Thanks de info man![]()
Din pacate ma vad nevoit sa-mi anulez precomanda. Il cumpar cand ajunge 17-20 GBP .
Nu-mi pare rau decat de action figure ca-mi comandasem limited edition
. ...Plus experienta neplacuta cu Castlevania(care nici pana acum nu a sosit ) . Zavvi nu mai vede pre-order-uri de la mine
... ( sunt convins ca or sa se zbata in focurile falimentului din cauza asta
)
Gah...am jucat foarte recent demoul si am ramas foarte impresionat dar...patru ore.. mi-e si frica sa incep sa il joc, pentru ca se termina
![]()
7.5 Lasting Appeal
The campaign will only take six to seven hours to complete. Fortunately there are challenge stages to fight waves of enemies in a focused battle scenario, but Vanquish could have lasted a bit longer.
vanquish asta cand se lanseaza defapt ? pe gamespot este pe Vanquish
![]()
- Release Date: Oct 19, 2010
Iar in pre-order-ul meu de la zavvi este Dispatch Date : Est: 29/10/2010
In US s-a lansat azi iar in Europa se lanseaza pe 22. La mine pe zavvi la dispatch date scrie 22 octombrie, dar ma astept ca maine seara sa-l trimita.
Review: Vanquish - Destructoid.com
[SPOILER=NOTA]5.0 / 10[/SPOILER]
Alt review excelent de la minunatul Jim Sterling. lol
Macar sa fie Vanquish la fel de bun ca si Castlevania.
...vai c�t de impecabil și imaculat poate să fie/arate ARS-ul!
MOR! Mai că-mi vine să mușc din monitor c�nd �l văd, yam!![]()
Nu stiu cati dintre voi jucati Vanquish si totodata nu stiu daca realizati dificultatea prezenta in Tactical Challenges.Sunt 6 in total, dintre care cea mai draconica e a 4-a. Pur si simplu pot sa afirm linistit ca "de cand m-o facut muica gamer" NU am experimentat ceva mai dificil in nici un joc. Voi posta o poza cu timpul reusit de mine si promit ca prima persoana de pe forum care imi bate timpul si o poate dovedi va avea un mic cadou din partea mea.
Fac o pauza ca m-a luat durerea de cap... lol
Bookmarks