am luat la recomandarea lui Mika caruia ii multumesc pe calea asta.Mi-a vent repede,cu tot ce trebuie si ieftin,aproape 250 ron.

Prima oara cand comand din afara si cu precomanda.Super ok baietii.

3. #603 SP
    Senior Member Enthroll's Avatar
    am jucat si eu aseara cateva ore: masinile arata excelent , track-urile la fel . imi place ca de data asta se inclina masina cum trebuie cand pui frana de la 160km/h in sus (maisni de clasa F-C ). braking / turning parca e mai smooth acum iti dai seama mai bine ce se intampla.
    the bad: A.I.-ul e la pamant. parca mai rau ca in FM2. trebuie sa te obisnuiesti cu faptul ca nu ai ce cauta pe linia lor. ok, inteleg, au traseu strict de la care nu se abat, dar cand esti inaintea lor ar trebui sa tina cont ca au un obstacol in fata...
    daca poti sa te obisnuiesti cu AI-ul asa, the game is like a charm . inca mai am un mic stres cand depasesc pe cineva, e o presiune care ma face sa ma uit constant in oglinda lol. daca nu as sti mai bine as spune ca sunt razbunatori .
    parca si volanul e mai responsive acum, cand schimbi viteza iti baga un mic feedback . imi place enorm ca acum nu mai sunt blocate masinile; iti poti cumpara ce masina vrei daca ai bani. hello EVO X .

roll out!

4. #604 SP
    Junior Member V0rTex's Avatar
    o singura nelamurire am ca nu am mai intrebat pe nimeni voua masinile cadou pt lv vi le-au dat la fel sau e random de ex lv 30 bugatti veyron?

5. #605 SP
    Member D3evil's Avatar
    Quote Originally Posted by V0rTex View Post
    o singura nelamurire am ca nu am mai intrebat pe nimeni voua masinile cadou pt lv vi le-au dat la fel sau e random de ex lv 30 bugatti veyron?

Sunt date in ordine in functie de driver level.

6. #606 SP
    Senior Member G3ox's Avatar
    Forza 3 are splitscreen multiplayer?

7. #607 SP
    Member adio's Avatar
    Quote Originally Posted by adio View Post
    Unde dau sa fac cursa de drift ca aici: YouTube - Forza Motorsport 3 Drift Link
    Nimeni, nimic?

8. #608 SP
    Member Bugghy's Avatar
    Quote Originally Posted by adio View Post
    Nimeni, nimic?
    Apesi pe D-pad in dreapta sau in jos (nu mai stiu exact)

9. #609 SP
    Taw
    Senior Member Taw's Avatar

10. #610 SP
    Junior Member adydeluxe's Avatar
    am luat si eu in sfarsit jocul.m'a costat ceva dar nu stiu cum sa fac cu cele 2 dvd'uri.cand bag dvd 1 imi zice sa bag dvd 2 sa se instaleze dupa aia bag dvd 1 si se blocheaza consola.am instalat si pe hard amadoua dvd'uri dar tot nu merge.a'ti mai avut aceasi problema?cam ce este de facut.o zi buna

11. #611 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    Quote Originally Posted by adydeluxe View Post
    am luat si eu in sfarsit jocul.m'a costat ceva dar nu stiu cum sa fac cu cele 2 dvd'uri.cand bag dvd 1 imi zice sa bag dvd 2 sa se instaleze dupa aia bag dvd 1 si se blocheaza consola.am instalat si pe hard amadoua dvd'uri dar tot nu merge.a'ti mai avut aceasi problema?cam ce este de facut.o zi buna
    daca citeai mai sus in thread vedeai care poate fi problema.
    sa nu le instalezi manual din dashboard intai.
    asigura-te ca ai instalat doar dvd 1 - play disc.
    si abia apoi cand iti cere 2 sa bagi celalalt dvd.
    eu le-am instalat manual initial din dashboard si exact asa pateam. mi se bloca.

12. #612 SP
    Junior Member adydeluxe's Avatar
    mersi de sfat.am sa incerc cum ai zis tu.

13. #613 SP
    Senior Member Enthroll's Avatar
    now here's something special !

scuzati calitatea, dar inca nu am net acasa asa ca am luat aparatul si am facut poze "off-screen"
    dmc-evo-x_01.jpg dmc-evo-x_02.jpg dmc-evo-x_03.jpg dmc-evo-x_04.jpg dmc-evo-x_05.jpg dmc-evo-x_06.jpg dmc-evo-x_07.jpg

14. #614 SP
    Senior Member ffocus's Avatar
    Super! Ia pune un set de jante albe, in 5 spite. (vezi pe la Enkei )

15. #615 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Iti dau eu niste vynils cu Killzone 2

16. #616 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Dude,arata super misto,DM-C

17. #617 SP
    va rog sa imi explicati si mie ca nu ma prind singur nicicum: ce inseamna triunghiul cu semnul exclamarii in el? la sfarsitul cursei uneori imi apar 2 chestii sub el, alteori una si uneori niciuna si joc cu acelasi grad de dificultate.
    e legat cumva de lovirea unui adversar?

18. #618 SP
    Penalizari pentru evenimente (nu numai accidente; si daca iesi in decor) si/sau "Use of rewind". Fa un tur curat si o sa vezi ca nu apare.

19. #619 SP
    ajunge un tur curat? sau toata cursa?

20. #620 SP
    Normal ar fi sa faci toata cursa. Urmareste sa vezi ca daca faci un tur curat cu un timp, nu mai apare acel semn. Daca ulterior faci un tur cu un eveniment, dar timpul este mai bun, apare si ramane.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 31 of 60 FirstFirst ... 21 29 30 31 32 33 41 ... LastLast