Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 7 of 12 FirstFirst ... 5 6 7 8 9 ... LastLast
Results 121 to 140 of 225

Thread: X360 Mods

  1. #121 SP
    Senior Member Pisboy's Avatar
    Tom tu deja vorbesti la alt nivel,la alte costuri,eu nu imi pot permite sa construiesc un radiator,si nici nu am cunostintele necesare,nici scule.Ma chinui de 1 ora deabia sa tai capacu la DVDROM cu un amarat de jackson. .

    Am mai vazut si altii care au implementat un sistem de racire pe apa,ei bine daca ei au avut timp,bani ,cunostinte ii admir.Eu momentan in lipsa de toate astea am recurs la ultima solutie : un ventilator.

    Mi-ar place sa vad ce reusesti sa faci ca sistem de racire.Bafta,asteptam update-uri.

  2. #122 SP
    Member Tom_Cat's Avatar
    In lunile urmatoare am un proiect la care lucrez si trebuie sa il termin(un magic wand, cum este cel de Nintendo Wii, dar cu alte aplicatii ), dupa care sunt liber si o sa ma ocup de XBOX.Eu sper sa reusesc sa fac ceva ieftin si usor de instalat, care sa rezolve cat de cat problema asta de heating.

    Oricum, ideile de baza le am, o sa il analizez cu atentie sa vad unde e greseala baietilor de Seattle

  3. #123 SP
    Taw
    Senior Member Taw's Avatar
    Pisboy, intrebare offtopic: De ce ai specs-urile PC-ului in semnatura pe un forum STRICT de console?

  4. #124 SP
    Senior Member Pisboy's Avatar
    Quote Originally Posted by Taw View Post
    Pisboy, intrebare offtopic: De ce ai specs-urile PC-ului in semnatura pe un forum STRICT de console?
    OFF : Il am in Spoiler,si il tin pentru aria de Discutii generale\Hardware

    Daca e vro problema rog moderatorii sa ma anunte sa il scot.

  5. #125 SP
    Member SpitFire's Avatar
    Nu vad care e problema, poate tine la semnatura ce vrea

  6. #126 SP
    Senior Member Pisboy's Avatar
    Am reusit si am taiat capacul la DVDROM,acum sunt la servici,iar diseara o sa ii montez termometrul,neoanele,si poate il termin cu totul.
    O sa pun niste poze cand termin.

    OFF : @Spitfire,cred ca @Taw a zis asa ca e invidios pe consola mea .

    Just Kidding.

    L.E.
    Well my work is almoust finished.

    Am cam ansamblat tot,dar mai ramane si pentru maine.
    In seara asta am facut niste teste in legatura cu caldura.

    Am pus senzorul de la termometru intre lamele de la radiatorul de sub DVDROM,iar in timpul jocului (15 min) a cam ramas pe la 61.7 grade.Mi se pare cam putin pentru a se dezlipi lipiturile,fata de placile video la PC.Oricum ma gandesc ca pe pastila de la Gpu e mai mare temp.Apoi am dat drumu si la ventilatorul montat pe radiatorul care preia prin heatpipe caldura de sub DVDROM.Temp a mai scazut cu 4,5 grade.

    Am incercat apoi sa scot ventilatoarele din spate sa vad ce diferenta fac,de la 61.7 grade a inceput sa urce repede iar pe la 65 grade s-a stins ecranul si mi s-a aprins pozitia 1 si 2 in rosu de la cercul de la start.Aici m-am racit tot,am crez ca am omorat-o.Dupa ce i-am scos alimentarea si am conectat inapoi ventilatoarele din spate,cand am pornit-o am crezut ca e elicopter la cat de maxim se turau cele 2 ventilatoare,dar in 20 de secunde au revenit la normal.Nu le-am mai auzit niciodata sa se tureze asa de tare,am crezut ca explodeaza consola.
    Deci MS a pus si o oarecare protectie la caldura.

    Mi s-a mai intamplat ca firele neizolate de 5v sa se atinga cu restul carcasei printr-o lama de cutter care era pe masa si facea contact cu tabla.Iar m-am racit tot pentru ca s-a stins de tot consola,si nu mai voia sa o ia.

    Am observat ca la sursa se aprinsese un led rosu,iar dupa ce am scos sursa de sub teniune si am bagat la loc,totu a revenit la normal.
    Deci are si protectie la scurt.(nu prea ma mira caci in ziua de azi cam orice electronica are o astfel de protectie.)

    Inca ceva.@Sakaluca,nu amcum sa pun acel ventilator la 5v deoarece merge tot timpul cand e sursa in priza.Iar diferenta dintre 5v si 12 e foarte mare la ventilator.Am sa las doar termometru concetat pe 5v (la atat se alimenteaza)chiar daca sta cu display-ul aprins tot timpul.
    Maine vin cu poze.

  7. #127 SP
    Member Sacaluka's Avatar
    TomCat modurile astea sunt pentru noi astia mai begginers. Daca cartonul ala nu facea nimic si inrautatea situatia inseamna ca, consola nu ma mai tinea aproape 2 ani cu cate 6-10 ore pe zi de folosire.

