Portarea COD 4 pe Wii de care se ocupa cei de la Treyarch ( COD 3, COD WaW). Va fi lansat pe 10 Noiembrie.
Secventele de inceput:
Portarea COD 4 pe Wii de care se ocupa cei de la Treyarch ( COD 3, COD WaW). Va fi lansat pe 10 Noiembrie.
Secventele de inceput:
De ce zici ca e urata grafica? Nu trebuie sa compari cu COD 4 de pe X360 si PS3. Gameplay-ul conteaza in ultima instanta.
Oarecum...tinand cont ca e o consola aparuta o data cu PS3 si dupa Xbox360, care este nextgen, as avea ceva pretentii la grafica, eu inca am impresia ca PS2 e superoior in acest domeniu, o arata cu unele jocuri(God of War) dar ma insel.
pentru ca mai este si de pe youtube si filmat ecranul cu camera din afara...arata excelent pentru wii![]()
Diferenta grafica este enorma fata de celelalte platforme. Daca poti trece peste acest aspect jocul este ok, cam tarziu, dar ok. O problema as avea de sesizat, probleme de frame rating in anumite momente ale jocului, cam grave aceste probleme si destul de deranjante. E clar ca Wii nu poate mai mult. Daca la urmatoarea consola Nintendo nu vine cu ceva grafic competitiv la nivel grafic cred ca va avea mult de suferit.
Ce as mai avea de adaugat, partea de gameplay (single) este bine integrata. Actiunea este intensa in cele mai multe momente ale jocului, exact asa cum trebuie sa fie. Fata de celelalte shootere prezente pe consola Wii, MW se situeaza pe varful piramidei. Asteptam Red Steel 2, care pare a promite mai mult (asta daca filmuletele prezentate sunt inregistrate din joc).
citeste pe aici:Call of Duty: Modern Warfare: Reflex Edition for WII - GAMESPOT.com
Intr-un cuvand se numeste reflex deoarece se bazeza pe reflexe pe care le ai atunci cand joci cu ajutorul motion controler-ului, dai din maini si etc.
Bookmarks