Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 20 of 21

Thread: New Super Mario Bros.

1. #1 SP
    Admin MonkY's Avatar

New Super Mario Bros.

Ma mir ca nu vorbeste nimeni despre noul Super Mario... jocul care a innebunit atatia gameri de-a lungul timpului. Nu este un remake, arata mult mai bine, este la fel de greu (poate chiar mai greu) si are avantajul ca poate fi jucat in acelasi timp de 4 players. Inca nu l-am jucat (e comandat... e pe drum) asa ca astept parerile celor care n-au rezistat tentatiei si l-au jucat deja.

Pe metacritic vad ca are 87/100: New Super Mario Bros. Wii (wii) reviews at Metacritic.com . Aveti mai jos si un review Gamespot. Enjoy !

2. #2 SP
    Member Snoopz's Avatar
    Mi-as lua Wii doar pentru "joculetele" astea care au facut istorie

3. #3 SP
    Senior Member BogdanN1's Avatar
    Mi-as lua un WII numai pentru acest joc si pentru a retrai clipele copilariei cand ma jucam Mario.Ahh ce vremuri...

4. #4 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Jocul asta m-a facut sa-mi iau un Wii. Ce pot spune, este absolut superb, feeling de Mario, gameplay de Mario si in plus il are pe ... Mario!

5. #5 SP
    Senior Member tray's Avatar
    am facut cu un prieten intr-o zi coin battle,destul de amuzant,dar cea mai mare distractie este in co-op

6. #6 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Mi-am cumparat WII doar pentru acest joc si innebunesc deoarece nu il gasesc in nici un magazin de la noi. Spuneti-mi va rog de unde sa il cumpar inainte de a incepe sa dau cu capul de pereti!

7. #7 SP
    Quote Originally Posted by Raskolnikov1944 View Post
    Mi-am cumparat WII doar pentru acest joc si innebunesc deoarece nu il gasesc in nici un magazin de la noi. Spuneti-mi va rog de unde sa il cumpar inainte de a incepe sa dau cu capul de pereti!
    ai incercat aici ? http://www.consolegames.ro/forum/f41...ii-xbox-360-a/

8. #8 SP
    Gata il am!!! Absolut fantastic jocul, just like the good old times!! Merita cumparata consola doar pentru acest joc 100%!!!

9. #9 SP
    Senior Member CrysMM's Avatar
    Pastreaza feelingul Mario in 2D. Mario nu are ce cauta in 3D, pur si simplu locul lui nu este acolo. Singurul 3D care l-am acceptat a fost Sunshine pe Cube. Restul, Mario 64, Mario Galaxy nu le-am apreciat mai mult de nota 8. Timpul nu ma lasa sa-l joc intens, abia am 1h de joc

La final am curiozitatea compararii cu versiunea pt DS (nici pe asta nu l-am terminat, dar nu mai am mult)

10. #10 SP
    Junior Member goofypad's Avatar
    Este un joc exceptional. Desi nu am fost un fan al jocurilor Mario cand eram mai mic, pe acesta l-am jucat cu placere de la inceput pana la sfarsit. Ca nivel de dificultate consider ca este exact cat trebuie -nici prea usor pentru ca exista riscul sa te plictisesti, nici prea greu, ca sa ai motiv sa arunci cu remote-ul pe geam. Iar cea mai placuta impresie o face varianta multiplayer: distractie garantata!!! (desi in acest mod nu am reusit sa-l termin)
    Un joc ce merita fiecare banut!

11. #11 SP
    Junior Member crisss's Avatar
    Nu este prea scurt? Parca nu as da peste 1 mil. lei pe un joc ce se poate termina intr-o jumatate de zi...

12. #12 SP
    Quote Originally Posted by crisss View Post
    Nu este prea scurt? Parca nu as da peste 1 mil. lei pe un joc ce se poate termina intr-o jumatate de zi...
    Nu e scurt deloc.

13. #13 SP
    Quote Originally Posted by Raskolnikov1944 View Post
    Nu e scurt deloc.
    Am citit intr-un review ca jocul se poate termina in 6 ore.

14. #14 SP
    da ,dar fara sa colectionezi monezile din fiecare level,care la randul lor ,deblocheaza levele noi in world 8

15. #15 SP
    Atunci trebuie pus pe lista de cumparaturi!

16. #16 SP
    Junior Member goofypad's Avatar
    Neaparat! Distractie garantata

17. #17 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar

18. #18 SP
    Member snk2's Avatar
    Il confunzi cu MGS4 (sau orice alt MGS).

19. #19 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    lol

20. #20 SP
    Junior Member Paranoia_Agent's Avatar
    L-am cumparat si eu.

Este...provocator de erectii. 'Nuff said.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 2 1 2 LastLast