    Si inca ceva. Noi incercam sa racim GPU nu CPU, pentru ca ala e buba. Daca ma intrebi pe mine eu cred ca ar fii trebuit sa fie CPU in loc de GPU. Noi incercam sa lungim viata consolei nu sa o schimbam de la A la Z. Dupa cum a zis si Pisboy costurile pentru a face un proiect destul de marisor si sa schimbi total consola sunt foarte mari si nu toata lumea il poate face.

  8. #128 SP
    Member Tom_Cat's Avatar
    Crede-ma, daca vrei sa pui corect un carton(si in general nu se pune carton pentru ca propietatile lui termodinamice sunt slabe, nu il pui lipit de radiator .

    Stiu ca GPU incercati sa raciti, asta am scris si eu putin mai sus.

    Pisboy, felicitari, sa pui mai multe poze sa vedem si noi cum functioneaza acum.

  9. #129 SP
    Member Sacaluka's Avatar
    Daca ai vazut cum arata un 360 inauntru ai stii ca este spatiu foarte mic. Cartonul care lam pus nu e ca sa stopeze caldura de la dvd-rom spre gpu ci ca sa stopeze din vibratiile care le produce dvd-rom`ul spre gpu care duc la RROD.

  10. #130 SP
    Senior Member Pisboy's Avatar
    Am terminat.Am pus radiator pe southbridge,iar unu din cele 2 neoane UV l-am scos din tubu de protectie si l-am lipit in interior la DVDROM.Uitati rezultatul final.
    Attached Images Attached Images dsc02283.jpg dsc02284.jpg dsc02285.jpg dsc02287.jpg dsc02292.jpg dsc02301.jpg dsc02304.jpg dsc02309.jpg dsc02310.jpg dsc02298.jpg dsc02305.jpg

  11. #131 SP
    Member ineedmoney93's Avatar
    bravo tie pt nervii si rabdarea avuta. desi combo-ul negru visiniu si carbon arata bine, mie nu-mi place cum da totul cu neonul ala albastru....

  12. #132 SP
    Member Sacaluka's Avatar
    Frumos. Congrats

  13. #133 SP
    Senior Member Pisboy's Avatar
    Quote Originally Posted by ineedmoney93 View Post
    bravo tie pt nervii si rabdarea avuta. desi combo-ul negru visiniu si carbon arata bine, mie nu-mi place cum da totul cu neonul ala albastru....
    man nu e chiar albastru,asa se vde.In realitate e mov ca la UV si lumineaza mai putin decat e in poza.Poza e facuta pe ISO ridicat ca sa se vada,de aia da impresia ca neoanele lumineaza mai mult dect in realitate.

  14. #134 SP
    Member ineedmoney93's Avatar
    eh daca e lumina alba cu nuante de albastru-mov ca si UV, atunci e mai bine. s-o folosesti sanatos si fara "beculete rosii" prin preajma lui...

  15. #135 SP
    Senior Member Pisboy's Avatar
    ms,Neoanele chiar sunt UV.
    nu bag becuri rosii ,si asa m-am speriat cand am supraincalzit-o si am scurtcircuitat-o si mi-a dar 2 cercuri rosii.

  16. #136 SP
    Senior Member consol3's Avatar
    Good work Pisboy ai avut foarte mare rabdare cu proiectul asta felicitari nu vreau sa fiu contra dar credema ca in doua sapt maxim o luna te-ai plictisit de el.

  17. #137 SP
    Member Tom_Cat's Avatar
    Felicitari pentru proiectul dus la capat, singurul lucru mai ciudat este vopseaua

  18. #138 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    Arata foarte fain desi nu ma dau in vant dupa mod-uri la 360.

  19. #139 SP
    Senior Member Pisboy's Avatar
    Merci,merci.Intradevar vopseaua nu a fost asa de stralucita.Totusi in realitate se vede altfel,nu se vad defectele asa de mult cum se vad la lumina blitz-ului de la aparat.

    @Console3 stiu ca la un moment dat o sa ma plictisesc de felul cum arata,dar macar e "personalizata" si nu mai arata ca nuca in perete ,alba pe langa toate (imprimanta,monitor) negre,pe langa asta imi place mai mult personalizata decat simplu alba.

    Cand ma plcitisesc ,o desfac,o bag in diluant si o fac la culoare cu piese ornamentale,adica visiniu metalizat.

  20. #140 SP
    is the man! trickz's Avatar
    www.silentxbox.com

    Trebuie sa recunosc... carcasa asta ma face sa ma uit altfel la un xbox... nici frumos nici urat.. doar.. lovable asa...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 7 of 12 FirstFirst ... 5 6 7 8 9 ... LastLast

Similar Threads

  1. Replies: 0 Last Post: 01-05-2012, 12:32
  2. Replies: 0 Last Post: 29-04-2012, 11:42
  3. Mods By RonanN1 in forum Jocuri PC
    Replies: 6 Last Post: 05-01-2011, 23:16

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts