Salut! Am descoperit de curand acest forum si is foarte incantat de ce am citit aiciMi-am cumparat de la emag acum o luna un WII pe negru, m-am tot jucat cu el toate grozaviile, insa tre' sa recunosc ca am inceput sa ma cam plictisesc de doar cele 2 remote-uri si ma gandeam sa imi cumpar cateva accesorii, insa is foarte scumpe cele vandute pe la noi.
Am gasit un site cu free shipping ptr accesorii si cu preturi foarte bune, insa nu stiu ce sa aleg. Vroiam sa va intreb care sunt cele mai interesante accesorii si care merita cumparate. Nu stiu exact ce sa-mi cumpar. Voi ce imi recomandati? Ce accesoriu poate fi folosit pentru un numar mai mare de jocuri? E cu adevarat folositor Wii Fitness? Pls dati-mi si mie o mana de ajutor ca incepe sa imi para rau ca am cheltuit atatia bani cu WII-ul. O sa postez mai jos cele cateva la care m-am gandit eu sa mi le cumpar cu un buget de vreo 20-30 de dolari:
Perfect Shot Light Gun Controller Pistol for Wii Remote Pret: $ 12 adica 36 de lei
Classic Controller Pro Gamepad Black for Wii Remote Pret: $ 14 adica 42 de lei
Steering Racing Race Wheel Stand Games for Wii Pret: $ 9 adica 21 de lei
Wii Combat Pack Pret: $ 12 adica 36 de lei
Eu zic ca sunt interesante cele alese de mine+ ca au preturi acceptabile...pls help![]()
Bookmarks