Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 2 of 6 FirstFirst 1 2 3 4 ... LastLast
Results 21 to 40 of 109

Thread: Samsung Galaxy Note 3 (SM-N9005) Experience

1. #21 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Wow, 8 EUR husa din PIELE. Jesus, cat ii costa sa o faca si ei din piele? 1 EUR in plus la fiecare telefon. Urat, bine macar ca sunt alternative. Si cu rama din plastic la fel, sa fim seriosi, mai mult de 5 EUR nu ii costa sa-l faca cum trebuie.

2. #22 SP
    Admin MonkY's Avatar
    In sfarsit mi-am gasit si eu un docking station care sa indeplineasca urmatoarele conditii:

1. sa fie negru (s-a tampit Samsung... la produsele negre ofera incarcatoare si dock-uri albe, iar la produsele albe, ofera doar incarcatoare si dock-uri negre)
    2. sa aiba mufa microUSB 3.0 (majoritatea au microUSB)
    3. sa aiba 2 pozitii - una de incarcat, si alta in care pot sa-l pun doar ca sa aiba pe ce sa stea
    4. sa aiba audio out
    5. sa nu coste o caruta de bani

So, me happy!
    Attached Images Attached Images img_5201.jpg

3. #23 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Astazi am primit de la un amic un screenshot in care se poate vedea cat RAM are disponibil pe Note 3-ul sau... Pot trage 2 concluzii de aici:
    1. Orange nu se agita sub nicio forma sa trimita update-urile via OTA (el are Orange, eu Vodafone - si am primit update-ul la 4.4.2 acum 2 luni)
    2. Samsung totusi isi optimizeaza kernelurile... de la 2.38GB RAM available la 2.71GB RAM available e totusi o diferenta substantiala...
    Attached Images Attached Images note3_after_update_ram.jpg note3_before_update_ram.jpg

4. #24 SP
    Senior Member silvian92's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    In sfarsit mi-am gasit si eu un docking station care sa indeplineasca urmatoarele conditii:

1. sa fie negru (s-a tampit Samsung... la produsele negre ofera incarcatoare si dock-uri albe, iar la produsele albe, ofera doar incarcatoare si dock-uri negre)
    2. sa aiba mufa microUSB 3.0 (majoritatea au microUSB)
    3. sa aiba 2 pozitii - una de incarcat, si alta in care pot sa-l pun doar ca sa aiba pe ce sa stea
    4. sa aiba audio out
    5. sa nu coste o caruta de bani

So, me happy!
    Cati bani si de unde ?

5. #25 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by silvian92 View Post
    Cati bani si de unde ?
    Deja e 2000 RON: Samsung Galaxy Note 3 N9005 32GB Black Lista de preturi - cel mai mic pret desc

6. #26 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Cred ca se referea la dock.

7. #27 SP
    Senior Member silvian92's Avatar
    Am intrebat pretul de Dock
    Sunt serioase megazinele astea ? ....

8. #28 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Dock-ul l-am luat de aici: DOCKING STATION FÜR SAMSUNG GALAXY NOTE 3 N9000 SCHWARZ MICRO USB LADE DOCK | eBay
    Magazinele conteaza mai putin. Atata timp cat e cu plata la livrare, verifici si e original... certificatul de garantie e la Samsung... Eu am luat de la cine avea cel mai mic pret. Nu au ei chestii gen emag cu "30 de zile inapoi no matter what", dar daca vrei pret mai mic...

9. #29 SP
    Banned Mausika's Avatar
    Salut Monky , detin si eu un Note 3 de 1 luna, am sunat la Orange si au zis ca nu pot oferii o data de update pentru noul sistem de operare Android 4.4.2, tin sa precizez ca telefonul este blocat in retea . Cum pot face update la 4.4.2 ? Multumesc.

10. #30 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Pasul 1: te duci la Orange si le ceri sa ti-l deblocheze (e lege europeana care ii obliga - dar s-ar putea sa te coste).
    Pasul 2: pui o cartela de Vodafone... il lasi conectat pe WiFi, sa intre in idle... Check for updates... Happy updating!

Bonus: Pasul 3 - le zici ceva de dulce celor de la Orange

11. #31 SP
    Banned Mausika's Avatar
    Multumesc pentru raspuns. Am sunat la Orange, deblocare oficiala costa 450 Ron Tva inclus, deci exclus. Am fost indrumat sa sun la 408 la Orange expert unde am aflat ca ei nu au o data oficiala de lansare.
    Sunt nevoit sa astept.
    Oricum multumesc pentru acest topic Monky m-ai facut sa imi cumpar acest telefon desi sunt un fanboy Apple.

12. #32 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Mausika View Post
    Oricum multumesc pentru acest topic Monky m-ai facut sa imi cumpar acest telefon desi sunt un fanboy Apple.
    Dzeule... ce-am facut?!?
    Eu voi fi sincer si iti voi spune ca la mine Note 3-ul este un device temporar pana iese iPhone 6 sau ceva mai interesant.

13. #33 SP
    Banned Mausika's Avatar
    Nu am ramas descoperit Ipadu e in continuare langa mine alaturi de macbook

14. #34 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Vedeti ca a dat drumul la updates si pentru cei care sunteti pe Orange Romania. Enjoy!

15. #35 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    MonkY, ai mai vazut pe undeva spatele din piele? Il caut si eu si nu il mai gasesc, doar husa. Vreau replacement cum ai luat tu.

16. #36 SP
    Admin MonkY's Avatar
    La un search rapid am gasit aici si aici. Pare a fi acelasi back cover.

P.S. Ti-ai luat Note 3?

17. #37 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Era expirat cel de pe ebay si nu am gasit pe amazon. L-am luat de acolo pana la urma. Si da, am luat Note 3

18. #38 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Ciudat e ca la varianta de pe amazon.de mie imi face google translate traducerea cam asa "Battery cover with imitation leather cover for Samsung Galaxy Note N9000 3 / N9005 in Black by kwmobile" ori asta de l-am luat eu pot spune cu siguranta ca nu e imitatie... e piele clar.

Bine, mai jos spune "Complements the design of your Galaxy Note N9000 3 / N9005 with a noble leather surface. Top quality. DELIVERY: 1x Back Cover for the Samsung Galaxy Note N9000 3 / N9005, in black with leatherette cover".

Acum, dau si eu vina pe Google Translate...

P.S. Sa-l stapanesti sanatos!

19. #39 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Acum m-am uitat si eu mai atent pe amazon, zice Kunstleder, iar aia e piele artificiala. Am facut ani buni germana. Nu conteaza, sigur e mai ok decat varianta din plastic. Voiam doar sa mai am o optiune. Ai idee daca afecteaza NFC?

Also, ai vazut pe undeva marginile din metal? Dar tot schimbate, nu bumper. Am facut treaba asta la Q10 si a iesit excelent.

20. #40 SP
    Admin MonkY's Avatar
    tudy: sorry, dar am testat NFC o singura data, dupa care Disabled. Ca si restul de 99.9% din functiile Samsung

Nu am gasit "margini de tot schimbate" (ci doar bumper sau case) pentru 2 simple motive:
    1. Ecranul si mare parte din "phablet" este integrat (cred ca lipit) de acele margini. De aceea nici nu gasesti frame de schimb ieftin (am cautat, vazand ca al meu deja s-a zgariat un pic)... si ce se gaseste costa cam cat jumatate din telefon

2. Orice case sau bumper metalic afecteaza semnalul GSM, GPS, WiFi... E motivul pt. care Apple, HTC & Co, atunci cand folosesc aluminiu and stuff like that, au niste "zone" deschise... unde nu e metal. Sau se leaga direct de metal pentru a le folosi ca antene, insa presupun ca iti aduci aminte de Antennagate... care in principiu s-a rezolvat prin faptul ca nu se ating intre ele partile metalice.

Daca nu ma crezi, citeste review-urile la case-urile metalice. Am si eu un back cover complet din aluminiu si 2 "bumpere". La ambele se plang oamenii de scaderea semnalului. So i gave up on them...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 6 FirstFirst 1 2 3 4 ... LastLast