Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 2 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 ... LastLast
Results 21 to 40 of 90

Thread: Samsung Galaxy S8

1. #21 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Mi e modelul, Xiaomi e producatorul

Cine a avut sau a folosit mai indelungat un S7/S6 stie ca e alunecos si iti scapa usor din mana. S8 pare ca va fi si mai si.

2. #22 SP
    Admin MonkY's Avatar
    @razvanrazy: Aaaa, la acel gen de "rotunijre" te referi. Aceea e decenta... la urma urmei e si pe iPhone. Dar pana si ea imi ingreuneaza munca cu un back-cover (asa cum sunt eu obisnuit sa le folosesc). Iar pt. cei care nu folosesc huse, tot cred ca e mai slippery decat un model cu margini standard.

Cat despre branding, ma indoiesc ca Samsung va renunta. Ce vedem acolo e prototip, de-asta nu apare. Dar stai linistit, ca si daca va trebui sa scrie pe ecran, si tot va fi logo-ul Samsung. Din pacate!

Iar cu Apple, iti dai seama ca nu bag mana in foc pt. noul iPhone, dar cam toata sursele spun asta. Probabil la ei tine foarte mult de producatori. Daca Samsung (care am inteles ca va primit 2.59 miliarde de dolari pe afacerrea cu ecrane AMOLED pt. Apple) nu va reusi sa produca suficiente, s-ar putea sa se duca in 2018... Eu am speranta ca totusi va fi anul acesta, pt. ca e marea aniversare (10 ani de iPhone)...

3. #23 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Nu nu nu, cred ca tot nu intelegi, ca iPhone nu are asa ceva. Nu ma refer la sticla rotunjita pe margini ci la ecranul rotunjit la colturi (vezi mai jos). Dar e ceva ce se vede destul de clar si in imaginea pusa de tine.
    Attached Images Attached Images capture.jpg

4. #24 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Aaaa... lol. That's a gimmick! Sincer nu-mi place, ca se mai pierd niste pixeli. E acelasi motiv pt. care nu-mi plac smartwatch-urile rotunde, si mai ales cele rotunde cu extra spatiu pierdut in partea de jos (evil).

Dar daca asa e trendul, so be it. Nu e o chestie cu care sa nu pot trai - daca scot logo-ul cu Samsung de pe fata telefonului, promit sa-mi placa ecranul rotund

5. #25 SP
    Avem si o prima imagine "oficiala", leakuita din materialele de promovare Samsung.

Tare e ca avem confirmare clara de renuntare la branding-ul de pe fata. Se pare ca exista un nou buton lateral, probabil pentru vreun personal assistant.

Ce e dubios, e ca sunt 6 "gauri" sus. Oare 2 camere ? Sau ce-i cu atatia senzori ?
    Attached Images Attached Images s8.jpg

6. #26 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Pfoai... mi-a fost dat sa traiesc sa apuc smartphone Samsung pe care sa nu scrie mare pe el ca-i Samsung (desi pt. China au lansat cateva modele unde le lipsea sigla). Ce sa zic... eu cred ca arata bine si au mai iesit un picut din tipar. Daca nu vin iar cu vreo ciudatenie, gen "renuntam iar la microSD"... s-ar putea sa-si spele pacatele si sa fie cel mai bine vandut model al lor. Iar cu partea aceea rotunjita... as putea trai. Nu e chiar asa o mare pierdere, mai ales daca aduce ceva extra anduranta.

Ramane de vazut cum vor proceda cu senzorul de amprenta. Sper sa nu-l puna pe spate (nu mi-a placut niciodata ideea)...

7. #27 SP
    Pai senzorul de amprenta ESTE pe spate, langa camera

Mie-mi place ca design. Da clasa oricarui telefon la ora actuala. Nu sunt adeptul ecrnaului Edge, chiar il consider complet inutil, desi arata bine.

Dar overall telefonul mi se pare absolut excelent dpdv design. Daca ar avea iOS...

8. #28 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Mda, asta cu amprenta pe spate e cam sucky... Cei care au folosit asa ceva, stiu ce spun. De fiecare data trebuie sa ridici telefonul ca sa folosesti amprenta, sau sa introduci pe ecran parola. Speram sa vad ceva inovativ... ca tot se aude de ceva vreme de faptul ca va fi integrat un senzor de amprenta in ecran...

