![]() |
||||
![]() |
|
|
#1 (permalink) |
|
Senior Member
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Crackdown 2
Crackdown 2 este continuarea jocului lansat de Realtime Worlds in 2007. Jocul a fost anuntat la E3ul din acest an. Acesta va fi lansat pe Xbox 360, fiind exclusiv la fel ca primul joc din serie
Debut Trailer: Crackdown 2 Video Game, E3 09: Debut Trailer | Game Trailers & Videos | GameTrailers.com |
|
|
|
| Thank You 2 from: | AndRewqp (19-07-2009), nightprowler (02-12-2009) |
|
|
#5 (permalink) |
|
Jabroni
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
| Thank You 2 from: | erik95 (02-12-2009), killlemalll3 (02-12-2009) |
|
|
#8 (permalink) | |
|
Final Fatasy Freak
|
VG247 Blog Archive Crackdown 2 is finished, says Ruffian
Quote:
|
|
|
|
#11 (permalink) | |
|
Helghast Elite Force
|
Crackdown 2 demo infinite time glitch
Quote:
|
|
| Thank You ReNeGaDe124 from: | Walkman (23-06-2010) |
|
|
#13 (permalink) |
|
I'm 3D!
![]() ![]() ![]() ![]() |
Tehnic este impresionant, de la Anti Aliasing pana la iluminare si cell-shading bine implementat, ruleaza fluid, etc...
Totusi, mi s-a parut mai... fun primul, inca nu stiu de ce. Parca era mai rapid... Inteleg ca este un demo, totusi mi-ar fi placut sa pot regla sensibilitatea. Si, cel mai important, nu ma pot obisnui cu crosshair-ul care este plasat prea sus, minţind perspectiva. Avand in vedere ca reticulul este un puct, nu l-am vazut din prima si-am incercat sa trag fara auto-aim, tintind astfel mai jos - asa cum inteleg vizual ca personajul indreapta arma si asa cum perspectiva/ punctul de vedere al camerei imi indica. Parca-i Borderlands GTA IV, personajele incaseaza tone de proiectile, A.I.-ul (inca) lipseste, mai lipseau sa sara XP points din ei la hit-uri si tabloul era complet. Poate ca-i un test demo si vor inca sa adune feedback pentru fine tweaks, dar personal ma indoiesc avand in vedere achievment-urile deja introduse si deblocabile in jocul full (nu ca un astfel de feature ar fi fost dificil de introdus oricum). |
|
|
|
|
|
#14 (permalink) |
|
Helghast Elite Force
|
|
| Thank You ReNeGaDe124 from: | Walkman (23-06-2010) |
|
|
#15 (permalink) | |
|
Purple blood.
|
Quote:
Chiar daca eu cred ca mai degraba merita numele de "Crackdown 1.5" decat "Crackdown 2", daca il gasesc la un pret bun am sa-l cumpar, doar asa ca apoi sa o las balta la orbul 369 din 500, god'd'nam'it!
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| crackdown |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|