Ah true... got it!
/!\ THREAT /!\ SPAM ALERT /!\ THREAT /!\
![]()
.... Mi-a fost frica numai sa ma uit de la un moment stand pe scaun in siguranta propriei mele case....
foarte amuzant articolul, nu-l luati ca atare !
If Xbox & PS3 Were Girls Which One Would Be Better To Have Sex With?
La heavy Rain JB :
Bagami-as ceva in Sony si modul lor de a bate concurenta!!! Astia nu pot sa bata XBOXul sau PCul celor de la Microsoft decat prin jocuri PS3 exclusive. Asa au facut si cu Uncharted. E nasol, dar n-avem ce face.
O să �mi fac un fişier cu toate commenturile de la PS3 JB, commentariile sunt aur...aur am zis.
Azi, �n Cluj, s-a testat primul cinematograf 7D din țară- din c�te am auzit a fost nebunie
![]()
Scaunele se mișcau, fum, miros, tot tac�mul
Good stuff
http://www.adevarul.ro/locale/cluj-n...340766348.html
Later Edit
Din c�te văd pe net se deschid c�teva și-n alte localități![]()
Am fost in Amsterdam la un cinema 7D intr-un muzeu interactiv...desi era o sala imensa de vreo 200 de locuri.
Stateam si vizionam , dar dintr-o data a inceput sa ma picure pe fatza , si eu dezgustat am inceput sa injur (care naiba scuipi ba!) apoi mi-am dat seama ca erau defapt stropitoare instalate in sala.
4D ... 7D ... care e diferenta ? Am fost la noi la mare la unul 4D, se miscau scaunele, te lovea la picioare si la cap, dadea cu abur in fata lol, e interesant.
@RonanN1: Cred că glumeşti. Cine dracu ar viziona un film cu un vibrator sub forma de scaun şi alte rahaturi ? Normal că lumea o să meargă doar de curiozitate, dar c�ţi ar alege un astfel de cinematograf �n locul unuia normal ?
Şi pentru a vă strica pofta de m�ncare : http://www.zoso.ro/distractie-cu-kfc
Si eu am mancat azi de la KFC,acuma stau sa ma gandesc cati draci dinaia misuna prin stomacul meu![]()
Va functioneaza Facebook-ul? Eu cand vreau sa intru si bag url-ul de facebook mi se incarca Google-ul...
L-ai scris manual ? Uneori cand dau pe sageata de jos sa-l selectez fara sa il scriu imi sare cateva link-uri, try this: Facebook.
Bookmarks