9. #29 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    N-ai folosit tu, e mai comod pe spate, folosesc de peste un an telefoane cu amprenta pe spate. I wouldn't go back

10. #30 SP
    Senior Member numaGabi's Avatar
    Eu, pe-al meu Nexus 6p, as prefera sa fie in fata. Cred ca e singurul lucru care nu imi place la telefonul asta. Ma enervează sa-l tot ridic de pe birou sau sa apas pe power si sa bag modelul de deblocare. Am avut Oneplus One înainte pe care il trezeam cu double tap si dupa ce am trecut la ăsta a durat pana m-am obișnuit sa-l tot iau in mana când il deblochez.

11. #31 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Peste o saptamana are loc anuntul oficial. Ultimul leak:
    Attached Images Attached Images c7epxfkvyaay-uw.jpg

12. #32 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Pfoai, si n-au model pe rosu, ca "noul" iPhone!

P.S. Arata foarte bine man. Mie imi place! Fara sigla Samsung pe fata, parca e altceva. Trebuie sa-l tin in mana ca sa dau verdictul, dar la prima vedere pare telefonul perfect!

13. #33 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Nici tu nu crezi ce spui

14. #34 SP
    Stai linistit MonkY, nu exista telefonul perfect. Toate au si un "dar..." cand le descrii.

Pe hartie pare telefonul perfect. Pe langa design si super ecran AMOLED cu super rezolutie, daca are si o camera cel putin la fel de buna ca aia de pe S7, mai vine si cu un procesor puternic, in exclusivitate (pentru cateva luni), care pe deasupra mai consuma si cu 30% mai putina energie, dar sigur va avea ori probleme de soft, ori baga o baterie mai mica, care sa tina mai putin.

Din principiu, niciun producator nu va face (intentionat) un telefon perfect. Intotdeauna, cand se adauga chestii cool, se introduc din fabrica tot felul de minusuri (de ex, i se baga o autonomie mare, dar are probleme cu softul... etc), dar ar fi industry disruptive daca un device ar bifa toate punctele pt marea majoritate a populatiei si practic o sinucidere dpdv comercial, implicit si financiar pentru ca daca scot intr-un an unul atat de disruptive, anul urmator vor scadea vanzarile, evident.

Astfel, nu vor mai putea vinde in toamna noul Note, pentru ca nu va mai avea absolut nimic in plus.

Ma rog, sunt f multe zvonuri ca in toamna vor lansa primul telefon cu ecran bendable. Ramane de vazut.

Si oricum, ref la S8 si culori, s-a "cam" confirmat culoarea Mov (violet, cum naiba-i zice ), deci ies in evidenta si pe culori

15. #35 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Corect tudy. Retrag. Daca are senzorul de amprenta pe spate, nu e perfect.

razvanrazy: daca nu vor scoate si pe fucsia, degeaba!

16. #36 SP
    Arata absolut genial...
    Attached Images Attached Images whatsapp-image-2017-03-25-20.55.24-3-.jpeg whatsapp-image-2017-03-25-20.55.24-2-.jpeg whatsapp-image-2017-03-25-20.55.24-1-.jpeg whatsapp-image-2017-03-25-20.55.24.jpeg whatsapp-image-2017-03-25-20.55.23.jpeg

17. #37 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    dap asa este.. next step in design, pacat de senzorul de amprente care e pe spate, dar alta soluție nu era. decat daca il implementau in display

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

18. #38 SP
    Bai...da! Arata absolut superb. Magnific! Nu stiu, nu am cuvant sa exprim. Imi place fff mult. Pacat de android... Daca avea iOS il luam day one

Si mi se pare genial ca l-au facut putin mai gros si nu mai exista camera bump.

19. #39 SP
    Senior Member Khufu's Avatar
    "Pacat de Android".

For you, maybe. Sa vedem ce bloatware au mai scos din el si ce au mai bagat. O sa fie fun.

20. #40 SP
    Pai pentru mine, logic. Eu am scris, nu altcineva. Deci pentru mine, pacat de Android, ca in rest, este mind blowing.

Basically, din acest moment, o sa avem o linie intre generatii, cum a fost cu primul iPhone. Inainte si dupa.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 ... LastLast